reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusiek kochana nie przejmuj sie tak bo gdyby bylo rzeczywiscie tak zle to Stempka by to wczesniej zauwazyla. Glowa do gory. Jak ja bylam w 34 tyg. na skanie wyszlo ze mlody mial jakies 2000g wyobrazasz sobie jak ja sie wtedy czulam. Zaczelam jesc na umor i jak mi robili 3 skan w 37 tyg. mlody mial juz 2500g. Tez mi mowili ze jest za malutki Jak sie ur to mial 2840g ale byl i jest zdrowiutki.
Wiec zaloze sie ze wszystko jest w porzadku. Lekarz ktory przychodzi na zastepstwo i ktory wali z grubej rury ... no coz nie bierz tego zbyt do siebie.
I tak juz masz dosyc stresu wyluzuj troszke polenu**** obejrz dobra komedie;-):tak:smiech jest dobrym lekarstwem na wszystko i uwierz ze Nikos ma sie dobrze:-)
Sciskam
P.S. Jak co to daj znac to wpadne na pogaduchy

reklama
Agusiek...jak na moje to Toj maluszek glowke ma ok... poprostu jest drobny .. wiec nie martw sie ...popatrz na siebie i na meza.. i jacy byliscie jako dzieci... jesli chudzinki albo normalni to za kim dziecko ma byc ...

No i tak! Sempka wybyla, a szanowna recepcja nie raczyla poinformowac pacjentek o tym, ze drzwi im otworzy facio! Moim zdaniem nie powinno tak byc. Kiedy ja sie rejestrowalam (w tamtym tyg), to juz musieli wiedziec ze jej nie bedzie!! Poumawialam sie na wypisywanie tych zaswiadczen do Welfare, a okazalo sie, ze ten Pan Doktor mi tego nie wypisze i musze isc znowu w poniedzialek bo wtedy wraca Sempka. Tylko ze dla mnie to kolejny tydzien w plecy z debetami na wszystkich mozliwych kontach:wściekła/y:-----to jesli chodzi o bycie wkurzonym...

A tak pozatym do doktor ok. Mily i bardzoooo dokladny. Moja ciaza jest wporzadku. Rozwarcie sie cofnelo, moge odstawic leki. Wyleczylam sie tez z grzybicy. Doktor powiedzial, ze juz nic mi nie grozi a ciaza jest jak najbardziej zdrowa!:-) Pracowac nie moge, ale z ta mysla juz sie oswoilam. Maly wazy 1kg i 45 gram :-) Musze jeszcze tylko zrobic morfologie, dzisiaj o 19, takze znow czeka mnie wieczorna, tym razem, wycieczka do Polmedu. Suma sumarum wszytsko wyglada super takze kamien z serca!!:-)

Misia, to dobrze ze wszystko u Ciebie w porzadku :-):-)tak trzymac :D
Agusiek - nie przejmuj sie... Przeciez gdyby cos nie tak bylo to prowadzaca ciaze by zauwazyla...Glowa do gory :)

Ja mam nast wizyte w przyszlym tygodniu, ale tylko u poloznej. Takze nic nowego sie nie dowiem...a po swietach u GP i usg sobie zrobie. I juz sie boje bo na Czerwcu 09 coraz wiecej jest nowych chlopcow ktorzy to na poprzednich usg byli dziewczynkami...Mam na dzieje ze mojej dzidzi nic nie uroslo nowego:-)

Misia super ze wszystko ok z Toba i dzidzia oby tak dalej.
Szkoda ze was nie poinformowali ze nie bedzie Sempki.

agusiek nie masz co sie martwic wielkoscia glowki.Na marcowkach sa dwie albo trzy dziewczyny,ktorym na USG wyszlo ze dzidzie maja za duze glowki w porownaniu do wielkosci reszty ciala,a urodzily sie zdrowe:-):-):-).
Gdzies czytalam na forum ze maluchy roznie rosna w brzuszkach,na poczatku np.maja bardzo dlugie nozki,potem to wszystko sie normuje:-)

Ta pogoda juz mnie dobija:crazy:.
Wyszlam z synkiem na dwor po 15min,zaczelo strasznie wiac a za chwile zaczelo padac,wiec poszlam do domu jak go rozebralam wyszlo slonce:baffled::baffled::baffled:

Witajcie dziewczyny!
Misia fajnie że wszystko u Ciebie się unormowało i że z malym wszystko ok:tak:
Agusiek nie przejmuj się moja mała urodziła się dzień po terminie i przy wadze 3,04 miała obwód głowki 34 cm

Misia to dobrze ze juz wszystko ok:)
Agusiek a ty sie nie martw dziewczyny maja racje nie trzeba sie przejmowac na zapas jak mi robili scan to lekarz mówił ze maly brzuszek i maly dzidzius bedzie ale wyszedl długi i z całkiem przyzwoita waga wiec nie ma sie co przejmowac tym bardziej ze doktor powiedzial ze moze taka jego uroda i pewnie wszystko bedzie ok.

Dzis dzien jest smutny pada i wieje az sie chce w domu siedziec.
Dziewczyny to na kiedy sie umawiamy frog moze tym razem u mnie:)?
pozdro

hahaha Didi...a co?....juz sie szykujesz na pepkowe?? :-D

Ja niestety nie wiem....wstyd mi sie przyznac ale musze powiedziec, ze alkoholu mi w ciazy brakuje chyba najbardzej.....:zawstydzona/y: Tak bym sobie trzasnela jakiegos likierku, albo chociaz piwko!:zawstydzona/y:

reklama
Do góry