Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie robilas w Pl czy tu? ja probowalam zdac w pl w wieku 18 lat ale poleglam 2 razy na miescie i odpuscilam , pozniej wyjechalam do innego miasta na studia potem tutaj .., generalnie mnie nie ciagnelo nigdy wrecz boje sie strasznie moze dlatego ze u nas w rodzini jedyny kierowca to mama9 ojciec w mlodym wieku mial powazny wypadek i nie moze prowadzcic) ale mam juz dosyc proszenia o podwozke w te i zpowrotem m tez ma juz dosyc co noz wydzwnaiam albo sciagam go z lozka zeby mnie podwiozl a to tu a to tam
juz nie mowiac o tym ze bylo by nam duzo lzej wozenie do przedszkola zakupy itd ehh ,ksiazkemam plyte mam ale co z tego jak polowy pytan nie rozumiem ,oczywiscie moglabym wkuc na pamiec ale to bez sensu
niewiem co z tym zrobic jak sie zmobilizowac jeszcze teraz ostatni dzwoniek bo drugie dziecko idzie to juz wogole bede sobie w brode pluc:-( ps.co do gubienia to ja wogole jestem tak zakrecona ze szkoda gadac czesto mi sie zdaza cos zostawic zapodziac 
no teraz przed chwila skonczylo sie to tak ze powiedzial mamo teraz juz ide zrobic usiadl i zrobil ale wczesniej wlalam w niego kubek soku marchwiowego... uff no ale udalo sie , dalam mu srebna gwiaztke i pochwalilam no ale juz mi sie cierpliwosc konczy , moze nie chce robic bo ostatnio tez mial takie zaparcie ze strasznie sobie pupe odparzyl teraz to juz mu caly czas smaruje wazelina w razie W .. moze faktycznie za duzo czekolady w ciagu tygodnia ?
A tu głupia z miasta wyjechać się boję 
Spróbuj chociaż pojechać z mężem gdzieś na opuszczony parking, plac etc. pojeździć, poćwiczyć ruszanie, zmianę biegów, opanować kierownice, zmianę biegów i pedały jednocześnie. Na początku wszystko mi się plątało, ale jak się przyzwyczaiłam, chętniej i odważniej zapisałam się na prawko, bo uwierzyłam w siebie
Żeby plasterki marchewki parować 30min i i dalej były lekko twardawe??? Jutro ugotuję marchew w wodzie i zobaczymy jaka będzie różnica.
Zjada 120 ml i już nie chce.Obiadek tez ledwo zjadł wczoraj.Widocznie przez ząbki.Gorączka na szczęście minęła.Kaszelek i katarek też
Adrianek już sam sobie siedzi:-)Wczoraj byliśmy na zakupach;-)Musiałam coś kupić mężowi na Walentynki

a dzisiaj na meczyk się wieczorem wybieramy.U nas znów się zaczął problem też z twardymi kupkami hmmm.Nie jestem pewna ale możliwe,że po zmianie mleka na Aptamil 3