reklama
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hello, hello:-):-)
Spotkanko moglo wypompowac co najwyzej mnie, bo musialam biegac za Ada po calym domu Misi;-) Tak ja intrygowaly nowe kotki i nowe katy;-) Oj, bylo busy!!! Ale dalam rade
Nielatwo tez miala Kamcia- jak juz wspomniala z ta sterta slodyczy na stoliku i z ciasteczkowym Olim
A reszta maluszkow??? Male Anioleczki
Towarzystwo wysmienite i czas niestety bardzo szybko uciekal... Mam nadzieje, ze wkrotce znowu sie zobaczymy.
Musze powiedziec, ze teraz duzo latwiej pisac, jak sie wie, ktora jest ktora:-) Oczywiscie potrafie juz powiazac wiekszosc dziewczyn z jakimis faktami, wydarzeniami, o ktorych pisza ale teraz juz sie nie zastanawiam: ktora kupuje autko dla synka na urodziny; ktorej maluszek dal w nocy popalic; ktorej synek boi sie folii przeciw deszczowej do wozka:-) itd, itp...
I na nastepnym spotkaniu nie bede juz taka zakrecona i nie pomysle, ze maly Tobiaszek, to dziewczynka, hihihih

No nic... Uciekam i milego dnia dla Was Wszystkich
Spotkanko moglo wypompowac co najwyzej mnie, bo musialam biegac za Ada po calym domu Misi;-) Tak ja intrygowaly nowe kotki i nowe katy;-) Oj, bylo busy!!! Ale dalam rade

Musze powiedziec, ze teraz duzo latwiej pisac, jak sie wie, ktora jest ktora:-) Oczywiscie potrafie juz powiazac wiekszosc dziewczyn z jakimis faktami, wydarzeniami, o ktorych pisza ale teraz juz sie nie zastanawiam: ktora kupuje autko dla synka na urodziny; ktorej maluszek dal w nocy popalic; ktorej synek boi sie folii przeciw deszczowej do wozka:-) itd, itp...
I na nastepnym spotkaniu nie bede juz taka zakrecona i nie pomysle, ze maly Tobiaszek, to dziewczynka, hihihih

No nic... Uciekam i milego dnia dla Was Wszystkich

witam mamusie!
ja mam jakiegoś dziwnego speeda na sprzątanie
to okna by się przydało umyć to podłogi..nie wiem czy to ta pogoda nie pozwala mi usiedzieć w miejscu czy może gniazdko szykuje na przybycie malej - słyszałam ze babki w ostatnim tyg przed porodem jakoś tak więcej się krzątają czy coś.Bo mnie normalnie ciężko w miejscu usiedziec...Jak to jest?wy tez tak miałyście?
tylko ze mi zostaly co najmniej 4tyg do terminu, wiec chyba wysilek nie wskazany?
Mala tez sie wierci straszliwie, a niby ruchy mialy oslabnac pod koniec.Nie wiem,glupieje powoli
Pogode za to mamy sliczna i oby jak najdluzej!:-):-)
ja mam jakiegoś dziwnego speeda na sprzątanie

Mala tez sie wierci straszliwie, a niby ruchy mialy oslabnac pod koniec.Nie wiem,glupieje powoli

Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo mamy
Dzis znow szykuje sie piekny dzionek wiec nic tylko szykowac sie na spacerek 
Pozdrawiamy Buziaczki
)
Pozdrawiamy Buziaczki
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
witam mamusie!
ja mam jakiegoś dziwnego speeda na sprzątanieto okna by się przydało umyć to podłogi..nie wiem czy to ta pogoda nie pozwala mi usiedzieć w miejscu czy może gniazdko szykuje na przybycie malej - słyszałam ze babki w ostatnim tyg przed porodem jakoś tak więcej się krzątają czy coś.Bo mnie normalnie ciężko w miejscu usiedziec...Jak to jest?wy tez tak miałyście?
tylko ze mi zostaly co najmniej 4tyg do terminu, wiec chyba wysilek nie wskazany?
Oj ja to mam już dawno

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Oj Marta, ja zwyczajne wyjście do sklepu uważam za wyczyn:-), bo szybko się męczę, ale ostatnio mam mocny przypływ energii, znaczy od czasu, jak mi lekarka powiedziała, że mam szansę urodzić wcześniej:-). Wciąż wydaje mi się, że tyle rzeczy mam do zrobienia, chociaż ubranka dawno poprane i wyprasowane, łóżeczko i kącik przygotowane, torba prawie gotowa, ale jeszcze muszę jakieś porządki pozaprowadzać, mężowi przygotować jedzonko do zamrażalnika, pokazać mu, gdzie co jest
, uprać pościel. On mi mówi, że mam leżeć, ale muszę najpierw wszystko przygotować a potem będę odpoczywać. Myślę, że do przyszłego tygodnia się wyrobię

, potem już odpocznę, nastawię się psychicznie;-).

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Witam wszytskie kobietki.Wiem wiem zaniedbałam wątek
jednak dobrze ,ze tylko wątek;-) w domu na szczęscie wszystko na czas i wyrobione
Niki mnie absorbuje tak,ze.. I własnie kiedy ma drzemkę tak jak teraz np.to jest jedyna opcja zeby tu zajrzeć, choc i tak niezawsze napisac
Jaka pogoda od wczoraj
nic juz wiecej nie powiem,
anineczka hoop hoop- się ma teraz 500 pokoi i taką super chate to i mozna się zastanowić "gdzie ja tego laptopa połozyłam" ;-)
a tak powazniej to jak podczytuje to Ciebie nie widziałm odkąd się poprzeprowadzałaś.
MartaF kurtka się odnalazła moze?
Na szczęscie u Martysi w szkole to mało powszechne zjawisko,zeby coś znikało-nawet w piórniku ma to co zaniosła.Takze wspołczuje- zwłaszcza ze nówka była.I odpoczywaj i się nie stresuj...wiem wiem- łatwo mi pisac.Jednak wiem jak to jest z dwójką- a na dodatek jak jedno z nich ma niespelna 19m-cy
lubiczanka witam- nie mialysmy chyba jeszcze okazji się "poznac";-) Muszę dołączyc się do słów WolfiA i przyznac,ze też lekko mi się Ciebie czyta
Jak zazdroszczę dziewczynom z Galway ze ich tam tyle
i te spotkania...i zasze tak jakoś fajniej.
Miałam się kiedyś spotakc z KAsia irlandką jakoś nam zeszło no a teraz to juz w ogole zapadla się pod ziemie
Moze anineczka wiesz czy ona juz wróciła z PL i czy wsio ok u niej i dzieciaczków...
Lece zrobic cos jeszcze póki mała sie obudzi.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku

Jaka pogoda od wczoraj

anineczka hoop hoop- się ma teraz 500 pokoi i taką super chate to i mozna się zastanowić "gdzie ja tego laptopa połozyłam" ;-)

MartaF kurtka się odnalazła moze?

lubiczanka witam- nie mialysmy chyba jeszcze okazji się "poznac";-) Muszę dołączyc się do słów WolfiA i przyznac,ze też lekko mi się Ciebie czyta

Jak zazdroszczę dziewczynom z Galway ze ich tam tyle

Miałam się kiedyś spotakc z KAsia irlandką jakoś nam zeszło no a teraz to juz w ogole zapadla się pod ziemie

Moze anineczka wiesz czy ona juz wróciła z PL i czy wsio ok u niej i dzieciaczków...
Lece zrobic cos jeszcze póki mała sie obudzi.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku

margaritta kurtke wcieło na dobre
musze chyba kupic nową:-(ale tym razem kupie byle jaką aby ciepła była:-(
jestem przymulona chyba tym gazem i trace wene do pisania, a dzisiaj to juz wogóle oczy ciągle mi łzawią, chociaż od rana nie używa gazu bo narazie nie czuje
pogoda ładna a mi sie spać chce,powieki takie ciężkie a mały tak buszuje ze mam wrażenie ze zaraz wyskoczy z brzuszka
asieńka ja jeszcze nic nie mam przygotowanego,bo nie mam na to czasu:-( wózek dotarł do mamy 2 dni temu a ja sie dopiero o tym dzisiaj dowiedziałam
hmm, zastanawiam sie jeszcze którego kuriera wybrać
bo cały zestaw 30kg

ide dosłac papiery do macieżyńskiego bo chcą akt ślubu
a ja moge im dac co najwyżej akt rozwodu
aha margaritta super fotka!!

jestem przymulona chyba tym gazem i trace wene do pisania, a dzisiaj to juz wogóle oczy ciągle mi łzawią, chociaż od rana nie używa gazu bo narazie nie czuje

pogoda ładna a mi sie spać chce,powieki takie ciężkie a mały tak buszuje ze mam wrażenie ze zaraz wyskoczy z brzuszka

asieńka ja jeszcze nic nie mam przygotowanego,bo nie mam na to czasu:-( wózek dotarł do mamy 2 dni temu a ja sie dopiero o tym dzisiaj dowiedziałam

ide dosłac papiery do macieżyńskiego bo chcą akt ślubu

aha margaritta super fotka!!
Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
MartaF-może nic nie czujesz,bo w nawyk wąchania tego gazu popadłaś;-):-)?
Margaritta-a witam serdecznie
Mam nadzieję,że od dzisiaj częściej będziesz miała czas na zaglądanie na forum to z pewnością niejednokrotnie wymienimy między sobą jakieś uwagi
.Znam ten ból-kiedy ciężko jest znalezć czas "na to wszystko".Ale powodzenia:-).
I pogoda faktycznie nie zawodzi
-taką Irlandię to chyba wszystkie lubimy
.
Idę,bo moje młodsze dziecię stwierdziło,że jej nie kocham,bo nie latam na każde zawołanie-ba...chyba jej jakiś worek kilkukilogramowy wmontuję na brzusio i niech zobaczy czy tak leciutko jest biegać co5 minut z góry na dół i spowrotem;-).Pozdrawiam wszystkie Was i jeszcze postaram się zajrzeć przed pracą:-)
Margaritta-a witam serdecznie

I pogoda faktycznie nie zawodzi

Idę,bo moje młodsze dziecię stwierdziło,że jej nie kocham,bo nie latam na każde zawołanie-ba...chyba jej jakiś worek kilkukilogramowy wmontuję na brzusio i niech zobaczy czy tak leciutko jest biegać co5 minut z góry na dół i spowrotem;-).Pozdrawiam wszystkie Was i jeszcze postaram się zajrzeć przed pracą:-)