reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

jestem w szoku:szok: mojego brata dziewczyna ma jutro przyjechac,ale możliwe ze nie będzie mogła bo ma synka,który chodzi w Pl do szkoły a ten jej były straszy ją ze zabierze małego jak ona pojedzie:wściekła/y:
myślicie ze może to zrobic skoro powiedziała w sądzie ze wyjeżdza do pracy za granice?? i jeśli zostawi rodzicom zaświadczenie ze zostawia dziecko pod ich opieką??

reklama
Ciaoooooo:-)

Wpadlam i co widze!?
Madbebe- Gratulacje kochana!!!!!! Oby sie corcia chowala zdrowo!! Duzo cierpliwosci i wytrwalosci i ogromu milosci (ze sobie tak zarymuje..heh).

Agusiek- wellcome back! Ale tez tydzien zlecial...dopiero co wylatywalas. Moj urlop pewnie tez tak strzeli...kurdecja!;-)
Jeszcze sie nie pakuje..co tam- powrzucam pare laszkow i w droge!:-)

No pieknie...Al ryczy....dopiero co niedawno zasnal..ja sie zastrzele...

Hejka :rolleyes:
Ja na sekundę..
czesc mamuskom!
dolaczylam do grona wypakowanych wczoraj przed 3cia rano:-):-)wrazen moc i wogole:-Dmala cudna,jeszcze nie moge uwierzyc ze jest juz z nami.Troche poczytalam i widze ze sie dzieje i to niekoniecznie dobrze - MartaF-uwazaj na siebie,juz teraz nie ma zartow.
Zyczenia urodzinowe gastone dolaczam na koniec i zmykam,bo ciezko na d... usiedziec:eek:jeszcze boli nieco;-)

Madbebe - Gratulacje!!!!!!!!!

Eh..pisałam dziś z Martą i nic nie wspomniała..eh..no fakt - w sumie nie pytałam..;-) ale czasem zaglądam na ostatnią stronę i patrzę a tu same gratki..:rofl2: fajniutko.. Życzę by się zdrowo chowała :happy:

A ja tu jeszcze zaległe posty czytam.. Szacun dla moderatorek, że mają tyle czasu by ogarnąć forum...bo mi go zdecydowanie brakuje.. Gdyby tak doba miała więcej godzin...eh.. :cool:

reklama
Witam Mamunie!!!
Przede wszystkim-GRATULAUJĘ MADBEBE-TOBIE I TWOJEJ DZIELNEJ CÓRUNI:tak::-D
Witam się jeszcze w ciemnościach...Odprawiłam J do pracy i mogę posiedzieć przed komputerkiem.:laugh2:.A ja dziś ostatni dzień w pracy jestem-ależ humorek dopisuje.Jakieś ciacho tylko wykręcę,i jeszcze spróbuję znależć jakiegoś pluszaka z napisem see you.Albo coś innego-dla szefów(na koniec jeszcze się trzeba podlizać;-):-))'
MartaF-spokojna głowa:tak:Jeśli tylko będę mogła zawsze licz na moją pomoc-z resztą ja na Ciebie też zawsze mogę liczyć:tak::-D
Justysia21-a ja z miłą chęcią w targaniu Ci pomogę;-):laugh2:

Do góry