reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Polecam Gaviscon. Bezpieczny w ciazy.
JA JADLAM ORZECHY LASKOWE NA ZGAGĘ :-) wlasnie dzis spojrzalam ze jestem juz rok tutaj z wami a jeszcze nie znam zadnej z was osobiscie.oprocz misi ktora widzialam w pracy kiedy bylam na zakupach,teraz gdzy mam juz prawko i naucze sie jezdzic to moze was poznam....dobrej nocy dziewczynki :D

Ostatnia edycja:
JA JADLAM ORZECHY LASKOWE :-) wlasnie dzis spojrzalam ze jestem juz rok tutaj z wami a jeszcze nie znam zadnej z was osobiscie.oprocz misi ktora widzialam w pracy kiedy bylam na zakupach,teraz gdzy mam juz prawko i naucze sie jezdzic to moze was poznam....dobrej nocy dziewczynki :D

Szkoda ze nie lecimy do tego samego miasta bo i ja mialabym szanse na poznanie forumki...a mi juz szans malo zostalo:-(
Dobranoc.

Dziewczyny potrzebuje fachowej porady;-):-)
Co byscie zrobily gdyby wam dziecko zasnelo snem blogim tuz przed wyznaczonym czasem kapieli? Alex caly dzien nie spal..i dopiero teraz padl! A ja chcialam go wykapac...i teraz nie wiem....mam go budzic?? (troche tak glupio- biedactwo bedzie sie darlo w nieboglosy! ) Z drugiej strony jak zasnie to bedzie spal ze 3 godziny i wtedy bedzie bardzo pozno na kapiele i zaburzymy cala rutyne! No i co robic mam??

Dziewczyny potrzebuje fachowej porady;-):-)
Co byscie zrobily gdyby wam dziecko zasnelo snem blogim tuz przed wyznaczonym czasem kapieli? Alex caly dzien nie spal..i dopiero teraz padl! A ja chcialam go wykapac...i teraz nie wiem....mam go budzic?? (troche tak glupio- biedactwo bedzie sie darlo w nieboglosy! ) Z drugiej strony jak zasnie to bedzie spal ze 3 godziny i wtedy bedzie bardzo pozno na kapiele i zaburzymy cala rutyne! No i co robic mam??

Misia, ja bym zdecydowanie malego nie kapala bo to taki maly czlowieczek i potrezbuje naszej pomocy w decyzji kiedy spac, jesc...sam tak malo wie ale tez jak my nie chcialby czegos takiego-pobudka i do wanny. szkoda ze spytac nie mozna:sorry:

reklama
Tak, tez mialam taka mysl...chyba tak wlasnie zrobie, no chyba, ze sie chlopaczyna wybudzi jednak bo tak cos zaczyna skwierczec mi tutaj...moze jednak to byl falszywy alarm z tym blogim spaniem...czasem mnie tak robi w konia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry