reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej Dziewczynki - normalnie mam doła :-( wczoraj karmiłam Igorka i zauważyłam, że ma coś na szyjce. szybko pojechałam do gp. niestety ona nie wiedziała, co to jest i dała mi skierowanie na cito do szpitala. pojechałam od razu na emergency i oczywiście musiałam czekać 4 godz:szok: a nic nie miałam ze sobą (jedynie jednego pampersa i pieluszkę tetrową... to wszystko tak szybko się działo:no:) w końcu przyjeli nas na oddział. Igorka badało 3 lekarzy i nie potrafili postawić żadnej diagnozy:baffled: stwierdzili, że to najprawdobodobniej jakaś narośl związana z limfą i dostaniemy skierowanie na usg żeby wykluczyć najgorsze:baffled: a po usg mamy jechać do kliniki do dublina:-( mam takiego stresa, że nie mogę:baffled: moja mama powtarza, że będzie dobrze, ale ciężko mi jakoś myśleć pozytywnie:no: na dodatek mój M jest w PL i sama wszystko muszę przechodzić:-( ehhhh... gp stwierdziła, że najlepiej będzie jak polecę z Małym do PL na konsultację z onkologiem, bo tutaj może to potrwać... a ja nawet jeszcze paszportu nie mam dla niego:baffled: totalna załamka:-(

reklama
Andziulina nie zazdroszcze sytuacji:-( Na pewno wszystko będzie ok, ale najlepiej wszystko sprawdzić. Tylko bidulko ile musisz się nastresować:-( Jeśli chcesz wyrobić pl paszport to może spróbuj zadzwonić do ambasady i może w takiej sytuacji umówią Cię wsześniej. Trzymaj się

A odnośnie czynszu to my trzy razy pytaliśmy o obniżke, ale jakoś babka z agencji zawsze miała problemy ze skontaktowaniem się z landlordem, a to byl za granicą, a to nie odbierał telefonów. Więc kończyło się tym że zapłaccie za ten miesiąc jeszcze pełną kwote a na następny zobaczymy co da się zrobić. Wkurzyliśmy się i w sierpniu daliśmy jej wypowiedzenie. Babka zaczeła wypytywać jaką chate znależliśmy i za ile. Nie mieliśmy jeszcze nic konkretnego na oku ale powiedzieliśmy jej na odczepnego że o 115€ tańszą. A ona następnego dnia wysyła nam smska że kontaktowała się z landlordem i on będzie happy jak zastaniemy a ren będzie taki sam jak w tej nowej chacie i wywóz śmieci w to wliczony! Byliśmy w szoku

Ostatnia edycja:
Andziulina jeśli poprosisz ładnie w konsulacie i powiesz o co biega paszport mogą wyrobic Ci w 20 minut :tak:
Wierzę,że Igorkowi nic nie jest,ale sprawdzic trzeba.
Trzymaj się słońce :tak:

Andziulina napewno wszystko bedzie dobrze...pamietam jak moj dominik jak byl maly tez mial takie wypuklenie na szyji robili badania i nic nie stwierdzili a z czasem samo zeszło....ale wiadomo lepiej sprzawdzic....:tak:trzymam kciuki;-):-)

Andziulina nie zazdroszcze sytuacji:-( Na pewno wszystko będzie ok, ale najlepiej wszystko sprawdzić. Tylko bidulko ile musisz się nastresować:-( Jeśli chcesz wyrobić pl paszport to może spróbuj zadzwonić do ambasady i może w takiej sytuacji umówią Cię wsześniej. Trzymaj się

A odnośnie czynszu to my trzy razy pytaliśmy o obniżke, ale jakoś babka z agencji zawsze miała problemy ze skontaktowaniem się z landlordem, a to byl za granicą, a to nie odbierał telefonów. Więc kończyło się tym że zapłaccie za ten miesiąc jeszcze pełną kwote a na następny zobaczymy co da się zrobić. Wkurzyliśmy się i w sierpniu daliśmy jej wypowiedzenie. Babka zaczeła wypytywać jaką chate znależliśmy i za ile. Nie mieliśmy jeszcze nic konkretnego na oku ale powiedzieliśmy jej na odczepnego że o 115€ tańszą. A ona następnego dnia wysyła nam smska że kontaktowała się z landlordem i on będzie happy jak zastaniemy a ren będzie taki sam jak w tej nowej chacie i wywóz śmieci w to wliczony! Byliśmy w szoku
heeeeeeeeee u nas bylo to samo z 725 e na 550 e nam spuscili jak dalismy wypowiedzenie:tak:

Andziulina kochana trzymaj sie cieplo razem z rodzinka A szczegolnosci zdrowka i wszystkiego co dobre dla maluszka Niesamowicie mi przkro jest kochana Ja przezywam wszystko co jest zwiazane z NAdina niesamowicie A Ty to masz dopiero problem ;( Zdrowka zdrowka i zdrowka !

reklama
Czesc dziewczynki
Andziulinka wszystkie mocno wierzymy, ze to nic powaznego i wszystko bedzie ok ;-) nie zamartwiaj sie na zapas...usciskaj mocno Igorka od forumowych cioć :tak:

pozdr

Do góry