Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) dzieki ...no mam wlasnie taki zamiar ...Lajfik myślę,że bez problemu możesz wziąśc.Najwyżej powiesz,że na pokładzie schowasz do bagażu podręcznego![]()
dobry pomyslHej dziewczynki :-)
We wtorek wylatuje do Polski ...czy ktoras z Was jak leciala miala ze soba nosidelko ? Chodzi mi o takie , ktore zaklada sie na siebie
Na pokladzie je oczywiscie sciagne ...tylko chce z nim wsiasc .....jak myslicie?:-)

Hello
Jolu ja miałam też dziś sałatkę min. z pora
No i dymka,papryczka....pychotka ;-)
moniadan zdróweczka dla synka.A co go tak rozłożyło?
Mój Antek brzydko kaszle.Ale tylko to i zastanawiam się czy nie skoczyc jutro do doktorka.Wogóle zapytam się też o dziwną wysypkę na plecach.Ma dodatkowo strasznie szorstkie te plecy i w kij nie mogę rozgryźć skąd to
Gastone ja nie widzę róźnicy między chustą a nosidłem.To znaczy pod względem bólu pleców.Myślisz,że przy chuście bolą a przy nosidle nie?
moze sie myle ale to nie wazne.
A u mnie jeszcze jedna sprawa.Ja jestem duza kobitka i jakos sie nie widze z taka chusta, ona jescze bardziej mnie powiekszy , taka BIG MAMA bym byla

Hej dziewczynki :-)
We wtorek wylatuje do Polski ...czy ktoras z Was jak leciala miala ze soba nosidelko ? Chodzi mi o takie , ktore zaklada sie na siebie
Na pokladzie je oczywiscie sciagne ...tylko chce z nim wsiasc .....jak myslicie?:-)
.
, lepszych nie ma, jak jeszcze dziecko "padnie" hehe

lajfik świetny pomysł z tym nosidełkiem, nie uszarpiecie się tak, napewno nie będzie problemu, jak latam to często nawet w nosidełkach samochodowych dzieciaczki na pokład zabierają, potem takie nosidełko do schowka chowane jest.Hej dziewczynki :-)
moja Majeczka też sobie tak dzisiaj pospała, teraz gania cały czas po domku szczęśliwa bo wyspana, a ja kiedy odpoczneJolu to i tak wytrzymała jesteś.
Ja w pierwszej ciąży to o 19:00 już kimałam.
A jaka byłam wściekła na M,że nie chodzi ze mną o tej porze spac.Aż mi wstyd teraz,ale wtedy to walczyłam z nim o to.A on biedny chciał piwko z kumplami wypic,a ja jak ta debilka wojny mu robiłam
malago moje jeszcze nie śpią
Bawią się z tatuśkiem na placu zabaw
A to dlatego,że Matt poszedł na drzemkę o 16 i spał do 18:30 i to po mojej pobudce
Ale wieczorek przy piwku się zapowiada.
oooho wparowała chołota do domu![]()

...

...ja lece sama z dziecmi bez M ... ;-)Ciao dziewczynki!!
Co do chusty to zdania sa bardzo podzielone. Moja sisora naprzyklad ktora studiuje fizjoterapie jest wielka przeciwniczka....jej wykladowcy na uczelni mowia, ze wiele dzieci noszonych w chuscie trafia do nich pozniej na rechabilitacje bo sa pokrzywione i maja krzywe kregoslupy itp..
Z drugiej strony sa jej wielcy fani, ktorzy mowia, ze przy odpowiednim ulozeniu dziecka, w zaleznosci od jego wieku i rodzaju chusty pozycja jest jak najbardziej naturalna bo zblizona do embrionalnej. Noworodek powinien byc zawsze noszony w pozycji pioneowej bez rozdzielania nozek na boki.
Ja tez nigdy nie bylam na bank przekonana do chusty...Po prostu nie mialam wystarczajacych informacji na jej temat. Dopiero moja kumpela, ktora nosi dziecko od 2 lat mnie przekonala ile dobrego mozna zrobic dla swojego maluszka. Poniewaz jej coreczka jest niepelnosprawna maja kontakt z rechabilitantami i fizjoterapeutami na codzien. Powiedzieli oni, ze nie ma opcji, ze dziecko przyzwyczai sie do noszenia i pozniej bedzie problem. Dziecko dobija do momentu kiedy to pragnie zaznaczyc swoja odrebnosc i wtedy samoistnie wyrasta z noszenia w chuscie.
Jestem tez zaskoczona, bo mimo, ze kapie go w Oilatum, ktory mial tak dobrze nawilzac, to strasznie luszczy mu sie skora na stopach, a dzis zaczela tez na brzuszku.