Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sofik czy Twoja córcia chodzi do irlandzkiego przedszkola na te trzy godziny dziennieJeżeli tak to jak sobie radzi z obcym językiem, bo ja się tego najbardziej boję na początku
![]()

Sofik - jak mi miło się zrobiło...(...)Ramo mala do przedszkola , potem byla u mnie Joannn z forum:-) Bradzo fajna z niej dziewczyna, chyba zagadalam jabrzuszek ma rewelacyjny... no i ma piekne błekitne oczy...
![]()
(...)
Fajna z Ciebie babka, Twój tato również przesympatyczny :-) a dzieci masz przesłodkie
i mam nadzieje, że będziemy częściej się widywać.. A widzę, że MartaF mieszka blisko, więc może też uda nam się we trójkę zorganizować -a skoro często jesteście w Clonmel to może u mnie :-)ja córke 2 tygodnie przenosiłam;-)
lukne na mapie,gdzie ta miejscowosc,bo czesto jestem w clonmel i dzisiaj tez jade zapisac mojego na prawko
dziewczyny a co z odprawą jak ja dawno kupiłam bilet na lipiec z odprawą na lotnisku? nie będą juz odprawiac?mam sie odprawic on-line? taka odprawa jest chyba tansza? to co z moją kasą?
bilet kupiony 27 kwietnia na 23 maja dla mojej mamy i nie wiem co z tą odprwaą on-line.. Jak każą mamie zapłacić jakąś dodatkową kasę to wnoszę sprawę do sądu.. Wystarczy, że moja mamulka denerwuje się samym lotem a tu jeszcze ma się dodatkowo stresować
a na ich stronie jest to tak napisane, że nie wiadomo o co chodzi...i skąd będą wiedzieć, kiedy ja zarezerwowałam bilet? Moja mama ma sobie wydrukowac ten mail od nich czy co...
już sama nie wiem co z tym fantem zrobić..