asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja dostałam w szpitalu na pierwszej wizycie.a takie małe pytanko...:-)
takie listy do szpiytala się dostaje pocztą czy jak?? bo jak ja będę rodzić w Limerick to nie mam zielonego pojęcia co oni tam wymagają......![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam w szpitalu na pierwszej wizycie.a takie małe pytanko...:-)
takie listy do szpiytala się dostaje pocztą czy jak?? bo jak ja będę rodzić w Limerick to nie mam zielonego pojęcia co oni tam wymagają......![]()

Moniak- z tego co wyczytalam na stronie Ryanaira to fotelik samochodowy mozesz zabrac i wtedy musisz za niego zaplacic 10 jurkow jako ekstra bagaz. Wozek przewozisz za darmo. Fotelik idzie jako bagaz a wozek do luku przy samolocie. Tak mi sie wydaje:-)

:-)

Ciao dziewczynki!
A tak wogole to chcialam zapytac czy mozna tu dostac jakies herbatki na laktacje? Maly zaczyna jesc coraz wiecej i wiecej. Narazie jeszcze mam mleko ale piersi nie zdaza mi sie napelnic a on juz wola o amu i mam wrazenie, ze jeszcze chwila i mi zabraknie.
Dzis zamierzalismy jechac na mala wycieczke na Coral Beach ale nie wiem bo ta pogoda taka jakas niewyrazna...![]()
Witajcie dziewczyny! A ja mam jeszcze pytanko odnośnie lotów? Czy moge dla dzidzi zabrać wózek spacerówke składany i do tego jeszcze fotelik samochodowy? i czy to wszystko oddaje dopiero przy samolocie do luku bagażowego? a konkretnie chodzi mi jak to jest w Ryanair?
Witajcie dziewczyny! A ja mam jeszcze pytanko odnośnie lotów? Czy moge dla dzidzi zabrać wózek spacerówke składany i do tego jeszcze fotelik samochodowy? i czy to wszystko oddaje dopiero przy samolocie do luku bagażowego? a konkretnie chodzi mi jak to jest w Ryanair?

Do milego zatem ;-)
lot do Łodzi a Wy? i tez raniutko 6 coś czy jakos tak;-) Juz sie boje

wszytskiego co mnie moze spotkac ze strony tych linii
chciaz za 10 minut - kto wie kto wie.
a ostatnio żartował, jak sie pytałam co robi w weekend ze mają taki specjalny pokój z łóżkiem i on na jednym łóżku śpia szef na drugim, kurcze a moze on nie zartował