gastone
potrojna mama
Hej Dziewczynki:-) pogoda okropna - niby ciepło, ale pada co 5 minut :-(nawet zagrzmiało 2 razy... i co robić w taki dzień?
Wilwia - byłam u dr Cudo w poniedziałek po zwolnienie lekarskie - faktycznie bardzo sympatycznateraz muszę jeszcze iść do Polmedu i dać kopertę ze znaczkiem, żeby przesłali moje papiery do nowego GP.
Gastone - Złotoryja, Anineczka - Lubin :-) a ja między Wami - Chojnów;-) jaki ten świat mały...
Frog - my też mamy problem ze znalezieniem chatki - oglądaliśmy kilka domów na Renmore i ogólnie tragedia. Dzwoniłam za domami na Roscam, ale jak na złość wszystkie poszły w ciągu jednego dnia :-( i zostały tylko za 1200 enajgorsze, że nie możemy szukać na innych dzielnicach, bo nie będziemy jednak mieszkać sami, więc musimy dostosować się do współlokatorek:-( mamy czas do 27 lipca... chociaż mój landlord chciał żebyśmy zostali do 20 sierpnia, ale przekonałam go, że raczej kilka dni przed porodem przeprowadzka nie jest zbyt wskazana;-) więc zgodził się na 10 sierpnia. obyśmy coś znaleźli...:-(
Jaaa Chojnow?Nokochana to rzut beretem

Ja spedzilam jakis czas w Chojnowie na schadzkach
bo mialam tam pierwsza milosc..ktora trawala 5 lat heheh ..A moj maz sie uczyl w Chojnowie 
teraz muszę jeszcze iść do Polmedu i dać kopertę ze znaczkiem, żeby przesłali moje papiery do nowego GP.
najgorsze, że nie możemy szukać na innych dzielnicach, bo nie będziemy jednak mieszkać sami, więc musimy dostosować się do współlokatorek:-( mamy czas do 27 lipca... chociaż mój landlord chciał żebyśmy zostali do 20 sierpnia, ale przekonałam go, że raczej kilka dni przed porodem przeprowadzka nie jest zbyt wskazana;-) więc zgodził się na 10 sierpnia. obyśmy coś znaleźli...:-(

I tak go karmie co godzine.Na szczescie troche niepotrzebnie spanikowalam z tym, ze chyba nie mam pokarmu. Wczoraj wyczytalam, ze to, ze piersi robia sie miekkie wcale nie oznacza, ze mlaka nie ma tylko, ze sie ustabilizowalo jego wytwarzanie, takze dzieki Didi za przypomnienie o tych herbatkach. Gdyby byly mi potrzebne to sie zglosze ale narazie to chyba jednak ma co jesc bo wystarczy, ze dotkne sutka i juz leci, pozatym on rosnie jak na drozdzach
.