reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł z wieczora

I po weekendzie:sorry: nie za szybko się pytam.?

A my wczoraj zrobiliśmy najazd na Tichonkową :cool2: a co! w koncu urodziny miała to pomyślalam,ze moze w domowym zaciszu je spedza i sie nie myliłam. Malo tego- naszykowała jakby wiedziała ,ze ktoś się zjawi:-D A jej P jakiego jej torta zamówił :szok: jednym słowem było baaardzo milo. A nasze dzieciaki jak sie bawiły- tanczyla NIki z Radkiem i takie tam.Fajno fajno. Dzięki Tichonku za gościnę.
A buty kupiłaś???

Choinkę ubieraliśmy w sobote... pięknie jest:rolleyes2: tak już... no tak iście światecznie;-)

renni ale to chyba nie od tego hula-hop Cię "pokręciło?" :eek:

madbebe na moje oko dasz rade- ja dopiero od jutra z G rządzimy w kuchni;-) dzieciaki jeszcze do szkoły/ przedszkola a my wkraczamy do kuchni. Takze- niech moc bedzie z Wami i z nami:dry::-D

lubiczanko kochana... Jasełka były milusie:tak: Ja nie wiem- w ciązy zem niet a wystepy moich dzieci mnie rozczulają:sorry2: i Niki to ok- bo małe to takie a juz tam spiewac coś zaczyna, ale przeciez Martysia to pannica a i tak łezka w oku... takie rózne myśli mnie wtedy nachodzą.. wspominam sobie jak tu przyjechałyśmy - co wtedy ona przezyła... a jak teraz sobie znalazła miejsce.. no i już nie moge pisać..

Na dodatek dziś odbierala główną nagrode w konkursie na najlepiej wykonany rysunek na temat krótkiej przypowiesci jaką im pani czytała... W szkole zajęła II miejsce a ze wszystkich 5 szkół :eek: pierwsze :cool2: No i jak tu się nie wzruszyć...

ehhh... Jak jak dziękuje , ze mam zdrowe i do tego zdolne dzieci...

pauletta fajowy ten aparat:tak: mały będzie miał frajde.

23-cia i tyle mojego wieczoru :confused2:

rano trza zyć. Miłej nocy

reklama
hej

ja tez placzliwa..hihi..zawsze mnie rozczulaja te moje dzieci..Al jak czegos nowego sie nauczy ..albo tanczy czy tez jak na nie patrze gdy spia to lezki ma w galach..broja jak szalone ale w koncu to moje zycie ..Albert jutro ma jaselka w szkole i juz widze siebie jak rycze ...

Pauletta...Al tez ma ten aparat dostal na urodziny i codzienie z nim biega i pstryka fotki.. tylko musze zaopatrzyc sie w akumulatorki bo zwykle baterie padaja raz dwa

co do prezentow .. to pies dostal juz nowa obroze taka czerwona skorzana nabijana cwiekami oraz medalik z imieniem i numeren tel..wyglada tak elegancko w niej hihi i tak dorosle...
Ewuchna dostanie taka lale
Disney Princess Snow White Doll – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
i taka tablice...moze juz po scianach przestanie mi malowac..hihi
Super Colour Doodle Board – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

dla Alberta jeszcze nic nie mamy ..ale moze cos z Ben 10 dostanie albo jakis samochod sterowany radiem

ok ..lece spac bo zasiedzialam sie dzisiaj nad nowa czapusia dla mlodej

DObranoc laseczki

Witam

Tichonku spóźnione życzonka urodzinowe :-):-):-)

dziewczyny ja mam takie pytanie.
Czy macie może xboxa kinect albo ps3 move?
czy możecie się na ten temat wypowiedziec? co lepsze?
mój zapalony gracz D się wypowiedział:-p
100 razy lepsze plejki:tak: a xbox to kaszana
a na pytanie co jest leprze w plejce odpowiedział ze wszystko:-D i że jakby miał wybierać po raz kolejny to kupiłby ps:tak: lepsza grafika, lepsze gry ,pamięć , ciś tam jeszcze wytrzymały jest i jemu sie nie psuje:no:;-)
madbebe powodzenia w gotowaniu.. my wsyztsko odkładamy , to co wazniejsze już porobione jak bigos czy kapusta .. reszta to na dniach będzie robiona;-)

oj dziewczyny rozczulacie tymi jasełkami...;-)

miłej nocki

Witam:)
Anineczko-my mamy Xboksa-czasem pogram,ale jeśli chodzi o takie ruchowe-czyli nie siądz i gap się,to polujemy na wii-suuuuper zabawy ruchowe dla całej familii....i gry tańsze;)a x ma dobrą pamięć,bo nasz n 160gb...nie wiem co musielibyśmy wgrywać,żeby zapełnić;)))
Margaritta-no gratuluję Tobie zdolnej córki,a Martynce zwycięstwa:))))Mój Dawid rzadko cokolwiek wygrywa a i tak duma mnie rozpiera(nawet jak widzę,że wesoły ze szkoły wychodzi,a nie ze spuszczonym nosem to mi łzy do oczu nachodzą;))..Ech Matki...
Renni,Monidan-dobre Panie domu-nie dadzą się niczemu zmarnować:)))
Co do prezentów dla dzieci,to ja się nie powinnam wypowiadać-ostatnio pakowanie zajęło mi przeszło godzinę...od lego i indiana johnsa przez barbie psa i solik edukacyjny(a to nawet połowa niebyła):)Tylko co tu J wymyślić....kazałam mu list do Mikołaja napisać:))))
Miłego dnia Dziwczynki

Witam
Anieczko L miał obie rzeczy i został mu Xbox czyli chyba to bardziej woli, ale znów PS bylo fajne bo odtwarza filmy:_
Ja wróciłam z imprezy o 3 rano było fajnie i juz na nogach , jade do miasta kupic prezent dla L :)
Miłego dnia

i ja witam również :)
co do czucia świąt, to niestety tutaj tego aż tak nie czuję... ale w PL... już się nie mogę doczekać:)
uciekam, bo trzeba w końcu się ogarnąć:)

reklama
Hej Dziewczyny jestem tutaj nowa! Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Swojego grona?! :) Mieszkamy z Mężem w Irlandii od 3 lat. Od jakichś 2 m-cy przebywam w Polsce. 18 września przylecieliśmy do Polski na własny ślub no i dzień przed dostałam krwotoku i leżałam w szpitalu 6 tygodni z rozpoznaniem krwiak pozakosmówkowy i poronienie zagrażające. Na szczęście wszystko sie ułożyło krwiak wchłonął sie w całości i 1 stycznia wracam z Mężem do Irlandii!!! Pozdrawiam wszystkie Mamy ich Dzieciaczki i Brzuszki!:)

Do góry