reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie u gdzie to slonko kotre mialo byc :wściekła/y:

Marta my tez musimy wteczny zrobic :-D bo ma jedzi tak zeby nie cofac, ale naszczescie jakos mu sie udaje;-)

Dobrze ze ja mam spraawne auto:-)

To teraz jest w kolejce do porodu ??

Dzis sobota a moja Sofijka chce isc do przedszkola:-) i mi marudzi, wiec jej tlumacze...ze dzis ma weekend jak babcia tez w domu...
a ona ze chce w takim razie z mojm tata jechac do PL a ja jej mwoie ze nie mamy biletów a ona mowi ze sa w internecie:baffled: biedna moja coreczka :-( az mi łezki plyna ona chce do babcia a my nie mozmey jak narazie jechca...:-(
a więc słoneczka to raczej nie będzie:baffled:chyba ze później:confused:
a tata nie moze wziąć małej ze sobą? :-Dmoja była rok temu na wakacjach sama u babci i była zadowolona a teraz tylko pyta kiedy juz pojedzie:tak:

reklama
MartF u nas przy Borze to chyba amortyzator z lewej strony bo wczoraj m troche patrzyl i jak bujnal samochod z lewej strony to strasznie latal a z prawej jest ok,ale jak juz wymieniac amortyzatory to od razu dwa.
OOoooo a Ty dzwonilas w sprawie tego ubespieczenia na samochod?

Sofik fajna musi byc ta Twoja laleczka:-).
Uwielbiam takie dzieciaczki co juz gadaja-czasami jest sie z czego posmiac.
A wy kiedy wybieracie sie do Polski?
Jak nie dlugo to przeciez mozesz puscic Sofijke z dziadkiem.Naszych znajomych dzieciaczki zawsze jezdza do Polski na cale wakacje.

Misia skoro cisnienie masz zawsze dobre to po mojemu te mroczki "zobaczylas" gdy spojrzalas na jasne swiatlo,do tego Twoje zmeczenie bol brzucha itp...
Nie wiem jak jest u Was jest w aptekach ale u nas mozesz isc poprosic i zmierza ci cisnienie.Ja nigdy nie prosilam o to ale mojej kolezance sie zdarzylo

A ja czekam na sloneczko,wczoraj okolo 16 bylo cieplutko mam nadzieje ze dzis tez bedzie.

Czy pod koniec ciazy wzrasta cisnienie u kobitki? Wczoraj wypilam kawe i o malo co nie umarlam...az mi galy z orbit wyszly!! Dzis juz sie balam. Ale za to pojechalismy do sklepu i w dwoch z nich bylo tak goraco, ze az mroczek przed oczami dostalam i musialam szybko wyjsc. Mam wrazenie, ze mi cisnienie strasznie skacze. Czy to normal?

A ja bym dla swietego spokoju poszla jednak zmierzyc cisnienie, bo to nie mozna sobie tak gdybac czy dobrze jest czy nie.Widze Misia ze ty w 35 tygodniu ciazy jestes, a wlasnie wtedy najczesciej zdaza sie zatrucie ciazowe.(ja i Beaty bratowa wyladowalysmy wlasnie wtedy w szpitalu)Ja bylam nawet nieswiadoma ze sie cos dzieje, pojechalam do gp na normalna wizyte i wyladowalam w szpitalu.Nie wolno bagatelizowac wysokiegi cisnienia absolutnie w ciazy.!!! Nawet nie wiesz jakie to niebezpieczne jest.Ja tez jestem madra po fakcie, ale przy drugiej ciazy jesli mi sie zdarzy wtedy nie bede juz taka glupia (dwa razy odmowilam szpitala..)W kazdym razie sprawdz sobie to cisnienie bo nie szkodzi a przynajmniej nie bedziesz miala potem wyrzutow sumienia.

:baffled:
dzięki andziulina mój pogrzebał i jakos prowizorycznie zrobił, ;-)nie wchodziła jedynka i musiałam ruszac z dwójki,:baffled: wyrobiony jest mechanizm wybierania biegów na skrzyni biegów a w serwisie chcą mi wcisnąć linki zmiany biegów :confused:a to mi nie jest potrzebne:no: więc część musze ściągnąc z Polski z serwisu

a nie próbowaliście znaleźć coś tutaj? tzn tą część? bo mój ogólnie zajmuje się trochę samochodami i dużo części znajduje tutaj na tzw. szrotach albo z ogłoszeń... bo z serwisu, to chyba troszkę drogo będzie :-(

ewelcia znalazłam o 100 euro tansze ubezpieczenie i juz nawet wykupiłam w 123.ie,:-)

andziula niedługo jade do polski to kupie tą czesc:-D

a teraz nowości,:-) własnie wróciłam od lekarza i sie okazało ze mój SYNEK :-Djest starszy o miesiąc :szok:hahahah ale niespodzianka,:-D czyli nie będe listopadową mamą tylko październikową, wazy juz 1750g.:tak:

ewelcia znalazłam o 100 euro tansze ubezpieczenie i juz nawet wykupiłam w 123.ie,:-)

andziula niedługo jade do polski to kupie tą czesc:-D

a teraz nowości,:-) własnie wróciłam od lekarza i sie okazało ze mój SYNEK :-Djest starszy o miesiąc :szok:hahahah ale niespodzianka,:-D czyli nie będe listopadową mamą tylko październikową, wazy juz 1750g.:tak:
No to zapraszam do nas na forum październikówek :-D

reklama
Ciao dziewczynki!

Ja nie wiem co z tym sloncem u was..ale u mnie daje ostro:-)
Wlasnie robie obiadusek:-)
Pospalam dzis az do 12!:zawstydzona/y::-) Czuje sie bardzo dobrze. Jesli poczuje jakas nadwyzke csnienia to napewno cos z tym zrobie ale poki co..obserwuje.
Sofik- Jesli chodzi o kolejke do porodow to po Joann jest juz chyba Kasia lub Emili, no a potem juz chyba ja:szok: O ile kolejnosc sie nie zmieni. Ja nie licze na to ,ze donosze do 40 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry