Witajcie dziewczyny! Widze że nie tylko ja smarkata, ach to wredne choróbsko
U nas pokolei cała rodzinka, najpierw zachorował M póżniej zaraził mała a teraz ja kicham. Ale dobrze że Emilce już przeszło bo b.się meczyła bidulka, z noska jej cały czas ciekło, temperatura ponad 38.
A to cytat ze strony ryanaira:
Dzieci w wieku od 8 dni do 23 miesiecy wlacznie w dniu wylotu nie moga zajmowac wlasnego miejsca i musza siedziec na kolanach rodzica (jedno niemowle na osobe dorosla). Ponadto nie mozna wykupic dodatkowych miejsc dla niemowlat.
Ale najlepiej zadzwoń do biura i zapytaj. Bo np. w Aerlingusie można wykupić normalny bilet dla niemowlaka, tylko wtedy musisz mieć fotelik.
Misia a ty jakimi pigułami się kurujesz? Ja narazie tylko herbatka, cytrynka i miodzio, a z prochów nawet nie bardzo wiem co mogę wziążć jako mama karmiąca
Coś dziś nie mam spania ale trzeba zmykać do łóżeczka się wygrzewać! Dobrej nocki

witam mamy) mam wazne pytanko!!! czy któraś z was kupila niemowlakowi normalny bilet(nie infant) w ryanair??ja tak zrobilam,ale teraz sie zastanawiam ,czy tak mozna??!!jesli ktos cos wie wtej sprawie prosze niech mnie uswiadomi
)) z gory wielkie dzieki!!!!!!!
A to cytat ze strony ryanaira:
Dzieci w wieku od 8 dni do 23 miesiecy wlacznie w dniu wylotu nie moga zajmowac wlasnego miejsca i musza siedziec na kolanach rodzica (jedno niemowle na osobe dorosla). Ponadto nie mozna wykupic dodatkowych miejsc dla niemowlat.
Ale najlepiej zadzwoń do biura i zapytaj. Bo np. w Aerlingusie można wykupić normalny bilet dla niemowlaka, tylko wtedy musisz mieć fotelik.
Misia a ty jakimi pigułami się kurujesz? Ja narazie tylko herbatka, cytrynka i miodzio, a z prochów nawet nie bardzo wiem co mogę wziążć jako mama karmiąca
Coś dziś nie mam spania ale trzeba zmykać do łóżeczka się wygrzewać! Dobrej nocki
Ostatnia edycja: