reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
lustro nie było drogie tylko znaleźliśmy akurat takie co nam do przedpokoju pasowało:-(
no to faktycznie lipa.....
ja już myśląlam że to takie duże było co to oni mają zawsze na pół ściany:szok:
a nie mają więej takich luster...?
może da się taniej wprawić u szklarza ( o ile taki tu jest) bo w pl taka usługa jest tańsza:tak:

we wtorek jade do Clonmel i jak tam bedą takie same to kupie:tak:bo do Limerica za daleko zeby po lustro jechac:-p to było takie podłużne zeby przed wyjściem sie całemu obejrzeć:cool2:

we wtorek jade do Clonmel i jak tam bedą takie same to kupie:tak:bo do Limerica za daleko zeby po lustro jechac:-p to było takie podłużne zeby przed wyjściem sie całemu obejrzeć:cool2:
no właśnie a mi tu takiego brakuje....:sorry:
mam tylko 2 lustra w 2 łazienkach i to wszystko:szok:

obyś znalazła takie samo lustro ....:tak:

i znów zauważyłam że same siedzimy:-D

a ja mam tylko jedno w łazience i przed wyjściem latam na góre zeby spojrzeć czy wszystko ok:sorry:takze mam nadzieje ze będą w Clonmel:sorry:

MartaF -no to ładnie pojechałaś z tym lustrem:shocked2::eek::-Dnie ma co!Trzeba go było chociaż pod sklepem roztrzaskać,nie byłoby tyle żalu,że drogę przeżyło i bach..pod samym domem poszło...:szok::-DJakbyś tak bliżej mnie mieszkała to może mój P by Ci ładne załatwił,pracuje w szkle:okna,lustra,itp.,itd.:laugh2:
A wiecie,że ja nie wiem co to zgaga:confused:Nigdy w życiu nie miałam,nawet w ciąży.Zachcianek też żadnych:no:
kamcia:mój młody też ciągle kupkę przetrzymuje,po kilka dni,a jak robi to pupkę zaciska i sam sobie szkodzi,byliśmy z tym nawet u lekarza jakiś czas temu i przepisał nam taki syrop na poślizg,on nie powoduje rozwolnienia,ułatwia tylko wypróżnienie,widziałam go w Bootsie bez recepty:Laxose,w takiej białej,plastikowej butelce:tak:.Jak go czasem najdą takie gorsze dni,daję mu i srrru...:eek::-D;-),no i rosołek,rzecz jasna też pomaga:-)

reklama
agusik jakbym rozbiła pod sklepem to bym poszła po drugie i drugie był rozbiła:eek: ja wam mówie ze ja ostatnio jak słonica:-:)sorry:

Do góry