reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam z rana w pochmurny dzień:crazy:a dzis czeka mnie przechadzka dz szkoly wiec pewnie w deszcz.....bruuuuuuuu w domu ciemno i ponurooooo :yes::elvis:MARTA dzwon i sie dowiedz moze ci pomoga ......wyprowadzaj sie jak najszybciej i dbaj o siebie i dzidziusia:tak:

reklama
witam deszczowo
gdzie tr slonko wczorajsze...ehhh widac ze w koncu przyszla jesnien irlandzka

MartaF..kochana zero nerwow olewaj wszystko ...wiesz to cisnienie to niezawesole...pownnas je codziennie kontrolowac bo to co masz to jak bedzie sie utrzymywalo to wiesz ze to juz zatrucie ciazowe..ja nie chce cie straszyc ale musisz uwazac na siebie bardzo i na to cisnienie zwlaszcza teraz na tym etapie ciazy

wiec usmiech na buzie i mysl tylko o tym ze juz lada chwilka bedziesz w nowym domku i bedzie cudnie pachnialo

Witam się:-)
Boszsz...tak ciemno,że ledwo widać cokolwiek w domu,ale najważniejsze,że laptop znalazłam:tak:.Dziś zaczynam sezon grzewczy!Jakoś do tej pory obyło się bez grzejniczka,ale dziś trochę wygwizdów mam w domu:eek::dry:,a jeszcze Radek się rozłożył na całego:cool:.Zrobiłam mu wyrko chorobowe w salonie i swoje baje ogląda:tak:
Kasiu Irlandko:widzisz,nawet gdybym miała jutro czas,to i tak Twoich dzieci nie mogłabym narażać na mojego syna:wściekła/y:
No,fakt za 550,to szok:szok:,szkoda,ze zdjęć nie ma.Pewnie dlatego,że nie ma za bardzo co pokazywać-klitka ,jak mówi Marta:tak:
agusik właśnie w tym problem ze ja az tak angielskiego nie znam,badanie moczu wyszło złe i od razu przekazali to dla lekarki a ta ze mam zostać w szpitalu:eek:mozliwe ze to anemia ale pewna nie jestem:no:kazali jeść co 2 godziny i dużo pic a jak mam to zrobic jak potem wymiotuje przez ten smród:wściekła/y:nie mam apetytu, no i te ruchy dziecka:-(zmniejszyły sie a jeszcze nie powinny,powinien sie ruszac przynajmniej 10 razy dziennie a czasami to go musze poruszac zeby dał znak ze sie rusza:-(no i jak do czwartku sie nie poprawi to już mnie nie wypuszczą

miłego dnia:tak:
Wiesz co,Ty mówisz,że Ci niedobrze,gdy wciskasz jedzenie,wcale Ci się nie dziwię:no:.Smród,nerwy,stres i jeszcze do tego co 2 godziny:szok:,tempo takie,że ja też(choć lubię zjeść,niestety:zawstydzona/y:)bym miała ciężko to przerobić:sorry:.A jakby Cię tak mieli zostawić w szpitalu to z kim dzieciaczki zostaną?Może maluszek faktycznie przez ten gaz taki ospały się zrobił?:hmm:Ale pisałaś,że jest dość duży już,może mu po prostu już bardzo ciasno?
Matko z córką-tak ciemno na dworze jakby to ok.19-tej było:szok:
Idę odkurzać:tak:Papatki,do potem:-D

Hej mamki :) Widzialam was na n-k i powiem ze ladne kobietki jestescie :)) Dziekuje w ogole za zaproszenia :)

A co do pogody to sie zgodze ciemno i zimno :/ :( Dzis leniu****e w fomu Wczoraj bylo posprzatane Misiak zrobil obiadek no i na dzis mi zostalo :))

Milego dnia kobietki :))))))

heheh..Julia..to zdjecie diablicy pasuje do Ciebie na NK... po oczkach widac ze niezle ziolko musi byc z Ciebie :);-):tak:

no i laski Galwayskie ..za tydzien mam nadzieje spotkanko...moze tym razem zrobmy tak ..niech kazda powie jaki dzien asuje i ktora godz..a ja chalupke udostepnie..hehe

Jeszce raz dziekuje za zyczonka.
:-)
Widzę,że interweniowałaś:-D
A ze spaniem to tak może być:tak:Mój Radek zakończył popołudniowe drzemki właśnie około 2 roku życia:happy:.Od tej pory ani razu nie zdarzyło mu się kimnąć popołudniu:no:,no chyba,że gdzieś w trasie,w aucie:happy:

Aż raziło po oczach :-D:-D
U mnie obiadzio już prawie.Młody nie chce spac :wściekła/y:
a z nim to nie robota,podłogi chciałam przeleciec.ehhh.
Narazie śpiewa w łóżeczku,ale jakoś nie widzę by dziś drzemał.:eek::wściekła/y:
Wczoraj też odmówił drzemki,czyżby koniec odpoczynku w południe :sorry:
Ja jestem szczesciara bo moje dziecko uwielbia popoludniowe drzemki :-) i dlug jeszcze bedzie :happy:
hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki

nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(

mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez:wściekła/y:
Kochana trzymaj sie, odpoczywaj,dojadj i zapytaj adwokatki co mozesz zrobic i nie popuszczaj babsku!!!!
Ciao Dziewczynki!!

