reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusik78-a no połowicznie się sprawdziło:tak::-D.Nie-J wcale do nieśmiałych nie należy:-)wręcz przeciwnie mogę rzec
MartaF-hmmmm.raczej po szkole ,bo na razie stoi w opakowaniu:zawstydzona/y::laugh2:.Czekam aż obiadzio będzie gotowy...a to jeszcze troszkę mi zajmie...Ale zapraszam(kobietom w ciąży się nie odmawia):-D

reklama
Mamo-Ady-Ty to masz dobry wpływ jakiś na wydarzenia...Nie pamiętam co to ostatnio było,ale też jakoś trzymałaś kciuki i się sprawdziło:laugh2:.Jak Ada po powrocie?

Moze dla tego, ze powanie trzymalam kciuki:-) Wieeeeeelkie gratulacje Lubiczanko!!!
Dzwonila dzisiaj do mnie kolezanka, ktora jest w 20. tyg i miala wczoraj pierwsza wizyte w szpitalu i pierwsze usg. Dzwonila zdac mi relacje i oczywiscie sie nie dowiedzieli czy beda mieli synusia czy corcie:eek: I tak mi przyszlas na mysl z tym Twoim skanem...:-)
Co do Ady, to w przedszkolu super. Troche dzisiaj znowu marudzila, jak A. ja zostawial ale odebralam ja rozesmiana i w super humorze. Tyle ze z nowym gozem na czole:eek: Do tego popisana jakimis mazakami doslownie wszedzie:eek: Nie wspominajac juz o brudnej- zle wytartej po obiedzie- buzce:eek: Ale to w sumie malo wazne. Najwazniejsze, ze nie placze, bawi sie z dziecmi i chlonie inglisz:-)

A u nas pogoda superasna:-) Czekam, jak Ada wstanie i uciekamy sie wietrzyc na plac zabaw...

Wlasnie poogladalam sobie chwilke TVN24 i gadalam z siostra przez telefon...
Szok, co sie dzieje w PL:szok::szok::szok::szok: Drzewa polamane, wiele dzielnic bez pradu, sopockie molo zniszczone czesciowo... Deszcze, sniezyce, wichury, sztormy...:-:)-:)-(

MartaF-hmmmm.raczej po szkole ,bo na razie stoi w opakowaniu:zawstydzona/y::laugh2:.Czekam aż obiadzio będzie gotowy...a to jeszcze troszkę mi zajmie...Ale zapraszam(kobietom w ciąży się nie odmawia):-D
żartowałam:-)nie będe cie objadać:-) może jak ogarne ten bałagan to sama coś upichce:confused::sorry:
a tak wogóle to nic mi sie nie chce robić:zawstydzona/y:

Lubiczanko,tak sobie przegladam Twoja galerie na nk i powiedz mi co sie stalo ze Scoobym?Jack Russell widze,psy nie do opanowania :-D
A jak poszukiwania psiaka.
Moj M wczoraj zadecydowal,ze nastepnym naszym domownikiem bedzie Samoyed :eek::eek:

Jolu mialam pytac.Co zrobiliscie z psiakiem jak byliscie na wakacjach w PL?

żartowałam:-)nie będe cie objadać:-) może jak ogarne ten bałagan to sama coś upichce:confused::sorry:
a tak wogóle to nic mi sie nie chce robić:zawstydzona/y:
Ależ możesz objadać:tak:Tym bardziej,że właśnie skończyłam:-D
A obiadzio-nieskromnie powiem pyszota:tak:nawet z przystawką:szok:
Mamo-Ady-wiem...normalnie wczoraj jak oglądałam prognozę,to stwierdziliśmy z J,że tu jednak tak zle nie jest-nie mówiąc o temperaturach:no:szok normalnie.Cieszę się,że jestem tutaj,a nie tam-przynajmniej teraz:tak:
Agusik78-moja Mamunia zawsze tak mi mówiła;-)Dlatego nie żałuję,nie

Ależ możesz objadać:tak:Tym bardziej,że właśnie skończyłam:-D
A obiadzio-nieskromnie powiem pyszota:tak:nawet z przystawką:szok:
Mamo-Ady-wiem...normalnie wczoraj jak oglądałam prognozę,to stwierdziliśmy z J,że tu jednak tak zle nie jest-nie mówiąc o temperaturach:no:szok normalnie.Cieszę się,że jestem tutaj,a nie tam-przynajmniej teraz:tak:
Agusik78-moja Mamunia zawsze tak mi mówiła;-)Dlatego nie żałuję,nie
to chyba zajade:tak:ale mi smaka narobiłaś:-p

a ja juz prawie wszystkie ciuchy poukładałam:tak:przy okazji powyrzucałam co za małe albo zniszczone;-)

reklama
Lubiczanko,tak sobie przegladam Twoja galerie na nk i powiedz mi co sie stalo ze Scoobym?Jack Russell widze,psy nie do opanowania :-D
A jak poszukiwania psiaka.
Moj M wczoraj zadecydowal,ze nastepnym naszym domownikiem bedzie Samoyed :eek::eek:

Jolu mialam pytac.Co zrobiliscie z psiakiem jak byliscie na wakacjach w PL?
Mieliśmy go kiedy mieszkaliśmy w Thurles,niestety wraz z przeprowadzką do Cashel musieliśmy podjąć decyzję o oddaniu pupila,bo landlord nie wyraził zgody na trzymanie psa:wściekła/y:.Całe szczęście trafił do bratowej mojej szefowej-także wiem,że ma dobrze:tak::-D
A teraz wciąż szukamy,choć mniej czasu temu poświecamy-J ciągle ma nadgodziny:sorry::eek:
MartaF-to wjeżdżaj:tak::-),inne chętne Mamusie też zapraszam;-):tak::-D

Do góry