Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas na razie, odpukac!! jest bardzo dobrze; raz tylko Ignas mial katarek i kaszelek, ale bez goraczki. Zeby tez nam niestraszne - bardzo lagodnie przechodzi wyzynanie No tylko ciagle ma ten refluks, wiec mam chyba z 50 sliniakow i niestety bardzo duzo poplamionych ubranek.. wlasnie w ten weekend mam zamiar posegregowac za male ubranka i czesc pewnie zostawie, a czesc to nie wiem.... w sumie nie chce wyrzucac, ale tez nie wiem, czy takie poplamione to sie nadaja, zeby oddac do charity?
Witam, ja tylko na chwilke.
Oskarek od wtorku od 19:30 przebywa w szpitalu. Ma infekcję wirusowa po prawej stronie klatki piersiowej. Ja wlasnie jadę do domu się odświeżyć i wracam do mojego babelka.
Niedawno sie zorientowalam, ze przeciez juz lada moment Dzien Babcia i Dziadka i w imieniu Ignasia trzeba cos sprezentowac Dzis po pracy jade szybko do centrum handlowego poszukac jakis gadzetow i zrobie Ignasiowi domowa mini sesje foto
Jakie plany na weekend?
P.S. Odkad wrocilam do pracy rozrozniam juz weekend