reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ja dzis busy z rana na szczepeniu bylismy z Lenka dwa klucia ale dobrze zniosla niunia wazy 12,400g
biola ja za kazdym razem jak lece musze spacerwoke skladac i klasc na tasme zawsze mam cos pod spodem i przechodzi bez problemu
Jezszce raz udanych wakacji zycze

Rozmawialam z Gliwa serdecznie Was pozdrawiam

Milego wieczorku zycze

reklama
Aniu dziekuje b a z wozkiem to bardziej chodzilo mi o to czy mile panie z rayanera nie karza pochowac do podrecznego z wozka,bo jak wiecie nic nie mozna miec pozatym nawet,malenkiej torebki:(
A co do paszportow to troche dziwne ze trzeba wpisywac kraj wydania irl jak paszporty nasze pl sa wyrabiane w warszawie

Biolu az tak to nie sprawdzaja jak wracalismy z hiszpanii to kazali mi schowac torebke na butelki ktora utzrymuje cieplo a tak to jeszcze mi sie nie zdarzylo a latam dosyc czesto

Biola udanych wakacji
Asienka_r na tak Zuzia za rączke to jedynie przechodzi przez ulice, a tak lubi iść sama lub pchać rowerek. No ale zazwyczaj się słucha, a jak zaczyna coś kombinować to wraca na rowerek lub wózek.

AsienkoM no wiem:cool2:, Ania troszkę idzie za rękę, trochę sama, przez ulicę to obowiązkowo za rękę, no zależy, zresztą widziałaś tę naszą wioseczkę to wiesz, że najbezpieczniej nie jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry