alex2339
Fanka BB :)
Ciekawe co u MartyF
Marte rodzinka nawiedzila z PL do srody bedzie nie aktywna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe co u MartyF

No ale licze ze w poniedzialek dojdzie kilka mieszkan,czas pokaze.:-)

Didi no to dawaj na Knocknacarre. Zrobimy osiedle forumowiczekKochana jak wrocisz to sie odezwij koniecznie do mnie. Okazalo sie ze nie dalam ci jedego kompletu mocowac do wozka
. Znalazlam je w poniedzialek jak robilam porzadki przed zmiana lokum. Wiec zapraszam na przeprosinowa kawke no i po odbior tych zaczepow.
wiec jakby co przyslij slubnego najlepiej wieczorkiem zawsze ktos jest w domciu. 
Marta ciesze się,że się odezwałaś :-)hej
anineczka u mnie wszystko sie poukładało tylko moje dwie siostrzyczki okupują komputer i nie mam dostępu. od środy wszystko wróci do normy i będe miała czas popisac.
a teraz ide spac bo jutro jedziemy na klify i oby pogoda była dobra bo główki nam pourywa:-)
hehe dzięki Alex, udało mi sie kompa wyrwac na chwile ale juz mnie wyganiają

witam z rana..Sluchaj nie mam pojecia ale wzdaje mi sie ze chyba do gondoliwiec jakby co przyslij slubnego najlepiej wieczorkiem zawsze ktos jest w domciu.
A jesli chodzi o mieszkanie na Salthill to tam drogo no i jak odplyw to smierdzi - to agrumentacja przeciw;-)![]()
a Albert bardzo lubil jego coreczke
Moj bedzie zly ale coz juz zaczelam bo urabiac wiec raczej mi przytaknie

teraz muszę jeszcze iść do Polmedu i dać kopertę ze znaczkiem, żeby przesłali moje papiery do nowego GP.
najgorsze, że nie możemy szukać na innych dzielnicach, bo nie będziemy jednak mieszkać sami, więc musimy dostosować się do współlokatorek:-( mamy czas do 27 lipca... chociaż mój landlord chciał żebyśmy zostali do 20 sierpnia, ale przekonałam go, że raczej kilka dni przed porodem przeprowadzka nie jest zbyt wskazana;-) więc zgodził się na 10 sierpnia. obyśmy coś znaleźli...:-(