reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

(...) joannn przepraszam ale to przez tą nianie:-(za dużo mam ostatnio na głowie i zapominam o wszystkim:zawstydzona/y:
(...)
Marta - Spoko.. Teraz najważniejsze Twoje zdrówko i dzidzi :happy::happy: Relax.. :tak:
(...) nie moge sie doczekac kiedy zrobie tam porządek:tak::-D
Wiem o czym piszesz...bo też nie mogę patrzeć na bałagan..ale wstrzymaj się..:tak:
hej Dziewczynki - normalnie mam doła :-( wczoraj karmiłam Igorka i zauważyłam, że ma coś na szyjce. szybko pojechałam do gp. niestety ona nie wiedziała, co to jest i dała mi skierowanie na cito do szpitala. pojechałam od razu na emergency i oczywiście musiałam czekać 4 godz:szok: a nic nie miałam ze sobą (jedynie jednego pampersa i pieluszkę tetrową... to wszystko tak szybko się działo:no:) w końcu przyjeli nas na oddział. Igorka badało 3 lekarzy i nie potrafili postawić żadnej diagnozy:baffled: stwierdzili, że to najprawdobodobniej jakaś narośl związana z limfą i dostaniemy skierowanie na usg żeby wykluczyć najgorsze:baffled: a po usg mamy jechać do kliniki do dublina:-( mam takiego stresa, że nie mogę:baffled: moja mama powtarza, że będzie dobrze, ale ciężko mi jakoś myśleć pozytywnie:no: na dodatek mój M jest w PL i sama wszystko muszę przechodzić:-( ehhhh... gp stwierdziła, że najlepiej będzie jak polecę z Małym do PL na konsultację z onkologiem, bo tutaj może to potrwać... a ja nawet jeszcze paszportu nie mam dla niego:baffled: totalna załamka:-(
Andziulina - co z Maluszkiem?

reklama
Witam
Dzień zleciał bardzo szybko.
Byłam an kursie pierwszej pomocy i fajnie było dostaniemy certyfikat na 3 lata wiec zawsze sie przyda:)
Tez ogl Masz talent :)
Zaraz zmykam spac jutro ostatni dzien do pracy i holiday:))))
dobranoc

Dobryj wiecier:-)
Ja dziś tak późno,ale przecież chora bym była jakbym nie zajrzała:-DByliśmy dziś z Radkiem w Medicusie i okazało się,że tak chyrla bo mu coś na oskrzelach od ostatniego przeziębienia zostało:-(,no i bez antybiotyku się nie obyło:no:.Pani doktor była w szoku,jak jej powiedziałam,ze to pierwszy Radka antybiotyk w życiu:happy:.Jakoś tak się do tej pory obyło bez...A w ogóle to jestem dumna z mojego syna,powiedział ładnie:"Dzień dobry" i jak pani doktor spytała co się dzieje,jeszcze nie zdążyłam ust otworzyć,a on na to:"mam kaszel,o-yhy,yhy "(znaczy pokazał jak kaszle:-D).Poprosiłam też przy okazji o sprawdzenie czy nie ma stulejki i powiedziała nam babka,że już dawno nie widziała,żeby chłopcu w jego wieku tak pięknie skórka schodziła:tak:
Po południu mieliśmy gości,a jak pojechali to mój mąż zwinął się na mecz do Dublina,więc mam luz:-),w sumie to niedługo już będzie wracał:tak:
Jutro na obiadek mam zamiar zaserwować mojemu schab w kapuście(przepisu lubiczanki),więc lubiczanko:jak mężowi nie zasmakuje,to mnie przyjmiesz pod swój dach?:-D:laugh2::-D
ale zgłosiłam juz to do Threshold:tak:

spakowałam juz prawie wszystko:tak:ufff i jestem zmęczona:-(
ale starego domu nie mam zamiaru im sprzątac:no:
Ani mi się waż!Bo się do Ciebie przejadę i Cię osobiście opieprzę:angry:
ufff padam z nóg:-(jutro przewieziemy reszte:tak:
ten idiota napisał mi ze inspektor gazowy napisał raport ze to przepalony gaz i nieszkodliwy i ze nie musieliśmy sie wyprowadzac i dalej wąchac ten smród:eek:i nie odda depozytu
Już on tam musiał dobrze nagadać gazownikowi co ma być w tym raporcie,pajac jeden:crazy:

Ciao Dziewczynki!!

Ogladam 'Mam Talent' wiec tylko na sekundunie. dziewczynka sie poryczala bo jej marzeniem bylo poznac Chylinska. Kurcze wcale sie jej nie dziwie...tez bym sie poryczala jakbym ja spotkala..hehe:-) Od niepamietych czasow jestem zapalona fanka;-)

Misia - a slyszalas najnowsza piosenke Chylinskiej?? bo ja pomimo mojego do Niej uwilebienia zupelnie nie trawie tego co nagrala...

Ciao Dziewczynki!!

Ha ha ha ha a ja widzialam mala Wiktorynke!!!!!! Terefere kuku!!:-):-) I jest boska i sliczna jak maly anioleczek!! I taka tyci tyci:-) I Aaron az sie wzruszyl bo dopiero o Al byl taki malusi a teraz jest duzusi!:-D

Aaron obiecal romantico wieczor, pizza, telewizornia i takie tam...a jak usypialam Ala to skurczybyk zasnal i sie skonczylo..hehe...i wez sie tu umawiaj z facetami.:eek:

No nic..lece bo sie reklamy skonczyly...

a ja slawnego Ala i jego rodzicow :-) ladnie sie spotkalysmy niechcacy:-D;-)super Ci misia synek rosnie.Oby i nam takie cudo wyroslo.
Mnie tak bola suty ze masakra.Ale walcze:eek:Ciekawe ile razy w nocy zechce sie mala przyssac.Zacisne zeby i moze jakos wytrzymam.Nie jest latwo powiem wam dobrze przystawic do cyca,a moze tylko ja mam z tym problem :eek:
ide moze sie zdrzemne zanim mala sie obudzi
dobrej nocki!

Mnie tak bola suty ze masakra.Ale walcze:eek:Ciekawe ile razy w nocy zechce sie mala przyssac.Zacisne zeby i moze jakos wytrzymam.Nie jest latwo powiem wam dobrze przystawic do cyca,a moze tylko ja mam z tym problem :eek:
ide moze sie zdrzemne zanim mala sie obudzi
dobrej nocki!

Dasz rade:-) Mnie tez bolaly i mi popekaly sutki. Kazde dostawianie, to byl dla mnie koszmar. Bylam tak zdeguzstowana...:szok::szok: do tego stopnia, ze zaczelam sie zastanawiac jak matki moga mowic, ze karmienie piersia, to taka przyjemnosc i wspaniala sprawa i w ogole... Ale tak na pocieszenie... to tylko przejsciowy stan! Za kilka dni nie bedziesz juz miala z niczym problemow.
Napisz cos wiecej o Malenstwie...!!! No wiesz: waga, dlugosc...
O porodzie i pobycie w szpitalu, to juz szczegolowo, jak znajdziesz wiecej czasu:-)

A ja teraz uciekam do lozeczka, bo jutro trzeba wstac o w miare przyzwoitej porze:eek:

hej dziewczynki
później was poczytam bo nie mam czasu. prawie wszystko przewiezione tylko resztki zostały i jak bede miała chwilke to potem poczytam:tak:

miłej deszczowej niedzieli:-)

reklama
Ciao Dziewczynki!!

Aaron obiecal romantico wieczor, pizza, telewizornia i takie tam...a jak usypialam Ala to skurczybyk zasnal i sie skonczylo..hehe...i wez sie tu umawiaj z facetami.:eek:

No nic..lece bo sie reklamy skonczyly...
Kurcze my tez czekamy na romantico wieczor ale mamy maly problem dziewczynki.Max zawsze spal sam,zasypial sam nic sie nie dzialo_Od kilku dni dostal jakiejs jazdy i nie chce spac sam.Wrzeszczy, histeryzuje,zatyka uszy.Myslalam ze cos mu przezkadza w pokoju,nie wiem,ale w drugim pookoju jest to samo.Wiec juz ktorys wieczor z kolei zasypia z nami.Meczace to dla nas i dla niego bo my chcecmy cos obejrzec i w ogole pedzic chociaz wieczor razem,caly dzien sie nie widzimy.A nie wspomne o tym ze przeciez straamy sie o drugie dziecko i jak to zrobic??:eek:porazka..mam nadzieje ze to wkrotce minie...

No i ja zycze milej niedzieli, u nas niestety tez deszczowo..

Do góry