emili78
mama czerwcowa 2009
Hej leseczki stęskniłyście się za mną na pewno hahaha;-)A u nas z dnia na dzień coraz lepiej mała jest na Aptamilu 2 bo co 1,5 godz mi piła Aptamil1:-)Wczoraj byliśmy u pani doktor Blach na bilansie 6tyg mała waży 4,9g długa na 59cm ale głowy to za bardzo nie chciała jej podnieś do góry ;-) krostki które ma to może alergia, może potówki ,a może trądzik ,dobre nie
dostałam chydrokortizon 1% i mam jej tym robić..Ale najważniejsze że już sama bez pomocy zrobi dwie kupki w ciągu dnia
synek ok ściska ją całuje i tysiąc razy na dzień mówi że ja kocha
A M dziś jedzie na rozmowę w sprawie pracy mam nadzieje że się uda
A co do jedzenia to każda mama wie sama co dobre dla dziecka ale potrzeba trochę czasu na to
koleżanka mi powiedziała ostatnio że mam małej od 2miesiąca dorzucać kleik ryżowy do mleka pół łyżeczki ona tak robiła mały ma 6mies jak będzie trzeba to i to się spróbuje.Pozdrawiam
dostałam chydrokortizon 1% i mam jej tym robić..Ale najważniejsze że już sama bez pomocy zrobi dwie kupki w ciągu dnia
synek ok ściska ją całuje i tysiąc razy na dzień mówi że ja kocha
A M dziś jedzie na rozmowę w sprawie pracy mam nadzieje że się uda
A co do jedzenia to każda mama wie sama co dobre dla dziecka ale potrzeba trochę czasu na to
koleżanka mi powiedziała ostatnio że mam małej od 2miesiąca dorzucać kleik ryżowy do mleka pół łyżeczki ona tak robiła mały ma 6mies jak będzie trzeba to i to się spróbuje.Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
taka woda podbarwiona mlekiem.i jest jakiś pobudzony po nim bo nie zasypia jak zwykle po karmieniu..
no ale jak można zasnąć jak z buzi się leje.. Też tak miały wasze pociechy??
dlatego kupiłam infacol i po nim lepiej mu się robi kupkę ale znowuż te wymioty...
;-)
no i prawie wcale nie choruje