justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie i znikam!!!!! Milej niedzieli!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie i ja.
Celka007 witaj i udzielaj sie jak najwiecej!
A ja dziewczynki sie pochwale - maam swoje auto juppi! Pod koniec tygodnia podstawia mi je pod dom!!!Drzyjcie przechodnie!!!
Ale do Dublina sie nie wybierasz w najblizszym czasie;-)tzn ze moge spokojnie chodzic po ulicach
![]()
madbebe:się nie martw,że nic nie wskazuje,że niedługo urodzisz,widziałaś co asienka_r pisała?Że jeszcze poprzedniego dnia nic nie wskazywało na rozpakunek,a tu bachi Ania już jest
![]()
Wiem,wiem,przenosiła ciąże 11 dni,więc doskonale wiem co to znaczyasienka wlasnie miala i skurcze po nocach i wszelkie objawy zblizajacgo sie porodu...Fakt,ze nie sadzila iz nastapi to tak szybko,bo o ile dobrze pamietam miala termin 2dni przede mna...
uciazliwe to czekanie:-(