reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka my z mezem jestesmy slodyczomanami. Staram sie ostatnio z tym walczyc,ale kiepsko idzie...zwlaszcza po wczrajszych lowach AMandy :-)

reklama
Fiu, fiu... Ale tu dzisiaj ruch!!!!

Lubiczanko, MartoF- jestescie jeszcze czy juz pojechalyscie?

A ja dzisiaj zamulam... A. w pracy, Ada spi a ja powtorke "Mam Talent" ogladam, bo wczoraj mi nie wyszlo.

U nas wczorajsze halloweenowe lowy srednio udane, bo nas deszcz przegonil. Ale zle nie jest. Nawet jablko i 2€ Ada zlowila. no i troche slodyczy. Zelki, ktore ktos wrzucil luzem od razu poszly do smieci ale troche cukierasow, lizakow i paczuszek z zelkami jeszcze zostalo. Takze u nas to polezy jeszcze dluzej... albo dla gosci bedzie:-)

Chyba sie dzisiaj na cmentarz przejde z Ada zapalic swieczke za zmarlych. No chyba, ze znowu zacznie padac...

Witam
No wiec wczoraj Łukasz wrócił o 22 wiec ja szybko strój zorganizowalam i ruszylam w miasto ze znajomymi, byłam przebrana za dziecko ze smoczkiem i kucykami i piegami jak bede miec zdjecia to wkleje:)Była zabawa udana najpierw do Karcmy i póznije w Haloo, no i do domu wróciłam po 3 a przed 6 do pracy pojechalam wiec hardcore:)Teraz padam ide wziasc kapiel cieplą i bede sie obijac:)
Miłaj niedzieli

ja jestem,czytam was ale nie mam dzisiaj weny na pisanie a lubiczanke widziałam na cpn-ie czyli tez jeszcze w całości:tak:

ja jestem,czytam was ale nie mam dzisiaj weny na pisanie a lubiczanke widziałam na cpn-ie czyli tez jeszcze w całości:tak:
Ale odliczanie, wszystkie sie o Was pytaja ;-)
No sama jestem ciekawa jak to bedzie, bo naprawde fajnie sie dziewczyny zlozylo, ze dosyc, ze z jednego miasta jestescie to terminy prawie te same :-D
Trzymam za Was kciuki ;-)
A moze ktoras z galwayowskich kolezanek ma termin w polowie marca??? :happy2:

Ale odliczanie, wszystkie sie o Was pytaja ;-)
No sama jestem ciekawa jak to bedzie, bo naprawde fajnie sie dziewczyny zlozylo, ze dosyc, ze z jednego miasta jestescie to terminy prawie te same :-D
Trzymam za Was kciuki ;-)
A moze ktoras z galwayowskich kolezanek ma termin w polowie marca??? :happy2:
u mnie z usg jest na ten sam dzień co u lubiczanki:-)obie mamy na 8 listopada:tak:ale dziwi mnie to ze chodze z bólami i nic więcej sie nie dzieje:no:brzuch mi strasznie twardnieje:sorry2:

madbebe a ty skąd jesteś z PL:confused:bo myśle ze to ty mieszkasz niedaleko mnie:-)

u mnie z usg jest na ten sam dzień co u lubiczanki:-)obie mamy na 8 listopada:tak:ale dziwi mnie to ze chodze z bólami i nic więcej sie nie dzieje:no:brzuch mi strasznie twardnieje:sorry2:

madbebe a ty skąd jesteś z PL:confused:bo myśle ze to ty mieszkasz niedaleko mnie:-)

ja jestem z okolic Suwalk:-)
dziwne byloby gdyby Cie nic nie bolalo:tak:a tak to juz znak ze wielki dzien nadchodzi :)
3mam za Was kciuki codziennie!powodzonka
pozdrawiam mamki:happy2:

Witam!!!
Agusik synek super wygladal,mam nadzieje ze deszcz Was nie przegonil i troche cukierasow nazbieral!!!!;-)

Kamcia ze tez sie wyspalas do pracy:-p

Marta,Lubiczanka to jeszcze tydzien Wam zostal:-)my to czekamy na wiesci z porodowki!!!

Mialam dzis isc na cmentarz z malym i m ale zaczal padac deszcz wiec weszlismy do domu potem znow wyszlismy ale tak wialo ze myslalam ze nas porwie i tylko kolo domu z nim pobylam a potem zasnal wiec postawilam go w drzwiach wejsciowych i sie wietrzyl:-)

reklama
ja jestem z okolic Suwalk:-)
dziwne byloby gdyby Cie nic nie bolalo:tak:a tak to juz znak ze wielki dzien nadchodzi :)
3mam za Was kciuki codziennie!powodzonka
pozdrawiam mamki:happy2:
no to mamy jakies 60km do siebie:-)
Witam!!!
Agusik synek super wygladal,mam nadzieje ze deszcz Was nie przegonil i troche cukierasow nazbieral!!!!;-)

Kamcia ze tez sie wyspalas do pracy:-p

Marta,Lubiczanka to jeszcze tydzien Wam zostal:-)my to czekamy na wiesci z porodowki!!!

Mialam dzis isc na cmentarz z malym i m ale zaczal padac deszcz wiec weszlismy do domu potem znow wyszlismy ale tak wialo ze myslalam ze nas porwie i tylko kolo domu z nim pobylam a potem zasnal wiec postawilam go w drzwiach wejsciowych i sie wietrzyl:-)
no kochana od 24 będzie juz 2 listopada:-Djak sie sprawdzi to jutro mój synek będzie z nami:tak::-D

Do góry