reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
magdalena jest duuuuuzo masci w aptece na dziecieca pupe. Wybierz najlepszy Twoim zdaniem. Ja uzywam sudocremu. A tak przy okazji....WYLUZUJ WYPOCZYWAJ :D Nie zamartwiaj sie tysiacem rzeczy, tylko relaxuj sie, bo niebawem nie bedziesz miala na to czasu :p A jest na poczatku ciezko, zwlAszcza zeby wprawic dziecko i siebie w jakas rutyne. Dopiero po paru miesiacach mozesz odetchnac z ulga, wiec smialo teraz nogi w gore i len sie :-)

Magda - nam się sprawdził penathen, tylko my go z Polski przywieźliśmy... Tyle, że prawda jest taka, że ile pup, tyle gustów:) Spokojnie, wybierzesz coś sama:)

U nas grzeje. Wybrałam się wczoraj do Sligo po zakupy. Wyszło mi to bokiem, bo takie latanie w 6 miesiącu to katastrofa, ale nie ma tego złego:)
Wybrałam wózek i łóżeczko, za tydzień jedziemy z mężem po odbiór:)
poza tym rosnę:)

Hehe Kochane, z tym kremem to pytam w imieniu mojej koleżanki, mamy półrocznego chłopca... :) Sama jeszczenie stresuję sie jakoś specjalnie, wypoczywam na huśtawce na słoneczku, relaksuję się i czekam na Dzidzię:)

Ja tez dzisiaj na sloneczku jakos pogoda sie poprawila,bylam u lekarza i dzidzius jeszcze sie nie odwrocil narazie kwalifikuje sie do cesarki,polozna mowila ze czasami 10dni przed porodem dziecko potrafi zrobic niespodzianke i odwrocic sie do naturalnego porodu(taki bym wolala)pozdrawiam Was wszystkie nie martwmy sie o wszystko korzystajmy z ladnej pogody bo tu z latem nigdy nie wiadomo.Anaklim rosnij duza okraglutka,a tak pozatym co my bysmy bez tejAnineczki zrobily?(jak zawsze na biezaco z roznymi tematami:happy:;-):tak:)

Anineczko oczywiscie,ze serio ty zawsze wszystko wiesz mowie powaznie,a do knajpy pewnie ze bym poszla jeszcze musze poczekac troche moze po wakacjach czemu nie?:happy:;-)

reklama
Do góry