reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hey laski,dawno sie nie odzywalam,ale bylam busy busy. M kupil nowe auto i probujemy sprzedac stare,moze ktos chetny bmw automat 1997 rok za 1500 z radiem z dvd,zserwisowany pare tyg temu,oleje zmienione itp. Tak tylko przy okazji mowie. A nowe auto to niby prezent dla mnie na nasza rocznice slubu,wczoraj stuknely nam 4 lata!
Za miesiac lecimy do pl na jakies 2 tyg,bilety bede kupowac juz lada dzien,ale ryanair kompletnie odpada,okazuje sie,ze dla nas tansza jest lufthansa.Szok!CO z tego,ze z przesiadka,ale ta przesiadka prawie odrazu z niemczech.Ryanair wynioslby nas ponad 600euro,a juz nie doliczam tych nerwow zwiazanych z ta linia...A lufthansa 300-400 euro.Wiec ryanair zszedl na psy!

Hey laski,dawno sie nie odzywalam,ale bylam busy busy. M kupil nowe auto i probujemy sprzedac stare,moze ktos chetny bmw automat 1997 rok za 1500 z radiem z dvd,zserwisowany pare tyg temu,oleje zmienione itp. Tak tylko przy okazji mowie. A nowe auto to niby prezent dla mnie na nasza rocznice slubu,wczoraj stuknely nam 4 lata!
Za miesiac lecimy do pl na jakies 2 tyg,bilety bede kupowac juz lada dzien,ale ryanair kompletnie odpada,okazuje sie,ze dla nas tansza jest lufthansa.Szok!CO z tego,ze z przesiadka,ale ta przesiadka prawie odrazu z niemczech.Ryanair wynioslby nas ponad 600euro,a juz nie doliczam tych nerwow zwiazanych z ta linia...A lufthansa 300-400 euro.Wiec ryanair zszedl na psy!
hej ja ostatnio kupilam bilety z WIZZAIR tylko ze on lata z CORK ale jest w miare tani:-)

Andzulina dziekuje za odpowiedz-poszukam.A co do terminu to na razie nic nie zmienione.W piatek bylam u dr.Cudo-bardzo sympatyczna kobietka.A Tobie udalo sie do niej przeniesc?No i jak na szkole rodzenia-bo chyba jedna lekcje masz juz za soba?Pozdrowionka

Witam:-)

A jak duzo zaplacilas za bilety?Heheh wszyscy powoli zaczynaja uciekac od Ryanair :-D

A pry okazji witam.:-)

Ja wyboru nie mam:-(, do nas tylko Ryanair lata.

Popadało u nas trochę, zachmurzone. Ciekawe, jak jutro będzie, bo mamy plan pojechania do Bray, bo jutro nasza pierwsza rocznica. Znaleźliśmy pociąg od nas, znaczy na Dublin Connolly musimy się przesiąść, ale za bilet płaci się tylko 4,30:-). Tyle samo co do Dublina. Jakiś taki system mają, że najdroższy bilet na dart kosztuje 4,30 a potem to już tylko inter city kursuje, np. do Cork, Galway itd. A w Bray będziemy po godzinie, no chyba, że pogoda nie dopisze.

11bsx7d.jpg

Misia -jezeli Alexowi bardzo łuszczy się skóra, to polecam ten gel, poleciła mi go pani w aptece, bardzo pomógł, jest to parafina kosmetyczna, Mojemu maxowi skóra pękała az w zgięciach przy raczkach i nózkach, nam pomogło

reklama
julia ale lata on do wrocka?musze sprawdzic.Mi najwygodniej to tam albo do pragi albo drezna bo mam wtedy najblizej do mojej rodzinnej jeleniej gory :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry