asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Martuśka gratulacje, sofik masz rację. Pogoda do d..., ja ledwo mogłam się dobudzić dzisiaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
pogoda straszna... ...boli glowa...i do tego zawroty wrr... mierzylam cisnienie i niskie jest dotego sama w domu z dziecmi bo moj pracy
mloda spi..mleka z butli juz nie chce..woli cyca..wiec niepozostaje mi nic innego jak czesto ja przystawiac moze sie cycki napelnia..hmm..mozliwe ze to kryzysik pokarmowy..z tego co pamietam to z Alem tez jakos tak mialam w jego 3 tygodniu zycia albo po miesiacu..
:-Już pewnie wiecie, że chcą zabrać dodatek na małe dziecko? Teraz mają zmniejszyć o połowę a od stycznia prawdopodobnie nie będzie. A tak w ogóle to ja myślałam, że tylko w Polsce panuje biurokracja, ale tu wcale nie jest lepiej:-)
HEJ kobietki pada co ale to nic nowegojutro zaczynam 36tydz ale coś mnie łapie i puszcza dzis :-)co do rodzinnego to od stycznia mają zabrać a od maja mieli zmniejszyć koleżanka która urodziła kwietniu dostała decyzje i ma 80pare euro tak jak było -chyba że w maju znów dostanie decyzje o zmianie.
A czerwcówki dostaną mniej ciekawe jak majówki
pozdrawiam ale i tak lepiej jak w Polsce bo tam to zależy od dochodów
![]()
No ale od stycznia będzie przedszkole dla każdego dziecka 3 godzinki dziennie 5 dni w tygodniu za darmo :-)Już pewnie wiecie, że chcą zabrać dodatek na małe dziecko? Teraz mają zmniejszyć o połowę a od stycznia prawdopodobnie nie będzie. A tak w ogóle to ja myślałam, że tylko w Polsce panuje biurokracja, ale tu wcale nie jest lepiej:-)