Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W łóżeczku to ja już dałam książki ale pod materacyk.. (metoda mojej mamy) i też jest tak jak piszesz - głowa wyżej :-) Tyle, że Patryk śpi ze mną..a tu już ta metoda właśnie nie działa..Joannn w polskim prawie jest tak,że włącza się kierunkowskaz jak już się zjeżdża z ronda,tutaj pewnie tak samo tylko 90% iroli robi właśnie na odwrót
Moje dziecko od początku spało na płaściutkiej podusi choc piszą wszędzie,ze nie powinno
Jeśli dzieciątko ma katar to włóż pod dwie nogi łóżka książki by łóżeczko od strony głowy było wyżej niż nogi
(...)

były tam też 4 rodzaje przejść: zebra, muffin, pelican i tucan. Ale nie było nic konkretnego czym się one różnią.. w necie też nie znalazłam a ja bardzo ciekawa jestem..hmm..

El@ - u mnie podobnie! Też od paru dni coś mało śpi..niespokojnie.. Ale u mnie myślę, że od moich stresów..bo gdy widzę teściową..(...) mam problem...przyzwyczaiłam sie ze mały po karmieniu spi jak suseł do 4 godz..a tu od wczoraj ..jest jakis niespokojny wogole niespi!mało tego po godz /połtorej...jets znowu głody
stwierdziłam ze niebede pic tych chcerbatek mlekopednych bo chyba od kad je pije mały jets jakis niespokojny podaczas jedzenia:-(prezy sie krzywi niechce jesc ma straszne wzdecia.(po moim mleczku).pozniej znowu je i na koncu czkawka ktora trwa chyba z 10min juz sie wczoraj rozpłakałam bo niewiedziałam jak mu pomoc...odstawiam go do wozka jets cisza na 10 20 min po czym zaczyna sie wiercic i znowu trza go do cyca przytulac...wtedy odpływa..myuslicie ze to poprostu tak ma byc ze juz bedzie coraz mniej spał w ciagu dnia bo jets juz ciekawy swiata????czy jestjakis problem
mało tego druga sprawa ktora mnie strasznie u niego niepokoji to ciezki oddech ..a nawt charczenie..:--
-(tak jakby miał nos zatkany czy cos na oskrzelach?kropie mu codziennie nosek roztworem z wody morskiej ale boje sie zemoze jest zainfekownay holewka juz sama niewiem ...szczegolnie po karmieniu tak ma...naszczescie jutro wypada nam pierwsza wizyta u gp..mam nadzieje ze rozwieje moje zmartwienia
:-(bo sie strasznie martwie (...)
;-)
) Muszę go częściej tak kłaść bo lepiej mu się w końcu oddycha..a tak to budzi się przez zatkany nosek..potem mama męczy go gruszką..

Już wyrosła...PILNEEE!!!!Hej mamunie mam problem poszukuje wózka głębokiego(gondoli)bo kupiliśmy graco z wkładem ale wkład jest już za mały na moją damę ;-)więc bym musiała zrobić spacerówkę a nie wyobrażam sobie jej nie widzieć i zresztą by jej wiało,a w tym foteliku to ja jej wozić nie chce.sądzę że to jest tylko do auta :-)więc za przystępną cenę odkupię
![]()
a z fotelikiem to naprawdę masakra..ja jak miałam Patryka w niego wcisnąć..to się pół dnia do tego przymierzałam..
Nie ma to jak luz bluz w gondolce.. 
Wilwia - uważam, że termometry rtęciowe są niezawodne i taki mam do wanienki i dla siebie jakby co..a dla maluszka mam w smoczku - elektroniczny - bo wiadomo z maluszkami trzeba sposobu by zmierzyć temperaturkę..:-)(...) A ja mam pytanko odnosnie termometru-macie taki,ktory polecacie?

Julia28 - ja raczej nie wierzę..ale czasem coś tam w nich jest..;-) a co tam wyczytałaś?dziewczyny czy wierzycie w horoskopy????????????:-)
ale M wybierał jemu się podobał więc go kupiłam super się prowadzi koszyk duży spacerówka fajna ale tak na 6miesięcy a teraz ???

dzis mialam nie ciekawa nocke......moj maly spaceruje od swojego łóżka do mojego i właśnie w tym mam problem....nie wiem czemu on tak lata \usypia u mnie jak juz dobrze zaśnie zanosze go do nieo do łóżka a on po jakis 2,3 godzinach przylatuje do nas i znow zasnie zaniose a on wraca.................masakra tak latac
czy ktoras z was miala podobny problem co tu robic......witajcie z ranadzis mialam nie ciekawa nocke......moj maly spaceruje od swojego łóżka do mojego i właśnie w tym mam problem....nie wiem czemu on tak lata \usypia u mnie jak juz dobrze zaśnie zanosze go do nieo do łóżka a on po jakis 2,3 godzinach przylatuje do nas i znow zasnie zaniose a on wraca.................masakra tak latac
czy ktoras z was miala podobny problem co tu robic......
Smieszne to ale dziecko zmeczone.powiem ci ze Justin jak byl mlodszy spal normalnie teraz tak lata nie wiem co mu sie porobilo i praktycznie caly dzien nie spi powinnien byc zmeczony i spac :-)a tu nic z tego...hehheheheNo u nas to samo. Lozeczko malej juz zapakowane i spi w podroznym takim dmuchanym i cala noc lazenie, tylko ona tak jakby przez sen...podniesie lebek...zmeczona taka i lezie, lezie az padnieSmieszne to ale dziecko zmeczone.
Ona w ogole tak sie strasznie kreci w swoim normalnym lozeczku tez...myslalam ze moze jej niewygodnie ale chyba nie-taki typ.
Mam nadzieje, ze drugie spokojniejsze bedzie.