Po pierwsze bije sie w piersi i serce mam skrwawniete, iz tak pozno bieze z zyczeniami dla naszej GASTONE!!! Kochana- wszystkiego cudownego i pieknego i milosnego i kolorowego i wogole naj naj naj!!!!:-) Dzien taki piekny, ze nie wchodzilam na BB no i zagapilam z lekka:-)

MartoF- kurcze- zmartwilas mnie....biedulko! Trzymaj sie dzielnie! Mysl jak najbardziej pozytywnie! Zjedz gore jedzonka i zapij litrami wody! Dzidziusia odstresuj i siebie...zebys nam tu zdrowo rosla dalej przez nastepne kilka tygodni:-):-)

A my dzis po porannej kawusi z Moniadan wybylismy na spacerasek. Serce mi sie radowalo na ta pogode...chcialo mi sie spiewac z radosci, ze taki piekny dzien!! Alis troche marudzil. Kilka razy go wzielam na rece, posiedzielismy na murku, poogladalismy swiat. Potem cudem zasnal i spacerek potrwal jakies 2 godzinki takze sukces...:eek: Potem popoludniu zasnal przy cycu i spal sobie 2.5 godziny a ja ogladalam seriale;-)

Wieczorem szybko go chcialam polozyc spac zeby zdazyc obejrzec 'Na Wspolnej' bo mial byc emocjonujacy odcinek, a te chamy najwazniejszy moment przesuneli na sam koniec i kupa...trzeba czekac do jutra:wściekła/y::crazy:

No nic...ide sie kapac..Zjadlam tlusta jejecznice i mi lekko stanelo chyba na zoladku...:eek:

Dobranocka:-)

Ps. Kamcia- ty to lecisz jak burza. Pierwszy dzien otwarcia sklepu, a tu juz szarzujesz! Co powiesz o tym sklepie? Fajnie jest? Fajne ciuchy i ceny?

Kochaniutka dziekuje.A wogole dodam hih zemisie dzis snilas.To dbre bo nie znamy sie w realu snisz misie 2 raz!:-D:-D:-D

Po pierwsze:

Misia, MartaF i seriale...:-D:-):-D:-)
Ciesze sie, ze nie tylko ja "podniecam" sie serialem "Na Wspolnej":-)
Nooooo, dochodzi do tego jeszcze "Brzydula" i "39 i pol":-)
Powinnam wspomniec o "Mam talent" i "Tancu z gwiazdami"???? Nieeeeeeee, lepiej siedziec cicho:-D Bo to wstyd, ze taka ze mnie chiena serialowa....;-)

Milego wieczorku:-)
Kochana ja do tego doadam jeszcze M jak milosc.:-DMoj maz moiw ze mi tv odlaczy :-D:-D:-D Ale pozwala mi napzawsze wpon iwtorek isc dogory do lozecka zawsze jak Leci M jak milosc, zakladam sluchawki, biore herbatke i mnie nie ma.Niech sie wali,pali a ja sie rozkoszuje serialem hihih

Agusik78-brawo za pomysł z NK:-):tak:Fajnie jest sobie na Was chociaż tak popatrzeć na fotkach:-D
U nas deszcz...Ale mi jakoś tak humorek dopisuje:rofl2:Jeszcze tylko dziś i jutro i jestem freeeeee.Tralalala:happy:
W końcu nie pojechałam do tego thurles,bo stwierdziłam,że w poniedziałek i tak mam wizytę u GP,to po co tyle razy obracać w te i spowrotem-wystarczy,że do pracy muszę tam jezdzić:-p-ależ się leniuch ze mnie robi:shocked2:.
Co porabiacie Mamusie drogie w taki ble dzień?

reklama
Cześć:-)
Do nas niestety już dotarł deszcz:sorry: Miałam nadzieję, że może jeszcze pościel mi dzisiaj wyschnie, ale cóż. Powoli wracam do normy po powrocie z PL. W ogóle po tym pobycie w domu z rodzicami, dziadkami i braćmi jestem jakaś rozstrojona:sorry: Nie mam się znowu do kogo odezwać, jestem tu sama i nie wiem co dalej:-( Z jednej strony bardzo bym chciała wrócić, ale z drugiej wiem, że będzie nam tam bardzo ciężko na początku:sorry: Jak ja nie lubię tego dylematu...

Poza tym chciałam złożyć spóźnione, ale szczere życzenia:tak:
G a s t o n e
z okazji urodzin życzę Ci
wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni,
pełnych miłości i szczęścia
bo129-d.jpg

Marta uważaj na siebie. Dobrze, że już na dniach opuszczasz ten gazownik:tak: Teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i Twojego Maluszka, a reszta się wyjaśni - życzę Ci tego:-)

Często bywa, że dzieci ok. 2 roku życia właśnie rezygnują ze spania w dzień:sorry:
Anineczko brawo dla Matta:-) Oby nauka nocnika poszła Wam szybko i gładko:tak:

W Galway otworzyli TK Maxx, a w Portlaoise jakoś na dniach otwarcie i też zamierzam się tam przejść, choć kiedyś nie przepadałam za tym sklepem;-)

Ja w sumie to oglądam chyba tylko dwa seriale: Brzydulę i Teraz albo nigdy:-p Na resztę nie mam czasu i nawet nie jestem w temacie, choć daaawno daaawno temu zdarzało mi się oglądać, ale to jak jeszcze dzieci nie miałam i byłam w LO:-p

Dobra idę zacząć obiad...

Acha lubiczanko zazdroszczę takiego męża;-):tak:

Miłego dnia:-)

Do góry