reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A moze wpadniesz na kawke :D bo ja mieszkam niedaleko Medicusa, i jak to sie mowi - would be nice to see you in a real world :):-):-):-)
Pani majestacie,kurczę byłoby super,ale my tylko wpadamy i po wizycie wypadamy z Dublina:-(,bo ok.13:30 mają wpaść znajomi,którzy tydzień później zlatują do Polski(mam tylko cichą nadzieję,że wizyta się zbyt długo nie przeciągnie:eek:)Dziękuję bardzo,chętnie,ale nie tym razem:no2:Nie wyrobię.

No,mam kurdę nadzieję:-DBrakuje mi tu znajomych więc ja chętliwa na takie zaproszonka:tak::-D,szkoda,ze tym razem nie dam rady,ale nawiedzę Cie kiedyś,zobaczysz:-D,już się bój:-D:-D.A to może i dobrze,że teraz nie mogę bo ja akurat do soboty na kopenhaskiej i nawet kawci bym się nie mogła napić:no:.Za to Ty byś miała mniej zachodu ze mną-wodę tylko polewać:laugh2:

MartaF teraz przeczytalam co tam u Ciebie ... Kochana kuruj sie i dbaj o siebie i o malenstwo I sie niczym n ie przejmuj ! A tamta bab jeszcze pozaluje niemartw sie ...

Dobranoc kochaneczki :)))))

witam

az sie dziwie ze pospałam troche po takim stresie:-(
sie napłakałam wczoraj
ale smród rano niesamowity:wściekła/y:poprzewozimy dzisiaj moze troche rzeczy a jutro to juz wszystko co sie da o ile położą nam te wykładziny bo nie zrobili tego wczoraj:wściekła/y:

sylcia ja sie staram wpychac co moge,chociaż owoce ale jak zobacze tą k.... to mi sie ciśnienie podnosi i jeść sie nie chce i zawsze na wieczór strasznie śmierdzi to ja okno otwieram i szybko pod kołdre

agusik właśnie w tym problem ze ja az tak angielskiego nie znam,badanie moczu wyszło złe i od razu przekazali to dla lekarki a ta ze mam zostać w szpitalu:eek:mozliwe ze to anemia ale pewna nie jestem:no:kazali jeść co 2 godziny i dużo pic a jak mam to zrobic jak potem wymiotuje przez ten smród:wściekła/y:nie mam apetytu, no i te ruchy dziecka:-(zmniejszyły sie a jeszcze nie powinny,powinien sie ruszac przynajmniej 10 razy dziennie a czasami to go musze poruszac zeby dał znak ze sie rusza:-(no i jak do czwartku sie nie poprawi to już mnie nie wypuszczą

miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się w ten szaro-bury i nijaki poranek!!!
Dziś znowu zabiegana-muszę jechać do Thurles(jakieś 22km od domku-dla niezorientowanych;-))do AXY wziąć jakąś tam historię mojego ubezpieczenia:crazy:-a chce mi się,że hej:-(.
Ale za to przy okazji pochodzę troszkę po sklepach,których w Cashel brak:tak::-D
MartaF-co Ci mówiłam wczoraj:confused2:Niech się niebo wali-i Ty wal to też;-):-)Nie stresuj się już absolutnie niczym!!!Wiem,że łatwo mówić,ale to,że się nadenerwujesz nie pomoże-przywołuję Cię do porządku i nie straszcie nas już tak!o!
No serialowe Mamusie-już się mój J śmieje,że specjalnie kupiłam program tv(w zeszłym tygodniu zapomniałam:zawstydzona/y:),żeby od poniedziałku okupować fotel i nadrabiać wszystkie"tasiemce":tak::-D.A tak szczerze mówiąc to nie pamiętam nic kompletnie jeśli o tę tematykę chodzi-na "M jak miłość"to był mój ulubiony,ale reszta?A już nowości to absolutnie:szok:.Nadrobimy...:tak:
A teraz idę-choć Szkrabki moje kochane dziś jeszcze otulone kołderką:shocked2:(dlaczego nie jutro:confused2:),ale za wczasu śniadanko im przygotuję:happy:.Miłego dnia drogie Panie:laugh2:

reklama
numer 36 ten co ci mówiłam ze malutka kuchnia i salonik a ten czwarty pokój to na dole i nie mozna go nazwac pokojem,facio chciał od nas 600 euro ale nie mogłabym sie dusic w takiej klitce:sorry:

Do góry