reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Moje drogie!

|Ja nie wiem...mam dzis dziwny dzien...co chwile ten brzuch mi twardnieje, ale nie mam zadnych dolegliwosci. Nic mnie nie boli, tylko taki dyskomfort ciezkiego brzuchola. Ja wciaz biore te fenoterol tylko dawke zmiejszona o polowe. Ile razy w ciazu dnia takie twardnienie jest normalne? Bo nie wiem co mam o tm myslec..

Moje drogie!

|Ja nie wiem...mam dzis dziwny dzien...co chwile ten brzuch mi twardnieje, ale nie mam zadnych dolegliwosci. Nic mnie nie boli, tylko taki dyskomfort ciezkiego brzuchola. Ja wciaz biore te fenoterol tylko dawke zmiejszona o polowe. Ile razy w ciazu dnia takie twardnienie jest normalne? Bo nie wiem co mam o tm myslec..

hmmm..wiesz co wez nospe...
czy to ten lekarz na zastepswie zmniejszyl Tobie dawke teo lekarstwa??
ale nospe wez ..

No wlasnie wzielam ta nospe bo kurde to jakies dziwne jest...brzuch twardy jak balon!
Tak, to ten lekarz na zastepstwie kazal zmniejszyc dawke. Ale wiesz, zrobil to po dokladnym badaniu itd. Ja nie wiem....moze powinnam jedna brac dalej wieksza dawke? Zeby z tego kurde nic potem nie bylo! Ale nie wiem, czy moge teraz po prawie 2 dniach zmniejszonej dawki znowu zaczac brac podwojna....?

Ja bym Kamcia bardzo chciala, ale nie nadaje sie na wycieczki....nawet bym nie miala jak sie do ciebie dostac...

Pozatym jak mi tak brzuch bedzie dalej twardnial....bo po tej nospie nic nie pomoglo to juz wogole bede sie bala z domu ruszyc...plackiem caly dzien bede lezec.

Agusiek juz na bank poszla rodzic!Caly dzien jej nie bylo! Zakladam sie ze poszla!

Narazie to ja sie tak czuje, jakbym miala zaraz wybuchnac, takze chyba spedze ten dzien na malej rekonwalestencji. Nie chce wywolywac wilka z lasu. Nastepnym razem mam nadzieje, ze juz sytuacja sie unormuje i bede zwarta i gotowa na ploteczki:-)

Misia odpoczywaj..i spokojnie...bo jak bedziesz sie stresowala to brzusio tez bedzie sie napinal...

Kamcia no JA sie pisze..i Monia napewno tez

a teraz mowie dobrnoc bo juz oczka mi sie zamykaja..

reklama
ja cie kolezanki mi sie umawiaja na spotkanie a ja ze nie odwiedzam neta to niec nie wiem :(
mialam sie spotkac z larcia i nic z tego tera wy z dzieciaczkami tez nici
niezmotoryzowana i jest juz za pozno :(
a ja tak bym mamcie z galway poznala

Do góry