lubiczanka
Fanka BB :)
No dobra kochane Mamunie!!!
Wpadłam żeby życzyć wesołego popołudnia i extraaa wieczorku
.Bo do pracy trzeba się zbierać
.Koniec-końców od MartyF się dowiedziałam,że oczekiwałam od Dawidka za dużo-bo ja chciałam całych wyrazów,a tu klops-okazało się,że pani ma im literować co mają napisać,a z tym to już mój zuh problemów nie ma
.O ja niedobra mamuśka jedna(a ty,a ty;-))-normalnie jakiegoś geniusza z mojego synka na siłę próbuję zrobić
(naprawdę myślałam,że choodzi o pisanie ze słuchu całych wyrazów-takie dyktando
).
Ale już po stresie(choć wyników nie znam
).W każdym bądz razie-głowa do góry i coby się nie działop-będzie dobrze(i lepiej!).Przepraszam za wprowadzenie nastroju dziś na forum a la-mama panikara itp.,obiecuję poprawę
.Ale dobrze wiedzieć,że mam gdzie i komu się wyżalić-za co ślicznie raz jeszcze Wam dziękuję.
aha-Madbebe ja sprawdziłabym w argosie-coś mi świta,że tam coś widziałam
.
No więc żegnam się grzecznie i już w o100%lepszym nastroju!!!Do jutra(mam nadzieję-jak uda mi się uciec przed wzrokiem J;-)
)No i pa
MartaF-dobrze,że teraz gotuje,to ją złapią na gorącym uczynku-niech ma baba jedna(nie wie,że za głupotę trzeba płacić)
Wpadłam żeby życzyć wesołego popołudnia i extraaa wieczorku

Ale już po stresie(choć wyników nie znam

aha-Madbebe ja sprawdziłabym w argosie-coś mi świta,że tam coś widziałam

No więc żegnam się grzecznie i już w o100%lepszym nastroju!!!Do jutra(mam nadzieję-jak uda mi się uciec przed wzrokiem J;-)

MartaF-dobrze,że teraz gotuje,to ją złapią na gorącym uczynku-niech ma baba jedna(nie wie,że za głupotę trzeba płacić)
Ostatnia edycja: