Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej ja ostatnio kupilam bilety z WIZZAIR tylko ze on lata z CORK ale jest w miare tani:-)Hey laski,dawno sie nie odzywalam,ale bylam busy busy. M kupil nowe auto i probujemy sprzedac stare,moze ktos chetny bmw automat 1997 rok za 1500 z radiem z dvd,zserwisowany pare tyg temu,oleje zmienione itp. Tak tylko przy okazji mowie. A nowe auto to niby prezent dla mnie na nasza rocznice slubu,wczoraj stuknely nam 4 lata!
Za miesiac lecimy do pl na jakies 2 tyg,bilety bede kupowac juz lada dzien,ale ryanair kompletnie odpada,okazuje sie,ze dla nas tansza jest lufthansa.Szok!CO z tego,ze z przesiadka,ale ta przesiadka prawie odrazu z niemczech.Ryanair wynioslby nas ponad 600euro,a juz nie doliczam tych nerwow zwiazanych z ta linia...A lufthansa 300-400 euro.Wiec ryanair zszedl na psy!
Witam dziewczynki
Mam pytanko-czy ma ktoras z Was namiary na tlumacza przysieglego w Galway?

hej ja ostatnio kupilam bilety z WIZZAIR tylko ze on lata z CORK ale jest w miare tani:-)

A jak duzo zaplacilas za bilety?Heheh wszyscy powoli zaczynaja uciekac od Ryanair
A pry okazji witam.:-)