reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko jestes:-)fajnie ze dolecieliscie jednak:tak::-)
Lady Zgaga brawa dla Ady-kumata z niej dziewczynka:tak:
Ja zaczelam w czwartek Szymka sadzac na nocnik,zeby zaczal sie oswajac i w czwartek zrobil 2 razy siusiu a w piatek 6 razy,nawet chcial siedziec a w sobote jak tylko zobaczyl nocnik to krzyczal nie,nie,nie...wiec odpuscilam,wczoraj nas nie bylo,a dzis jeszcze nie probowalam....

reklama
Mi czwartek pasuje. Bede sama i nie na dlugo bo A. ma wolne;-):sorry: Wpadne sama, bo to akurat pora drzemki Ady:-)
ciesze sie!I gratuluje Adulince sukcesu i mamie wytrwalosci:tak:
Madbebe - a w tym abonamencie to liczą się w nim rozmowy? Czy to tylko abonament a rozmowy swoją drogą...? Bo mój płaci 20 euro na miesiąc bez abonamentu i też ma rozmowy w o2 free..ale chce nowy telefon to nie wiem czy się opłaca na abonament - w sensie tańsze są aparaty?
I chciałam jeszcze pochwalić przepis Agusiek - tort wyszedł superancki i co najważniejsze solenizantowi smakuje, że aż przysłowiowe uszy mu się trzęsą :-D
Ale powiem Ci że miałam obawę robić ten biszkopt..bo pianę z białek to ja na końcu dodaję a tu białka ubić najpierw i do nich potem kolejne składniki dodawać :szok: pierwszy raz w ten sposób robię ciasto - ale wyszło! I to jak szybko się robi-że szok! Jupi :happy2:
Yyyy..z tego co mi wiadomo,A. ma taha wlasnie taryfe w abonamencie-darmowe rozmowy do O2,a reszta stawki minutowe..
Wlasnie biszkopt tak sie zawsze robi-do ubitych bialek dodajesz po kolei reszte skladnikow:tak::-)

lubiczanka-milo ze sie meldujesz!milego wypoczynku!

Dzieki dziewczynki
Dzisiaj sie bardzo pozytywnie nastawilam do dalszej nocnikowej walki i mam nadzieje, ze juz wkrotce pozegnamy przynajmniej te "dzienne" pieluchy.

Ada wlasnie poszla spac. Juz padnieta byla, pomimo, ze drugi dzien z rzedu wstala o w miare przyzwoitej porze (pare min. przed 8.).

A ja ide dalej sprzatac

Lubiczanko, dobrze, ze dolecieliscie. Teraz jeszcze tylko, zeby Wasm sie pogoda udala podczas calego urlopu...!!! Trzymam kciuki

Misia, jesli natychmiast nie zrobisz czegos ze swoja trzoda na farmie, to Cie podam do RSPCA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczynki

Misia, jesli natychmiast nie zrobisz czegos ze swoja trzoda na farmie, to Cie podam do RSPCA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

nie, no nie moge z Was:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratki dla Adulinki, zuch dziewczynka, no i dla mamusi za cierpliwosc ktora sie oplacala. Zgaga zaspiewaj sto lat od cioci agusiek Adzie:-D:-D:-D

Ewelcia wiedze Szym tez niezle sobie radzi :-D Bravooooo;-)

Lubiczanko super ze juz jestescie w pl, udanego wypoczynku i niezapomnianych wrazen z urlopiku. Pozdrowionka dla Twoich "czarownic" :-D

Joannn a mowilam ze to najprostrzy przepis na swiecie i smaczny do tego;-)

Martus zdrowka dla Szymonka i oby jak najszybciej wyszedl z tego....big buziak;-)

Madbebe Mi czwartek tak srednio na odwiedzinki pasuje wiec narazie sie wstrzymuje z wpraszaniem;-):-D

Gastone jak samopoczucie? Maxiu i tak dzielny chlopczyk jeszcze troche i da rade ;-)

Monia ciesze sie ze zakupki sie udaly...ladnie poszalalas :-D

hej laseczki

milusi weenend był nieprawdaz?:-)

Ja kicham wciąż:sorry: nos mam jak renifer Rudolf:dry: no ale nie jest zle.

lubiczanko korzystaj z urlopu ile się da;-)
a podobno w PL od 3 dni leje:eek:

Zgaguś ha wiedziałam,ze Ada szybko załapie:-p gratki maj dir.NO my na noc jeszcze pamki mamy :sorry:

O ja niedobra :zawstydzona/y: Andzulino- dla nowego chrześcijanina Zobacz załącznik 246426 moja siostra w ten sam dzień chrzciła swoją corcię ;)

Martuś i cmokaski dla Szymcia na pół roczku i nie tylko :zawstydzona/y:

renni nie ma ja to pomoc córci ;-):tak:

Tichonkowa łer ar ju ?:confused:

ewelcia cmokas:-p

anineczka melduj się:cool2:;-)

Głodnam- a obiadzio za jakiś czas dopiero.Moze jakiegoś bananka wciągne:-D w sencie zjem - jakby którejś się coś kojarzyło:dry::-D

Już się zbierałyśmy na dwór, ale Ania padła czekając aż mama wszystko naszykuje:-D;-). To sobie zrobiłam kawkę i czekam na tego mojego śpioszka. Nic nie chce jeść, wszystko do buzi wkłada:-(, ale nadal nic się nie wyrżnęło, tylko widać, że idą. W dodatku ma zaparcia, dzisiaj to już czopek glicerolowy małej zapodałam, bo się bardzo męczyła.

No właśnie Tichonku gdzieżeś Ty???
Adulka sobie świetnie radzi, więc trzymamy nadal kciuki
Margaritta oby do środy nos przestał być Rudolfowy:-)

nie, no nie moge z Was:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratki dla Adulinki, zuch dziewczynka, no i dla mamusi za cierpliwosc ktora sie oplacala. Zgaga zaspiewaj sto lat od cioci agusiek Adzie:-D:-D:-D
A wez...:wściekła/y: Ja juz tego glupiego Sto Lat mam dosyc:-D Chyba nasi irlandzcy sasiedzi tez juz to na pamiec znaja:-D:-D Ale niech jej bedzie

Zgaguś ha wiedziałam,ze Ada szybko załapie:-p gratki maj dir.NO my na noc jeszcze pamki mamy :sorry:
Rudolfiku, pampki tylko na noc, to na chwile obecna spelnienie moich skromnych marzen:-D:-D
A i nie mow hop...;-) ;-)Bo, czy zalapala, to sie jeszcze okaze. W kazdym razie jakis jeden krok do przodu juz jest i oby teraz 2 w tyl nie bylo:baffled::szok::-D

Ale mnie na porzadki generalne wzielo:szok: Albo "syndrom wicia gniazda" mi sie powoli wlacza albo nie wiem... Moglby mnie taki ped najsc za jakies 2-3 tyg. jak bede chate sprzatala, zeby ja "zdac". I ta druga jak bede sprzatala, coby lsnilo wszystko jak sie wprowadzimy...:-D

To ide sprzatac dalej

reklama
joannn mama ma nas umówic do dobrego pediatry i alergologa:)
zgaga oddaj mi troche tego pEdu bo ja ledwo żywa:/
Szymek całe szczęście juz nie gorączkuje:) został jeszcze problem z oddychaniem:/

Do góry