reklama
Ciao Dziewczynki!!
Ale piekny dzien!!
Caly dzien przesiedzielismy w ogrodku. Ali w samym body fikal az milo:-) Ja sie nawet troche opalilam!:-)
Chora dalej ale juz leciutko lepiej.
Ach! Chcialam powiedziec, ze wychodze za maz:-):-)
Psa zareczynowego jeszcze nie ma ale slub ustalony...bedzie w lutym razem z chrzcinami Ala. Aaron sie oswiadczal 'na sucho' kleczac w kuchi i jedna reka pchajac wozek z AlemBardzo romantycznie..hehehe...
No takze w lutym po raz kolejny bede przysiegac. Oby teraz juz na dobre;-)
No a teraz spijam wino i ogladamy taniec z gwiazdami!
:-)
GRATULACJE MISIA!!! To powiadasz że w lutym babyboomowe weselicho nam się szykuje?;-)

lubiczanka
Fanka BB :)
Po raz pierwszy-dobrywieczór Mamusiom
!
No i wykorzystałam fakt ,iż mój J kochany delektuje się zaletą posiadania anteny tv
i czmychnęłam na górę zobaczyć co i jak...No...na szczęście(a może i nie?)nie dużo musiałam nadrabiać.Tak więc w skrócie-oczywiście pojechaliśmy do tego Limerick'u,ale za żadne skarby nie mogliśmy znalezć tego drift show
(dla mnie bez tragedii
),ale za to kolejny raz okrążając miasto natknęliśmy się na cyrk.No i aby dzień nie był taki do końca zmarnowany postanowiliśmy chociaż dzieci ucieszyć wizytą w miłym miejscu.Cyrk-masakra!!!Nigdy nie idzdzcie do cyrku vegas
.NIC sobą nie reprezentują,kompletne dno.Jedyną atrakcją były pieski(sztuczki też niepowalające,ale chociaż jakies zwierzątka-a,że treserzy do bani nie ich wina-zapewne dałoby się wyuczyć je dużo,dużo więcej
).Stwierdziłam,że i tak lepsze to niż chodzenie wokół aut i słuchanie o ich mocy,możliwości etc...
Po przedstawieniu pojechaliśmy do miasta na obiadek-nawiasem mówiąc znalezliśmy świetne miejsce,gdzie są takie fajniusie maszyny z muzyką(tzw.szafy grające w wersji mini-każdy stolik miał coś takiego do dyspozycji
).I przemiła obsługa(z tego co się zorientowaliśmy w 100%polska
).I w drodze do domku zahaczyliśmy o tesco-kupiliśmy tonę truskawek(;-)),w promocyjnej cenie,do których zaraz po wejściu do domku razem z Dawidkiem się dopadliśmy
.Na koniec taniec z gwiazdami...i wylądowałam na górze.
Ładny mi to skrót;-)-ale dzień ogólnie miły-jak to mówimy z J.nieważne co ,gdzie i jak robimy,ważne,że z całą rodzinką

No i wykorzystałam fakt ,iż mój J kochany delektuje się zaletą posiadania anteny tv

Po przedstawieniu pojechaliśmy do miasta na obiadek-nawiasem mówiąc znalezliśmy świetne miejsce,gdzie są takie fajniusie maszyny z muzyką(tzw.szafy grające w wersji mini-każdy stolik miał coś takiego do dyspozycji

Ładny mi to skrót;-)-ale dzień ogólnie miły-jak to mówimy z J.nieważne co ,gdzie i jak robimy,ważne,że z całą rodzinką

Andzulina a moze maly ma kolki?albo go poprostu brzuch boli po tym mleku modyfikowanym,bo przeciez wczesniej tylko cyca ciagnal?
A kupe robil?bo moze tez kupy nie moze zrobic?
Andzulina - a probowalas cieplych okladow na brzuszek,masazy brzuszka, kropelek na kolki, herbatki koperkowej, albo gripe water malemu podawac? Bo taki ciagly krzyk to wyglada na kolki wlasnie.![]()
dzięki Dziewczynki za rady - w sumie to dalej "jedziemy na cycku"

Misia - GRATULACJE i powodzenia :-)
spokojnej nocki Mamuśki

lady_Zgaga
Hej Dziewczynki!
Ale mi weekend zlecial
Nawet sie opalilam- lepiej pozno niz wcale...
Misia, oczywiscie gratulacje wielkie dla Ciebie i narzeczonego;-) Wesola rodzinka z Was:-) Zareczyny faktycznie bardzo oryginalne. A prezent zareczynowy bije pierscionki z brylantami na glowe a raczej na mordke!!!
Jaka psinka u Was zamieszka? Macie juz cos na oku??
Andziulina, a ja nie uwazam, zeby Igorka meczyla kolka!!! Zreszta kolki, wbrew pozorom, nieczesto sie u dzieci zdarzaja.
Jesli Twoj maluch placze juz typowo ze zmeczenia, to trzeba mu pomoc zasnac, bo sam nie da rady. U mnie sprawdzonym sposobem bylo owijanie kocykiem. Jak dziecko jest ciasno owiniete, to czuje sie bezpieczniej, jak u Ciebie w brzuszku. Ja czasem usypialam Ade na rekach, owinieta, a pozniej jak zasnela, to odkladalam ja do lozeczka.
Poza tym, sprawdzonym sposobem na spanie sa suszarki do wlosow, odkurzacze i wentylatory kuchenne:-) Niektorym dzieciom pomaga to zasnac, prawda Misia?

Moja kolezanka, jak jej synek nie chcial spac, zostawiala wlaczone radio. I jak mu cos tam gralo, gadalo, burczalo to sie uspokajal...
Poprobuj cos z tego a moze zadziala na Twojego Malucha.
Kamcia, Twoj maz buszuje po Connemarze... Jakby chcial, to moge Ci przeslac namiary na kilka bardzo fajnych, sprawdzonych miejsc! Foty wyjda I-sza klasa!!! No i oczywiscie, jesli Wy mozecie cos polecic, to chetnie skorzystamy. My juz cala Connemare (i nie tylko) wzdluz i wszerz zjezdzilismy i chetnie cos nowego "odkryjemy"
Co to ja jeszcze mialam...?!?!
Ahaaaa, Witam Szefowa Kasie- jakos wczesniej nie mialam sposobnosci:-)
A tak na marginesie... Od kiedy tu jestem myslalam, ze to Anineczka tu rzadzi, hehehe...
Milego wieczoru i milej nocy wszystkim;-)
Tak sie rozpisalam, ze w miedzy czasie Andziulina zdazyla wrzucic swojego posta... I wszystko jasne... :-|)
Ale mi weekend zlecial

Misia, oczywiscie gratulacje wielkie dla Ciebie i narzeczonego;-) Wesola rodzinka z Was:-) Zareczyny faktycznie bardzo oryginalne. A prezent zareczynowy bije pierscionki z brylantami na glowe a raczej na mordke!!!

Jaka psinka u Was zamieszka? Macie juz cos na oku??
Andziulina, a ja nie uwazam, zeby Igorka meczyla kolka!!! Zreszta kolki, wbrew pozorom, nieczesto sie u dzieci zdarzaja.
Jesli Twoj maluch placze juz typowo ze zmeczenia, to trzeba mu pomoc zasnac, bo sam nie da rady. U mnie sprawdzonym sposobem bylo owijanie kocykiem. Jak dziecko jest ciasno owiniete, to czuje sie bezpieczniej, jak u Ciebie w brzuszku. Ja czasem usypialam Ade na rekach, owinieta, a pozniej jak zasnela, to odkladalam ja do lozeczka.
Poza tym, sprawdzonym sposobem na spanie sa suszarki do wlosow, odkurzacze i wentylatory kuchenne:-) Niektorym dzieciom pomaga to zasnac, prawda Misia?

Moja kolezanka, jak jej synek nie chcial spac, zostawiala wlaczone radio. I jak mu cos tam gralo, gadalo, burczalo to sie uspokajal...
Poprobuj cos z tego a moze zadziala na Twojego Malucha.
Kamcia, Twoj maz buszuje po Connemarze... Jakby chcial, to moge Ci przeslac namiary na kilka bardzo fajnych, sprawdzonych miejsc! Foty wyjda I-sza klasa!!! No i oczywiscie, jesli Wy mozecie cos polecic, to chetnie skorzystamy. My juz cala Connemare (i nie tylko) wzdluz i wszerz zjezdzilismy i chetnie cos nowego "odkryjemy"
Co to ja jeszcze mialam...?!?!
Ahaaaa, Witam Szefowa Kasie- jakos wczesniej nie mialam sposobnosci:-)
A tak na marginesie... Od kiedy tu jestem myslalam, ze to Anineczka tu rzadzi, hehehe...
Milego wieczoru i milej nocy wszystkim;-)
Tak sie rozpisalam, ze w miedzy czasie Andziulina zdazyla wrzucic swojego posta... I wszystko jasne... :-|)
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mam ta mate Jednak stwierdzilam ze sie przyda Bo moja mala to jest leniuch Jeszcze sie nie krecii na bokii ani absolutnie nie chce lezec na bruzchu mam z nia takie przeboje ze az strach
A mate kupilam w smythsie za 50 eu nie duzo Ale mata superr kolorowa Malej sie podoba
) I wlasnie jest tam lusterko i sie malpka kochana tak krecii na tej macie aby sie w nim zobaczc i kopie nozkami wyciaga lapki Jest bardziej ruchliwa
) Na nia nie zaluje pieniedzy Pozniej jak bedzie sztywna to mysle aby kupic jakis taki skoczek cos w stylu hustawki albo hmm napewno nie chodzik to odpada na 100 % tylko takie kolko gdzie mozna dziecko wlozyc i na obkolo ma zabawki tez widzialam super za 54 eu za kolorowe duzo zabawek
) No ale z maty mala jest zadowolona
) Dziekuje mamuski za dobre rady 
Tu jest link
)
Mata edukacyjna Plac zabaw, Tiny Love | Zabawki | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niem
Troszke Damiano poszedl w kat przyznam ale bardzo szybko sie to zmienilo dbam o wszystkich po rowno
)
A jak na razie zmykam spac Dobranoc :*****
Tu jest link
Mata edukacyjna Plac zabaw, Tiny Love | Zabawki | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niem
Troszke Damiano poszedl w kat przyznam ale bardzo szybko sie to zmienilo dbam o wszystkich po rowno
A jak na razie zmykam spac Dobranoc :*****
lubiczanka
Witam w kolejny-jakże pięknie się zapowiadający poranek!!!
Mam ogromny dylemat-Dagmara ma chrypkę i kaszelek(jak stary gruzlik;-))i nie wiem czy ją puszczać do przedszkola.Z piątku na sobotę w nocy nie miałabym żadnych wątpliwości,bo miała temperaturę(39z haczkiem
)i głosu z siebie nie mogła wydać.No ale skoro wczoraj byliśmy cały dzień poza domkiem i się nie pogarsza(właściwie to dobrzeje)i przy tym jej zapale i chęciach do chodzenia do przedszkola, to sama nie wiem...:-(.Najgorsze jest to,że ona naprawdę się rwie,żeby być między dziećmi-w innym przypadku poprostu powiedziałabym,że ze dwa dni połóżkuje i dojdzie do siebie.Z tym,że ona w łóżku tak czy inaczej nie poleży,a na dwór musi iść ze mną-z Dawidem do i ze szkoły,na zakupki,więc nie będzie to chyba miało sensu,prawda?
Ależ mam dzisiaj"rewolucję"w brzuchu-maleństwo chyba rozgrywa mecz siatkówki(nogę już sobie odpuściło;/).
Mam ogromny dylemat-Dagmara ma chrypkę i kaszelek(jak stary gruzlik;-))i nie wiem czy ją puszczać do przedszkola.Z piątku na sobotę w nocy nie miałabym żadnych wątpliwości,bo miała temperaturę(39z haczkiem

Ależ mam dzisiaj"rewolucję"w brzuchu-maleństwo chyba rozgrywa mecz siatkówki(nogę już sobie odpuściło;/).
dziendoberek:-)
pospałam sobie:-)
no więc,byliśmy w Tramore:-)niedaleko MoKu (mam nadzieje ze nie pomyliłam):-)nie wiedziałam ze mamy taką śliczną plaże z wesołym miasteczkiem i to tak blisko
dzieciaki sie pierwszy raz kąpały w morzu
ale miałam ubaw, no i nie chciały wracać do domu, 
szukałam ciepłego kocyka do wózka na allegro i nie znalazłam a znalazłam na plaży!!:-)
teraz będziemy jeżdzić tam częściej:-)
ahh gdyby dzieci nie szły do szkoły to juz bym znowu na plaży sie wylegiwała:-)
miłego dnia:-)

pospałam sobie:-)
no więc,byliśmy w Tramore:-)niedaleko MoKu (mam nadzieje ze nie pomyliłam):-)nie wiedziałam ze mamy taką śliczną plaże z wesołym miasteczkiem i to tak blisko

szukałam ciepłego kocyka do wózka na allegro i nie znalazłam a znalazłam na plaży!!:-)
teraz będziemy jeżdzić tam częściej:-)

ahh gdyby dzieci nie szły do szkoły to juz bym znowu na plaży sie wylegiwała:-)
miłego dnia:-)

reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ciao Dziewczynki!!
Ale piekny dzien!!
Caly dzien przesiedzielismy w ogrodku. Ali w samym body fikal az milo:-) Ja sie nawet troche opalilam!:-)
Chora dalej ale juz leciutko lepiej.
Ach! Chcialam powiedziec, ze wychodze za maz:-):-)
Psa zareczynowego jeszcze nie ma ale slub ustalony...bedzie w lutym razem z chrzcinami Ala. Aaron sie oswiadczal 'na sucho' kleczac w kuchi i jedna reka pchajac wozek z AlemBardzo romantycznie..hehehe...
No takze w lutym po raz kolejny bede przysiegac. Oby teraz juz na dobre;-)
No a teraz spijam wino i ogladamy taniec z gwiazdami!
AAA i jeszcze jedno! Chcialam sie pochwalic, ze moje dziecko przespalo pierwszy raz calusienka noc!! Spal od 20 do 7 rano...zaraz zaraz..czy ja juz tego nie pisalam...? Nawet nie wiem...kurde skleroza albo wino zmieszane z pigulami. Nie wazne! Buzka lejdis (jak to Agusiek mawia).
:-)
Misiu serdeczne gratulacje
U nas dzisiaj pogoda do d... Ale ja wiem dlaczego- bo ja jadę do Dublina