reklama

Mamy z Irlandii!!

moniak82 nastepne spotkanie sie szykuje widze- bo my tez lecimy do PL 14-tego :-) tez Ryanairem:dry: lot do Łodzi a Wy? i tez raniutko 6 coś czy jakos tak;-) Juz sie boje:baffled::-D:-D wszytskiego co mnie moze spotkac ze strony tych linii:sorry2:

Nie pada póki co :cool2: chciaz za 10 minut - kto wie kto wie.
No niestety może spotkamy się przy kolejnym locie:-) Bo my lecimy teraz 14 z Shannon do Krakowa, a wracamy dopiero 13sierpnia:-D:-D:-D:-D

reklama
Anineczka, mozemy podac sobie ręce bo moj M też w pracy :sorry2:
ale nie widzę go na skypie, wiec sie zastanawiam, czy on rzeczywiscie do roboty pojechał :-D a ostatnio żartował, jak sie pytałam co robi w weekend ze mają taki specjalny pokój z łóżkiem i on na jednym łóżku śpia szef na drugim, kurcze a moze on nie zartował :rofl2:
:-D:-D:-D
Jeśli to prawda to zazdroszczę,dostac kaskę za leżenie:cool2::-D:-D
Mój po obiedzie pojechał dalej :baffled:
Może zląduje w domku koło 18:00

Jutro jadę obejrzec psiaka :cool2::-D
Cieszę się jak głupia :happy2::blink:

A to co? Wszystkich wywiewa do Pl?

Kurcze muszę się zmusic do jakiegoś sprzątania :szok:
A tak mi się nie chce....

Słoneczko wyszło :shocked2:

Kurcze...wlasnie mi sie wszystko skasowalo a tyle sie opisalam. Oki od nowa

Misia sprobuj odstawic ten olejek do kapieli nie stosowac nic po kapieli. Uzywaj tylko mydelka bambino. Ja z Wiktorem mialam podobny problem i okazalo sie ze to co mialo natluszczac mu skorke bardzo mu ja wysuszalo i tez mu sie tak skorka luszczyla.Ja tez przeziebiona na maxa katar,
Moniadan trzymam kciuki za walke z choroba junioka.
Emili z tym oddechem dzidzi to musisz troszke powalczyc ale niestety tutaj bobasom nie oczyszczja drog oddechowych po porodzie. Moj Wiktor to tak do 4 mies. swistal ze juz sie balam ale p.dr w PL zbadala go powiedziala ze wszystko z nim okej.
Andzulina okolo 4-5 dni od zlozenia wniosku o chorobowe powinnas dostac list w jakiej wysokosci przyznali ci chorobowe.

A teraz z innej beczki - nasze poszukiwania nowego lokum to masakra. Wczoraj ogladalismy 2 domy jeden stal pusty od 5 mies i pokazano go nam w stanie oplakanym tzn. zdewastowany, drzwi od szafy odpadaja i ogolnie syf. Nigdy wiecej nie zadzwonie do tej agencji. Porazka:wściekła/y::wściekła/y: A drugi dom-no coz, umowilismy sie z wlascicielka, ktora nie dojechala:wściekła/y: ale poniewaz tam sa jeszcze lokatorzy wiec byli tak mili ze nas oprowadzili. No coz landlordka powiedziala nam ze lokatorzy za 2 tyg opuszcza dom, a oni twierdza ze na koniec miesiaca ale jeszcze nic okazuje sie ze planowany jest tam totalny remont do dom tego wymaga o czym dowiedzielismy sie od lokatorow:no::angry::baffled: Teraz az sie boje bo do wyprowadzki zostalo mi 2 tyg i wyglada na to ze chyba pod most:baffled::baffled::wściekła/y:
RATUNKU!!!!

Frog to faktycznie czas Was goni :szok:
Oj wiem jak takie chacinki wyglądają,szczerze to odechciało mi się przeprowadzek :baffled:
A w jakiej dzielnicy szukacie?

Zdróweczka wszystkim chorowitkom życzę,zwłaszcza synkowi moniadan.Kurcze to się dzieciaczek wymęczy.Dziś troszkę lepiej??

Co do Wizzara to moja kuzynka miała przyleciec na wakacje,ale chyba nie da rady :dry:

Ciekawe co u MartyF Joannn masz z nią kontakt??

Jolu jak zdróweczko pieska? Byliście u Veta?

Anineczka moj M jednak pracuje, zadzwoniłam i był tak zapracowany, ze nawet skypa nie włączył ;-)
Dzięki, Eryś już lepiej
Misia ja Emci niczym nie smarowała, skóra schodziła jej strasznie z brzucha, nóg, kąpałąm tylko w oilatum i tyle, ale ja wyznaję zasade ze co za dużo to nie zdrowo ;-)
Eryka też nigdy niczym nie kremuję, bo po co zatykac pory, oczywiscie nie mówię o kremach na słonce lub na twarz w zimie

Moniak82 ja tez latam Shannon- Kraków, tylko ja lece juz 9, szkoda ze nie lecisz tez wtedy
a skąd jestes w PL?

A tak wogole to chcialam zapytac czy mozna tu dostac jakies herbatki na laktacje? Maly zaczyna jesc coraz wiecej i wiecej. Narazie jeszcze mam mleko ale piersi nie zdaza mi sie napelnic a on juz wola o amu i mam wrazenie, ze jeszcze chwila i mi zabraknie.

ja ma 2 nowe nie otwarte opakowaie herbatki mlekopednej z Pl.. wiec jak juz wczesniej pisalam odstapie ...moj P jest wieczorkami w domku wiec mozna odebrac..

asienka jesli tylko się wybierzemy to będę Cię bacznie wypatrywac-chociaz Ty masz lepiej- zawsze poznasz mnie po moich dwoch dziewczynkach,ktore widzisz na fotce;-) ja Ciebie niebardzo moge dostrzec na tej małej ;-) pogoda musi byc- zresztą - pogoda jest zawsze:-D Do milego zatem ;-)

Spoko, my pewnie po 10 pociągiem od nas wyjedziemy i po 11 będziemy w Bray:-), pogoda chyba sprzyja, bo słoneczko wyszło:-). Jest więc szansa, że się spotkamy. Do zobaczenia

Hej mamunie u nas zmiany :tak::tak:mała od dziś na butelce miała kolki i się nie najadała chyba przez ten mój antybiotyk coś ją dręczyło:tak:. wczoraj była położna kruszynka przybrała nie całe 500g mówiła że super:-)a ja znów do zszycia na maternity mam jechać:wściekła/y: ale jutro do GP. i on ma mnie skierować:zawstydzona/y: bo jedne się rozeszły szwy i drugie też powiedziała że ta co mnie zszywała to zje....robotę i znów antybiotyk jednak rodzenie dzieci to nie dla mnie :tak:teraz walczę z cycami ściągam po troszku :-(czy są tu jakieś tabletki na zatrzymanie pokarmu:szok: mała dziś lepiej ściągam jej gruszką z noska i psikam sola morską po prawe widać :-Dpozdrawiam

Witam mamuski

Anieczka ja tez dostałam list a kilka mies temu wysyłałam oni w kulki leca przeciez mozna zprawdzic w inny sposób czy nie wyjechalismy do polski np dzwoniac do taxu czy pracodawcy i oszczedzic mi latania do GP po podpis ze mój syn tu jest.

Misia ty sie tak nie stresuj :)Ja nie mam herbatek ale ty dopiero chwile karmisz poczekaj jeszcze miesiac to zobaczysz jaka ci sie produkcja mleka zacznie:)) Ja pamietam że na poczaktu miałam wrazenie ze mi za mało leci ale ale po kilku tyg miałam mnóstwo pełnowartościowego mleka:) Ciebie pewnie tez to czeka:)

Ponawiam pytanie kiedy sie spotkamy laski z Galway i nie tylko??????

ja ciezko pracowałam ostatnie 2 dni a dzis juz jestem po pracy i zaraz sie wybieramy na spacer:)

Frog życze powodzenia jak bym cos słyszała o domu to dam ci znac:) sprawdzałas Daft?

Ja mam implanta od kilku dni i powiem że ramie wygląda jakby mnie ktos poturbował ale to od igły pewni ze kilka dni fioletowy kolor zniknie, bo wygląda jakby mnie ktoś bił:))

pozdrawiam

reklama
Hello Lejdis :cool2:
Ale jestem zła bo mój M musiał iśc do pracy :baffled::dry:

Gastone no proszę Złotoryja :cool2:
Byłam tam kiedyś :-D
Ja z niedaleka.Lubin :tak::-)

;-)
Taaak? Ja Lubin tez czesto odwiedzalam, na II Armii Wojska Polskiego i na Sportowej :tak:
Frog to faktycznie czas Was goni :szok:
Oj wiem jak takie chacinki wyglądają,szczerze to odechciało mi się przeprowadzek :baffled:
A w jakiej dzielnicy szukacie?

Zdróweczka wszystkim chorowitkom życzę,zwłaszcza synkowi moniadan.Kurcze to się dzieciaczek wymęczy.Dziś troszkę lepiej??

Co do Wizzara to moja kuzynka miała przyleciec na wakacje,ale chyba nie da rady :dry:

Ciekawe co u MartyF Joannn masz z nią kontakt??

Jolu jak zdróweczko pieska? Byliście u Veta?

Kurcze, mnie tez juz sie odechcialo szukania domow, jeszcze ten tydzien i mam nadzieje ze sie wszystko rozwiaze i ze w koncu znajde ten dom.Mnie na szczescie nic nie goni ale soro juz postanowilismy e sie przeprowadzamy to jakos sie niecierpliwie...
Hih moj Max skonczy w sierpniu 3 lata i imrezke chcialabym zrobic na nowych smieciach.

:szok::szok::szok: U nas chyba jakas bura idzie czy co, cyfra skacze i ciemno sie zrobilo i zaczelo padac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry