reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej Dziewczynki:-) pogoda okropna - niby ciepło, ale pada co 5 minut :-(nawet zagrzmiało 2 razy... i co robić w taki dzień?

Wilwia - byłam u dr Cudo w poniedziałek po zwolnienie lekarskie - faktycznie bardzo sympatyczna :tak: teraz muszę jeszcze iść do Polmedu i dać kopertę ze znaczkiem, żeby przesłali moje papiery do nowego GP.

Gastone - Złotoryja, Anineczka - Lubin :-) a ja między Wami - Chojnów;-) jaki ten świat mały...

Frog - my też mamy problem ze znalezieniem chatki - oglądaliśmy kilka domów na Renmore i ogólnie tragedia. Dzwoniłam za domami na Roscam, ale jak na złość wszystkie poszły w ciągu jednego dnia :-( i zostały tylko za 1200 e:szok: najgorsze, że nie możemy szukać na innych dzielnicach, bo nie będziemy jednak mieszkać sami, więc musimy dostosować się do współlokatorek:-( mamy czas do 27 lipca... chociaż mój landlord chciał żebyśmy zostali do 20 sierpnia, ale przekonałam go, że raczej kilka dni przed porodem przeprowadzka nie jest zbyt wskazana;-) więc zgodził się na 10 sierpnia. obyśmy coś znaleźli...:-(

Jaaa Chojnow?Nokochana to rzut beretem :-D:-D Ja spedzilam jakis czas w Chojnowie na schadzkach :-D bo mialam tam pierwsza milosc..ktora trawala 5 lat heheh ..A moj maz sie uczyl w Chojnowie :-D

reklama
Hej
Mam już nowego członka rodziny,nazywa się Mila ;-)
showFullSize.php

showFullSize.php

Jaaa Chojnow?Nokochana to rzut beretem :-D:-D Ja spedzilam jakis czas w Chojnowie na schadzkach :-D bo mialam tam pierwsza milosc..ktora trawala 5 lat heheh ..A moj maz sie uczyl w Chojnowie :-D

pierwsza miłość i 5 lat;-) pogratulować:tak: ciekawe, czy znam tą "miłość" bo Chojnów to nie za duże miasto i wszyscy się znają;-) a do której szkoły chodził Twój M?
a ja w Złotoryi odwiedzam hurtownię butów :-D

Moj M skonczyl Technikum Rolnicze.A milosc heheh no coz moge ci powiedziec oczyiwscie kto to ale chyba na priva raczej ihih

Anineczka juzzzz? Juz w domku masz pieska?No to super.!!!Sliczna jest!

Ostatnia edycja:
aaaa - technikum rol - no cóż, ja średnią szkołę robiłam w legnicy, ale wszyscy znajomi z podstawówki kończyli w chojnowie, więc parę osób pewnie znam. a który rocznik Twój M?

Hej mamunie pogoda się psuję czyż by koniec lata :-(aneczka psiak jest przepiękny podobają mi się takie na kanapę ale owczarki jednak górą :tak:pisałam wam że przeszłam na butelkę dziś znów jej dałam cyca jakoś mi żal tak fajnie się przytula :-) pękałam w szwach szkoda że ten pokarm mi nie nachodzi po 3-4godz tylko po 6-7 dopiero czuje że są pełne ale cóż choć troszku popije ;-)co do Polski to ja mieszkam 1 kilometr od Poznania/Plewiska wieś saxu i biznesu hahaha

Emili- jak mi bardzo przykro, jak czytam o twoich problemach z tymi szwami...az mnie wszystlko boli...:-( Fajnie, ze jednak zdecydowalas sie dokarmiac mala cycem. Ja tez uwielbiam patrzec na Alexa przytulonego do mnie jak je. Choc dzisiaj musze przyznac, ze przegina pale...nie mozna nic, absolutnie nic zrobic w domu bo ten maly ssak ciagle ryczy i wpycha paluchy do buzi na znak ' Dawac mi mleka'!!! :angry: I tak go karmie co godzine.Na szczescie troche niepotrzebnie spanikowalam z tym, ze chyba nie mam pokarmu. Wczoraj wyczytalam, ze to, ze piersi robia sie miekkie wcale nie oznacza, ze mlaka nie ma tylko, ze sie ustabilizowalo jego wytwarzanie, takze dzieki Didi za przypomnienie o tych herbatkach. Gdyby byly mi potrzebne to sie zglosze ale narazie to chyba jednak ma co jesc bo wystarczy, ze dotkne sutka i juz leci, pozatym on rosnie jak na drozdzach:szok:...juz mi powyrastal z ubranek...niektorych jeszcze nawet nie zdazylam zalozyc..bo i gdzie ...?

Anineczka- jakie cudo ta wasza psinka!!! Dzieciaki pewnie przeszczesliwe!:-)

Ja jutro chyba do lekarza uderze bo juz mi wlazl katar w zatoki, czuje sie jak bymnie imadlo scisnelo...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry