reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja już w szpitalu byłam 3 razy i jeszcze nie ostałąm nic....
poza moją kartą szpitalną bo narazie jestem z Limericku do Ennis przeniesiona bo mam bliżej

Ciao dziewczynki!

Mikimauro- dzieki wielkie za porade w sprawie luszczacej skorki. Zakupie to cudo bo dzis rano brzuszek caly bialy, poluszczony i nadgarstki.

Moniadan- pewnie masz inna chuste. W opisie mojej jest napisane zeby nozek nie rozlaczac.

A tak wogole to chcialam zapytac czy mozna tu dostac jakies herbatki na laktacje? Maly zaczyna jesc coraz wiecej i wiecej. Narazie jeszcze mam mleko ale piersi nie zdaza mi sie napelnic a on juz wola o amu i mam wrazenie, ze jeszcze chwila i mi zabraknie.

Dzis zamierzalismy jechac na mala wycieczke na Coral Beach ale nie wiem bo ta pogoda taka jakas niewyrazna...:baffled:

Witajcie dziewczyny! A ja mam jeszcze pytanko odnośnie lotów? Czy moge dla dzidzi zabrać wózek spacerówke składany i do tego jeszcze fotelik samochodowy? i czy to wszystko oddaje dopiero przy samolocie do luku bagażowego? a konkretnie chodzi mi jak to jest w Ryanair?

Moniak- z tego co wyczytalam na stronie Ryanaira to fotelik samochodowy mozesz zabrac i wtedy musisz za niego zaplacic 10 jurkow jako ekstra bagaz. Wozek przewozisz za darmo. Fotelik idzie jako bagaz a wozek do luku przy samolocie. Tak mi sie wydaje:-)

Moniak- z tego co wyczytalam na stronie Ryanaira to fotelik samochodowy mozesz zabrac i wtedy musisz za niego zaplacic 10 jurkow jako ekstra bagaz. Wozek przewozisz za darmo. Fotelik idzie jako bagaz a wozek do luku przy samolocie. Tak mi sie wydaje:-)

Dzięki Misia za odp, w sumie to lepiej zapłacić tu 10€ niż kupować w pl nowy fotelik. Chyba że będe miała możliwośc od kogoś pożyczyć, musze popytać, jeszcze mam chwilke czasu, lecimy 14:-)

Hello Lejdis :cool2:
Ale jestem zła bo mój M musiał iśc do pracy :baffled::dry:

Gastone no proszę Złotoryja :cool2:
Byłam tam kiedyś :-D
Ja z niedaleka.Lubin :tak::-)

Joannn im chyba chodzi o to by na bierząco sprawdzac czy czasem nie jesteśmy w Pl i sobie pobieramy zasiłek.Dołącz list z męża pracy i poproś o poprawienie nazwiska.
Ja dziś nie dotarłam do lekarza,ale w poniedziałek koniecznie mi podstempluje i wyślę poleconym jak Julia :tak:
Margaritta no widzisz chyba teraz co kilka miesięcy będziemy latac ty po szkole a ja do recepcji lekarza po podpisy:baffled:

Idę bo M wpadł a lunch ;-)

Ciao dziewczynki!

A tak wogole to chcialam zapytac czy mozna tu dostac jakies herbatki na laktacje? Maly zaczyna jesc coraz wiecej i wiecej. Narazie jeszcze mam mleko ale piersi nie zdaza mi sie napelnic a on juz wola o amu i mam wrazenie, ze jeszcze chwila i mi zabraknie.

Dzis zamierzalismy jechac na mala wycieczke na Coral Beach ale nie wiem bo ta pogoda taka jakas niewyrazna...:baffled:

Jeśli masz blisko jakiś polski sklep to powinnaś dostać taką herbatkę dla mam karmiących albo z Hebapolu albo z Hippa

Witajcie dziewczyny! A ja mam jeszcze pytanko odnośnie lotów? Czy moge dla dzidzi zabrać wózek spacerówke składany i do tego jeszcze fotelik samochodowy? i czy to wszystko oddaje dopiero przy samolocie do luku bagażowego? a konkretnie chodzi mi jak to jest w Ryanair?

Dobrze Ci się Misiu wydaje:-), jak robi się rezerwację to am jest tak opcja akcesoria dla dzieci i właśnie tam liczy się fotelik samochodowy. Wózek leci za darmo. Oddajesz go przy wsiadaniu na pokład. Składają Ci go i masz taką naklejkę jak przy bagażu (to robią wcześniej, jak sprawdzają kartę pokładową). Dobrze się dowiedzieć dokładnie, bo jak my lecieliśmy w kwietniu to jedno małżeństwo jakiś problem z tym miało, ale oni mieli taką sporą spacerówkę. W każdym bądź razie wkurzeni byli nieźle:-), wiecie jak to z Ryanairem jest:-D

asienka jesli tylko się wybierzemy to będę Cię bacznie wypatrywac-chociaz Ty masz lepiej- zawsze poznasz mnie po moich dwoch dziewczynkach,ktore widzisz na fotce;-) ja Ciebie niebardzo moge dostrzec na tej małej ;-) pogoda musi byc- zresztą - pogoda jest zawsze:-D Do milego zatem ;-)

moniak82 nastepne spotkanie sie szykuje widze- bo my tez lecimy do PL 14-tego :-) tez Ryanairem:dry: lot do Łodzi a Wy? i tez raniutko 6 coś czy jakos tak;-) Juz sie boje:baffled::-D:-D wszytskiego co mnie moze spotkac ze strony tych linii:sorry2:

Nie pada póki co :cool2: chciaz za 10 minut - kto wie kto wie.

reklama
Anineczka, mozemy podac sobie ręce bo moj M też w pracy :sorry2:
ale nie widzę go na skypie, wiec sie zastanawiam, czy on rzeczywiscie do roboty pojechał :-D a ostatnio żartował, jak sie pytałam co robi w weekend ze mają taki specjalny pokój z łóżkiem i on na jednym łóżku śpia szef na drugim, kurcze a moze on nie zartował :rofl2:

Miska ja mam chustę tkaną nie elestyczną, pije duuuuzo, bawarka jest dobra, alel jak mały często pije to powinno ci sie zrobic wiecej

za fotelkik trzeba zapłacic 10e przez neta w na lotnisku 20e
Moniak82 a dokąd lecisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry