Cześć dziewczęta. Więc z przyjemnością dołączam do tego forum. Mieszkam w Irlandii niedaleko Dublina i jestem w ... 4 tygodniu ciąży (właściwie to dowiedziałam się 3 dni temu). Czekam teraz na termin wizyty u pani doktor(co ma się odbyć za około 2 tygodni)
Jest kilka pytań, które chciałabym wam zadać.
A więc po pierwszę praca. Pracuję na nocnych zmianach w nursing home. Co myślicie na ten temat?? Czy moja nocna praca nie zaszkodzi mojemu dziedzku?? Nie wiem co robić, bo zmiana dzienna wiąże się z dużą ilością pośpiechu, dźwigania i stresu, natomiast w nocy jest dużo mniej dźwigania, strsu i pośpiechu i można się trochę przespać, no ale to jednak noc. A pracować muszę
Więc nie wiem co robić.
Drugie moje pytanko to: jaki szpital wybrać. Zastanawiam się nad Rotundą z dwuch powodów: koleżanka bardzo chwaliła sobie ten szpital, a po drugie jest zaraz koło GP do którego będę chodzić. Więc może któraś z was dziewczyny, rozdziła w Rotundzie i może mi szepnąć kilka słów na temat tego szpitala
No i trzecia najgorsza sprawa: PAPIEROSY!!!
Palę od 14 lat i teraz ciężko mnie się z tym rozstać. Staram się nie palić, wiem jakie szkodliwe jest to dla mojego dziedzka ale mimo wszystko nie mogę się powstrzymać. TZ. wczoraj wypaliłam 1 papierosa. Dziś już 2
za każdym razem obiecuję sobie że już nie będę i mam cho...ne wyrzuty sumienia. Ale nie wiem jak nie dopuszczać nawet do tego 1 czy 2 papierosów dziennie. Stale myślę o tym żeby zapalić i postrzymuję się jak tylko mogę, no ale w którymś momęcie nałóg przeważa. Nie odrzuca mnie ani od papierochów ani od kawy (chociaż kawy nie piję już i nie mam z tym problemu). No ale te papierochy. Może mogłybyście coś napisać żebym wbiła sobie do tej głupiej głowy, że tak nie wolno.
Pozdrawiam was wszystkie.
Jest kilka pytań, które chciałabym wam zadać.
A więc po pierwszę praca. Pracuję na nocnych zmianach w nursing home. Co myślicie na ten temat?? Czy moja nocna praca nie zaszkodzi mojemu dziedzku?? Nie wiem co robić, bo zmiana dzienna wiąże się z dużą ilością pośpiechu, dźwigania i stresu, natomiast w nocy jest dużo mniej dźwigania, strsu i pośpiechu i można się trochę przespać, no ale to jednak noc. A pracować muszę
Drugie moje pytanko to: jaki szpital wybrać. Zastanawiam się nad Rotundą z dwuch powodów: koleżanka bardzo chwaliła sobie ten szpital, a po drugie jest zaraz koło GP do którego będę chodzić. Więc może któraś z was dziewczyny, rozdziła w Rotundzie i może mi szepnąć kilka słów na temat tego szpitala
No i trzecia najgorsza sprawa: PAPIEROSY!!!
Palę od 14 lat i teraz ciężko mnie się z tym rozstać. Staram się nie palić, wiem jakie szkodliwe jest to dla mojego dziedzka ale mimo wszystko nie mogę się powstrzymać. TZ. wczoraj wypaliłam 1 papierosa. Dziś już 2
Pozdrawiam was wszystkie.
Ostatnia edycja: