reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Heja
Ja po pracy odpoczywam i nic nie robie az uwierzyc niemoge, tęskno mi za synem:/
Didi głowa do góry bedzie dobrze.
Zgaga oby tak dalej do porodu ciesz sie ostatnimi chwilami:)
Lewcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anieczko udanego grilla życzę.
Ja o rozmiarach z Wami nie będe rozmawiac bo mnie wygonicie z tąd:)

A upały to są w Polsce mama mówi że z domu nie wychodza bo sie nie da funkcjonowac a ja mówie ze ja nie wychodze bo tu pada ...:) no i jak tu dogodzić??

Miłego dnia

GRATULACJE dla Lewci!!!!:-)
Tichonek
25 zł to mało..:sorry2: Ja płacę od 30do35 zł za Bebilon....:baffled:
Asienka_r,Marta u mnie tez zaczynało się od przestawiania na wyższe półki.. jeszcze trochę i będziecie zabezpieczenia na każdej szafce montować;-) tak jak ja :-). Chociaz deokoder i cała reszta stoi nisko ale mała nie tyka. - opłacało się powtarzać milion razy "nie wolno";-)
Ka.M`cia nie mogę bo nigdzie nie ma blisko:baffled:
Lady zgaga gratuluję odpampersowania:-). U nas ciężko, bardzo ciężko idzie...:baffled:

Mi whisky polecali na ząbkowanie...:laugh2::baffled: Sorryyy..
A ja po pracy..Dzisiaj w końcu coś zaczęło się dziać:-);-)
Obiło mi sie o uszy dziś że sierpień i wrzesień mają być piękne w Irlandii:-)

lewcia ogromne gratulacje:tak::tak::-)
zgaga gratki dla Ady:-):-)bystra dziewczynka:tak:
crazy girl ehhhh juz widze jak mały bawi sie narzędziami K:dry:bo on je wszędzie zostawia:baffled:
anineczko z grilla chyba nici:sorry2:leje u nas że aż mnie nerw bierze:crazy:
o upałach powiedziała mi koleżanka z Anglii i zapraszała nas do siebie:tak:chyba pojade wcześniej na urlop:-D:-D:-D

kamcia ja za 6 dni wyjeżdzam do gorącej Polandii takze wytrzymam jeszcze:-):-):-)

ehh byłam zaopatrzyc sie w piwko bo miałam stresujący dzień i musze odreagowac:dry::tak:

witam wieczorowo w przerwie meczu :-Da ja dzis padam, pol dnia w aucie- szukalismy innego ale lipa co inengo na necie a w realu :wściekła/y: nawet nie chce sie znow wkurzac. Ciagle pada, pada, pada, ale jutro ma byc lepiej;-)Dzis wywolalam w koncu Asi zdjecia- takie z ostatnich m-cy, troche sie tego nazbieralo, kupilam przy okazji jeszcze wiecej naklejek do pokoiku i bedziemy urzadzac.
Asienka R - super ze Ania wrocila do siebie, Asia tez dzis w koncu sama usnela, a ostatnio przez 2 ktore sie wyrzynaja to tylko na raczkach:-(.
Gastone- zycze dobrego humorku, obejrzyj jakas dobra komedie to od razu bedzie lepiej,
Marta F- maluchy super wyszly na zdjeciu, zycze spokojnej nocki 3maj sie kobitko
uciekam na mecz, maz robie pizze, troche znow kalorii ,ale co tam potem sie spali:-D;-):-p:rofl2:

Witam
Upaly na calego znow bede miec saune w domu
A M mi mowi ze ogrzewanie dzis wlaczal szok
Kurcze cos mi sie w palec wbilo i mam caly spuchniety i ruszyc nie moge
Misia gratuluje zalatwienia z socjalem wiedzialam ze sie wyjasni
A ja po dzisiejszym dniu to wierz mi chetnie bym sie spakowala juz do irl ale nie moge
Poddawac sie emocjom
Ale mam juz dosc na dzis

Crazy girl a twoj co nabroil??
No i najwazniejsze

Lewcia ogromne gratulacje
i zycze zeby sie ubranka dobrze nosily buziaki
Popisze wiecej jutro

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorowo..

wrocilam z jazdeczke i humorek o 1000% lepszy...mielismy glupawe niezla..
Kamcia ..autko bede miala instruktora wiec luzik...musimy byc tam juz 15 minut wczesniej czyli o 15:30 .. mowil tez ze Ty jako moj tlumacz masz zapoznac sie z tymi zwrotami czy je znasz ..Słownik na egzamin praktyczny

ja bede miala jeszczce jazde przed egzaminem wiec chyba dam rade ..okaze sie w poniedzialek

kurcze ale mam ochote na chinczyka..haha

Anineczka udanego grillowanka...mniammmm..

Do góry