justysia21
Elfikowa mama :D
No widzisz Misia sama znalazlas rozwiazanie dla swojego Alexika.... moja tez tylko na boczkach lubi spac a brzuszek to najgorsza pozycja w jakiej ja moge polozyc.... normalnie zaczyna od razu wyc.... ach te dzieci 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Emili- Julcia sliczna!! Taka rozowiutka ksiezniczka! Moj A to juz planuje jak to nastepne bobo MUSI byc dziewczynka....
Larcia- milego pobytu w Polandii:-)
Ja jestem happy na maxa! Od 2 dni stosuje jedna rutyne z malym i on mi ladnie spi w dzien! Odkrylam mianowicie, ze jak go porzadnie nakarmie, odbije i poloze ale na brzuszku to zasypia bardzo szybko. Wczoraj spal mi 3h, potem 2.5 i 1.5h takze pol dnia mialam wolne:-) Ot co...uwielbia lezec na brzuszku:-)
Wczoraj tez musielismy juz wyjac wklad do wozka bo sie Alexik juz nie miesci...i teraz ma duzo miejsca. :-) Grubasek jeden...

Śliczne z nich dzieciaczki, tylko czekać, a zaraz pierwsze urodziny będą;-)
Oj jak to ułatwia życie i pomaga się zorganizować;-)
Jejku ja już bym nie chciała przechodzić przeprowadzki jeszcze raz... brrr
Do tej pory jeszcze coś przestawiam, poprawiam... Dzisiaj umyłam okna na dole. Powoli ten dom doprowadzam do swojej perfekcji, więc i gości będę mogła zacząć zapraszać
Szybkiej i łatwej przeprowadzki, rozpakowywania, układania...:-)
Nic na to nie poradzimy, bo teraz wszystko jest "niezdrowe"

Może pora szukać szczęścia gdzie indziej

W końcu tyłek wygrzeje na słońcu 

ehh o tej wodzie to trąbią już od roku conajmniej.Bodajże 2 lata temu wprowadzili opłaty za wodę w urzędach,szpitalach i wszelkich instytucjach.
Z tego co słyszałam opłaty mają wynosic 100 e rocznie (ale zaznaczam,że to nie pewne źródło) tak więc jeszcze nie tak źle,patrząc jakie ceny wody są w Polsce
No jak już będzie źle to raczej poszukam innej alternatywy niż Polska.Może Kanary,albo HonoluluW końcu tyłek wygrzeje na słońcu
![]()

A ja dzisiaj mialam wizyte w szpitalu-myslalam,ze moze to juz ostatnia,ale mam przyjsc za tydzien wtedy sprawdza czy cos sie dzieje,czyli rozwarcie i zadecyduja o terminie wywolywania,no chyba ze zdaze do tego czasu urodzic.Witam.
Agusiek to faktycznie bliziutko mieszkasz.Wiec jak tylko bede juz po narodzinach naszego wyczekiwanego malenstwa,to trza bedzie zorganizowac jakies spotkanko.A ja dzisiaj mialam wizyte w szpitalu-myslalam,ze moze to juz ostatnia,ale mam przyjsc za tydzien wtedy sprawdza czy cos sie dzieje,czyli rozwarcie i zadecyduja o terminie wywolywania,no chyba ze zdaze do tego czasu urodzic.
a potem Wy będziecie trzymać za mnie, bo jestem następna w kolejce ;-)