Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc wszystkim!
jestem tu nowa i chcialam sie przywitac. Ekstra, ze istnieja takie fora "ku pokrzepieniu" bo porod juz tuz tuz...
pozdrawiam cieplo! :-)
[/QUOTE}
Witamy:-), chyba dzisiaj na październikówki też zawitałaś.

bo byloby mi troche trudno np isc z nim i wozkiem na spacer, jest agresywny do innych psow a musi sie wybiegac, na spacery zawsze chodzi na smyczy,bo sie nie slucha zwlaszcza jak zobaczy inne stworzenie, puszczamy go jedynie w miejscu gdzie nie ma innych zwierzat...takze byloby mi ciezko teraz tymbardziej ze nie mamy teraz ogrodu:-(pozatym jest alergikiem wiec ciagle wizyty u weta tam juz ma swoja klinike i go znaja
a u mamy jest mu dobrze
ale strasznie tesknie
takze bardzo Wam zazdroszcze dziewczyny

;-)..a co 

a jak alergik to tym bardziej.Zresztą już się pewnie przyzwyczaił do Twojej mamci,pewnie go rozpieszcza co? 

No u rodzicow ma frajde i no i przyjacolke BunieAgusiek no tak.Opieka weterynaryjna nie jest tutaj najtańszaa jak alergik to tym bardziej.Zresztą już się pewnie przyzwyczaił do Twojej mamci,pewnie go rozpieszcza co?
A ty karmisz Nikosia piersią?
mieszanca z nowofunlandem:-)troche wieksza ale mlody daje rade 
jedyne zwierze ktore akceptuje
a z warzywami i owocami to zaczelam bardzo ostroznie malenkie ilosci, gdy stwerdzilam ze malemu nic nie jest daje mu troszke wiecej ale tez nie za wiele tzn pol ziemniaka i pol marchewki:-)ta mieszanka mu akurat smakuje:-)jablko je codzien (pol malego), soczkow nie chce pic
Witam mamunie.
U mnie dzisiaj wypada termin porodu,no ale nic sie nie dzieje.Pojde troszke pospacerowac moze cos sie ruszy...

Agusiek- ja to juz nie moge sie doczekac kiedy zostaniemy sasiadkami :-) Bedziemy moze uskuteczniac spacerki razem...;-):-) no i kawusie czasem obalimy z frog i wilwia:-)

:-)