reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A no...dobrego dnia Wam...Nie wiem kiedy się pojawię-dziś lot do Pl,tak więc do"zobaczenia"-piszcie tak dalej a nie będę miała dużo do nadrabiania;)))

Witam ale pusteczki...
Barmanko dla mnie tez to dziwne ale moj organizm odmawia i musze sie legnac niestety
Lubiczanko spokojnego lotu i udanego wypoczynku

Wczoraj kurier przyjechal wiec mialam maly sajgon w domu ale juz na szczescie ogarnelam i moge zaczac tworzyc ;-)

Milego dnia

noo - posprzątane, zakupy zrobione, ciasto się piecze - można weekend zacząć :tak:
marchewkowe ciasto robie :szok: ciekawe czy będzie zjadliwe :sorry2:

Lubiczanka, szczęśliwej podróży i udanego wypadu do Polski.:tak:

Aniaa, a co będziesz tworzyć? ja dla Marcela czapke robie, bo się domaga;-)

Barmanko ja często marchewkowe ciacho robię.Uwielbiam a mój P jeszcze bardziej:-pDaję do ciacha masę bakali a polewę frosting robię i jest pyszotka:tak:
Ja jutro sernik w ciemnym cieście ukręcę bo w niedzielę w gości idziemy:tak:
Matt ma czapkę sówkę,zamówiłam sobie u KasiaGot.Jest świetna,pasuje jak ulał:-)
Mój P niedługo z pracy będzie (pomijam fakt,że do 16-tej powinien pracować:sorry2:)...Jutro zaś idzie do roboty:wściekła/y:
Aniaa o 20:30 to moje dzieci jeszcze hasają:-DAle za to śpią do 9-9:30:tak:Od przyszłego tygodnia trza będzie jednak pozmieniać grafik,szybciej ich kłaść bo szkoła się zaczyna:sorry2:

Tichonek moje spia do 8-8.30 wiec nie jest zle i tak nie narzekaj moj J tez w pracy i w weekend tez takze lipa ale za to poniedzialek i wtorek ma wolny :tak:
Barmanko pomyslow mam mase ale czasu brak bo Lenuska za mna krok w krok a wieczorami no coz sa dni ze posiedze dluzej a tez sa dni ze ide szybko spac

Zmykam bo Lenuska marudzi cos znowu:baffled:

reklama
jesssu jakie dobre ciacho :szok::szok: jeszcze ciele jadłam :zawstydzona/y: szklanka mleka by pasowała do tego ale nie mogu :-(

Tichonku, jeszcze na wierzch nic nie robiłam bo ciasto ciepłe, ale już kawałek wszamałam. Rety jak ja dotrzymam do rana :szok: mogłam nie kroić tego ciasta :wściekła/y:
A gdzie idziesz w gości?
Pokaż Matta w czapce :tak:
Pisałam do Ciebie na gg ale mnie zlałaś :sorry2::-p:baffled:

ja rozpoczęcie szkoły Marcela wcale nie odczuje :growl: przez pierwsze ...uwaga...2tyg (!!!) będzie chodził na 1 (słownie : jedną) godzinę:-D śmiech na sali :cool2:

Do góry