reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

aha przypomnialo mi sie...
w srode będę w Galway.. moj D będzie miał sesję 3h tatuażu...
więc mam wolne... jakby któras miala ochote sie spotkać ze mna i moim szkrabkiem to jestem chetna :-)
jakąś kawę by sie wypilo albo coś....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka , absolutnie nie,
u was wszystko super znaczy u was, myslę tutaj na irlandkach..
pisalam wczesniej ale edytowałam i skasowałam....
takie tam wiesz.... ehhh
jak się spotkamy to Ci opowiem...

a jedziesz do limerick??
a gdzie wogole mieszkasz?? :-)

mieszkam w Cashel-od limerick za Tipperary jeszcze jakieś18,20km:(...No właśnie chce mi się pojechać,ale samej nie za bardzo(z szacunkiem do Dzieci moich,ale z nimi to wcale nie muszę jezdzić,żeby pobyć:/)...I jeśli znalazłabym towarzystwo to milej ruszyć swoje 4literki:)

mieszkam w Cashel-od limerick za Tipperary jeszcze jakieś18,20km:(...No właśnie chce mi się pojechać,ale samej nie za bardzo(z szacunkiem do Dzieci moich,ale z nimi to wcale nie muszę jezdzić,żeby pobyć:/)...I jeśli znalazłabym towarzystwo to milej ruszyć swoje 4literki:)
to faktycznie kawalek masz....
ja tez mieszkam daleko od wszystkich:sorry2:
nie wiem czy bede jutro w Limerick..
ostatnio bylismy chyba przedwcvzoraj albo nawet wczoraj....
musialam zawieźć aparat na gwarancji:wściekła/y: bo nie dzialał jak trzeba...

Hello
Nadrobilam Was i teraz juz na biezaco (mniej wiecej) jestem:-)
No i sie jeszcze dopatrzylam, ze do odpowiedzi wzywana bylam kilkakrotnie:sorry2::-D
No to po kolei...;-)
Mamo A i J - witaj wsrod nas:-D Juz mialam do Ciebie dzwonic...Uwielbiam obecny podpis pod suwaczkiem Julka. Korzystasz jeszcze??????:rolleyes2::cool2: To juz tak niedlgoooooo
Ano:-D:-D:-D Moze troche rzadziej ale jeszcze tak:evil::rolleyes2:

Mamo Ady welcome back.. Powiem Ci e ciagle mnie kusi wyprawa do Ciebie..:-)Mam nadzieje ze zdaze jeszcze przed rozpakowaniem;-)Czekaj tylko niech kaska przyjdzie;-)
No, ja caly czas czekam:-) Kiedy tylko masz czas i ochote:tak:

Zgaguś no witaj kochana spowrotem;-) jak Ci? i chyba nie gratulowałam jeszcze Adulce:zawstydzona/y: w kazdym razie huraaaa- pieluszkom mówimy nie !!
Margarittko:-):-):-):-)
No dziekuje za gratulacje (Tobie i tym wszystkim, ktore jeszcze gratulowaly);-):-D:-D Jakos sie udalo. Ufff... I powiem Ci, ze za tym drugim podejsciem bylo super!!! Latwizna:-p
Teraz, to juz nawet wpadek nie ma:rofl2: I matce latwiej, bo sie tyle schylac nie musi:-p

A ja leze w lozku i czekam na rodzinke. Sie doczekac ich juz nie moge. I miny Ady, jak ich rano zobaczy:-D

Wiecie co? Dalej mnie boli jak psia mac...:-:)baffled: No tak jeszcze nie mialam ani w tej ani w poprzedniej ciazy...:baffled: Mam nadzieje, ze do jutra przejdzie, bo jak nie, to moze pan doktor faktycznie mnie "uszkodzil"?

A. wlasnie dzwonil, ze juz wracaja. Jupiii:-)

Ciao!!

Mamo A i J- jak ja zaluje,ze juz sie nie spotkamy zanim powijesz maluskiego;-):tak:
Trzymaj sie tam dzielnie!!
Ja tez zaluje ale co sie odwlecze...
Poza tym takiej mi ochoty na nalesniki narobilas, malpiszonie jeden, ze gdyby nie to, ze sie nie moge ruszac, to zlazlabym na dol i sobie kilka usmazyla:-p:-D
A po arbuza, to poszlabym nawet w takim stanie do sklepu, gdyby tylko u nas na wsi mieli...:-D:-D:-D

Aaaa, no i nie doczytalam... Czy ja dobrze rozumiem, ze Al juz chodzi???:-)

witam i ja wieczorowo
Dzis udalo nam sie zaliczyc spacerek, ale niestety bez placu bo granatowe chmury nad glowami wisialy i trzeba bylo leciec do domku, próg przekroczylysmy i sie rozpadalo ufff.
Me dziecie dzis wymyslilo sobie ze chce tez malowac tak jak mamusia farbkami wiec strój ochronny dostala i tez tworzyla to jej prace na których juz cos zaczyna widac a nie tylko same bazgrolyyyy.

P1030217.jpgP1030218.jpg

pierwsze dzielo to ponoc glowa tatusia ha ha ha chyba z kolczykami:-D:-D:-D
a drugie to glowa dinozaura jak ona mówi dino dino:szok::szok::szok:

A ja dzis caly dzien báki zbijalam i sie opieprzalam, obiadek od wczoraj zostal, porzadek jako taki, wiec buszowalam po necie duzo az mnie oczy bolá, trzeba sie zaraz do lozka ewakuowac:tak::tak::tak:

hej laseczki

dzien minął duzo lepiej niz wczoraj jesli o Niki chodzi.Ufff;-) tyle,ze jesc nie chce ani pic-oprócz mlesia swego :sorry2:

kasiuleczko piękne te dzieła Twojej córci :tak: i powiem Ci szczerze,ze ja z moją jeszcze na farby sie nie rzuciłam:sorry2: sie boje /obawiam o wszystko wokół raczej:-D;-)

lubiczanko ehhh- jakby nie było będzie bosko:cool2: sam fakt juz mnie "podnieca" :rolleyes2::-Ddziękuje raz jeszcze.

I niniejszym pragnę ogłosić lubiczankę - pierwszą Damą wyszukiwania tanich wczasów:-D:-D serio:cool2:

no i ukłon w stronę naszego rodzynka:tak: bo bez niego tez lipa mała byłaby :tak: członku anineczki Bóg zapłać ;-):-D

Zgaguś wiem cos o tym,ze matce latwiej i to nie tylko w schylaniu;-):-D mało tego Niki sama na kibelek siadac zaczyna. pozniej sie wyciera/podciera/spuszcza wode/ i myje rąsie- trwa to i trwa:baffled: ale sukces jest:tak::-D

Ka.M'cia ci powiem tylko,ze jak w domu raczej wsio ok to cała reszta moze się "gryznąc ";-) a wiem co pisze:cool2: takze luuuz;-)

No dobra sie chwale teraz- zabookowaliśmy dziś wymarzone wczasy..znaczy jak juz pisałam kiedys- w zyciu nigdzie nie byłam az tu nagle... lecimy :-) boszzz co za radośc- moj G stwierdził.ze jednak niewiele mi trza do szczęscia:sorry2::-D:-D to w sumie "tylko" Hiszpania ale jak dla mnie to raj...

a teraz wsie u mnie juz spią..pojde i ja.. chyba,ze jesio któras nie spi ...taka anineczka np. Tichonkowa...nocne marki :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Zgagus normalnie odwykłam,ze Ty tez z nami w nocy przesiadujesz:sorry2::-D ale fajnie,ze znów jestes ;-) a czemu tu siedzisz a nie uzywasz tego co w suwaczku Twym piszą:zawstydzona/y::-D chyba,ze juz po:cool2::-D

Do góry