MartaF
potrójna mamusia:)
zazdrość mnie zżera, gdyby sie właścicel zgodził to bym sobie kupiła ale juz i tak źle patrzył na moją Jessie
ŚLICZNOŚCI

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

misia -moja też ma pajacyki już za krótkie na długość fajnie niech rosną byle szybko:-)Kamciu nic trudnego ;-)Anieczka śliczny piesiu ja tez chce!!!!!![]()

.
Ide muju i lulu:-)
moze juz nadszedl ten upragniony przez nia moment;-) Jak myslicie?
Widzę, że etap przeprowadzek trwa... u mnie też i chyba się skończy tak jak chciałam
. Wcześniej w agencji powiedzieli nam, że dom który sobie upatrzyliśmy nie będzie wyremontowany i landlord z czynszu nie zejdzie, a teraz jak mój ślubny poszedł im powiedzieć, że nie przedłużamy umowy (kończy się z końcem lipca) to domek się znalazł
... i wyremontowany i rent niższy o 100e :-):-)... cieszę się ogromnie. Poza tym widzę, że latacie ;-) dziewczyny do Polski... mnie też to czeka i to już 11 lipca, będę leciała tylko z dziećmi, mam nadzieję, że wszystko będzie ok. no bo to Ryanair... Dlatego też zależało mi abym zdążyła ten dom wybrać, no tylko przeprowadzka zostanie na głowie R. aż się tego boję
obawiam się, że mój mężuś nawet nie wie co jest nasze a co już było w tym domu...
:-). Misia Twoja opowieść z wyprawy na plażę rozbawiła mnie do łez ( sorry, wiem że Tobie do śmiechu nie było ). Sama nosiłam małego w chuście i wiem jak to jest... przypominają mi się moje przeżycia...
BEBELULU - Nasze chusty – chusta typu „kołyska” Lulu ja miałam taką chustę, jest o tyle wygodna, że samemu można regulować wszystko nawet jak jest już założona. Anineczka- śliczna ta Twoja nowa "córeczka" :-):-) ja z wyborem mojego psiaka muszę się wstrzymać do powrotu z PL. Pisałaś, że miałaś jacka russela - jaki był? Jak się nie zdecyduję na bullteriera, to może takiego malca kupię - to i córka będzie się cieszyć, bo bull nikomu z rodzinki się nie podoba
. Dobrej nocy