Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Chyba wszystkim:-(
A jak Ty się czujesz,Martuś?Odpuszcza wirus ?A angina?
A jak Ty się czujesz,Martuś?Odpuszcza wirus ?A angina?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dzisiaj rozmawialam z Andziulinka i nie dlugo Cie nawiedzimyaaniaa ty nie słuchaj życzliwych koleżanek tylko sprawdzaj na siatce centylowej i tylea tak w ogóle to witaj w doma kiedy do mnie zawitasz??
![]()
Klinowe wyciecie to jest "usuniecie boku paznokcia wraz z tkanka go otaczajaca" (fachowo nazwane) a tak mowiac po naszemu to razem ze skora wzdluz paznokcia. Mialam usuwane dwie strony czyli mam na srodku zostawiony cienki paseczek paznokcia a skora z palca jest przyszyla do niego. Nie ciekawie to wygladaWitaj :-)
...yyyyyy....klinowe? szwy?Moja mama już jest weteranką jeśli chodzi o zrywanie paznokci ale nigdy szwów nie miała..no i co to znaczy klinowe? Może to takie by już nie wrastał? I może dlatego, że moja mama nie miała klinowego to jej wrasta nadal..
![]()
Ja tez jestem za ibupromem zotokija biore ibuprom zatokii powiem ze pomaga a dodatkowo sudafet bo on odblokowuje noc i lżej mi sie oddycha
![]()
oby wiecej takich spotkanek:-)Tichonku - dzięki - Tobie i Twojemu P też współczuję...
ja w ramach odstresowania spakowałam dziecko i pojechałam połazić po centrum... tak wiecie - między ludzi, których to nie dotyczy...
a w drodze powrotnej zahaczyłam do Aani - miała być kawka, a wyszło fajne spotkanko na ogródku przy pysznej sałatce
i jakoś mi tak lepiej się zrobiło...
Jak czytalam twojego posta to az mnie ciary przeszly... ale ja akurat wierze ze niektorym sny sie sprawdzaja, ze maja prorocze sny. Moja byla bratowa miala tez takie sny. Np. snilo jej sie ze przyszedl do niej moj ojciec (choc juz nie zyl a ona go nigdy nie widziala) ze spuszczona glowa i ona zaczela go proscic zeby nie zabieral jej Grzesia (mojego brata) a on powiedzialze on po Grzesia nie przyszedl. Tydzien pozniej dowiedzielismy sie ze moj wujek sie powiesil.Straszna tragedia:-(
Brak mi słów by opisać co czuję najlepiej przyjąć to milczeniem.....
Nie była to moja rodzina tej ferelnej katastrofy zresztą my polacy jesteśmy jak wielka rodzina nasze państwo to rodzina więc emocjonalnie mnie to poruszyło każdego polaka w jakiś sposób nie mówię tu o tych idiotach co piszą na niektórych stronach bzdury.
Wiecie co nie wiem czy wierzycie w sny ale ja mam je dziwne, może tak snią mi sie te katastrofy lotnicze bo boje się latać. Więc 2 tyg temu miałam sen że chce dostać się do wojska i lecieć z żołnierzami na jakąś misje z jakiś przyczynm zdrowotnych nie przyjmują mnie do armi i nie wylatuje. Patrzę w dal jak odlatuje mój do spełnienia marzeń sennych samolot który na moich oczach spada i ginie cała załoga bezemnie. Nad ranem pierwsze moje słowa do meza J coś się stanie jakis samolot spadnie coś się wydarzy to było tak realne na co mój J no zobaczymy i co wstaje rano tel od mamy iPodobny sen miałam gdy dokonano zamachu na Usa Widziałam w śnie jak wali się ogromny wieżowiec ja jestem po przeciwnej str i patrze jak ludzie gina pala sie wszystko sie burzy 2 tyg później madia ogłosily zamach. Nie wiem co wemnie jest ale akurat te zle sny mam tak wyrazne tak oczywiste. Może mnie wyśmiejecie ale wiem ze cos jest na rzeczy moze zemna. Albo ten paniczny lek przed puszką metalu.
Odbiegając od tematu który i tak bedzie z nami przez dłuższy czas, dzien spędziłam na zakupach z Agutką dla zabicia mysli, mam nadzieje ze pogoda utrzyma nam się bo piekna byla.
No nic teraz zmykam spać. Dobranoc
Wieczny odpoczynek racz im dać panie.......