Ciao Dziewczynki!!
Po pierwsze bije sie w piersi i serce mam skrwawniete, iz tak pozno bieze z zyczeniami dla naszej
GASTONE!!! Kochana- wszystkiego cudownego i pieknego i milosnego i kolorowego i wogole naj naj naj!!!!:-) Dzien taki piekny, ze nie wchodzilam na BB no i zagapilam z lekka:-)
MartoF- kurcze- zmartwilas mnie....biedulko! Trzymaj sie dzielnie! Mysl jak najbardziej pozytywnie! Zjedz gore jedzonka i zapij litrami wody! Dzidziusia odstresuj i siebie...zebys nam tu zdrowo rosla dalej przez nastepne kilka tygodni:-):-)
A my dzis po porannej kawusi z Moniadan wybylismy na spacerasek. Serce mi sie radowalo na ta pogode...chcialo mi sie spiewac z radosci, ze taki piekny dzien!! Alis troche marudzil. Kilka razy go wzielam na rece, posiedzielismy na murku, poogladalismy swiat. Potem cudem zasnal i spacerek potrwal jakies 2 godzinki takze sukces...

Potem popoludniu zasnal przy cycu i spal sobie 2.5 godziny a ja ogladalam seriale;-)
Wieczorem szybko go chcialam polozyc spac zeby zdazyc obejrzec 'Na Wspolnej' bo mial byc emocjonujacy odcinek, a te chamy najwazniejszy moment przesuneli na sam koniec i kupa...trzeba czekac do jutra

No nic...ide sie kapac..Zjadlam tlusta jejecznice i mi lekko stanelo chyba na zoladku...
Dobranocka:-)
Ps.
Kamcia- ty to lecisz jak burza. Pierwszy dzien otwarcia sklepu, a tu juz szarzujesz! Co powiesz o tym sklepie? Fajnie jest? Fajne ciuchy i ceny?