Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł z wieczora
I po weekendzie
nie za szybko się pytam.?
A my wczoraj zrobiliśmy najazd na Tichonkową
a co! w koncu urodziny miała to pomyślalam,ze moze w domowym zaciszu je spedza i sie nie myliłam. Malo tego- naszykowała jakby wiedziała ,ze ktoś się zjawi
A jej P jakiego jej torta zamówił
jednym słowem było baaardzo milo. A nasze dzieciaki jak sie bawiły- tanczyla NIki z Radkiem i takie tam.Fajno fajno. Dzięki Tichonku za gościnę.
A buty kupiłaś???
Choinkę ubieraliśmy w sobote... pięknie jest
tak już... no tak iście światecznie;-)
renni ale to chyba nie od tego hula-hop Cię "pokręciło?"
madbebe na moje oko dasz rade- ja dopiero od jutra z G rządzimy w kuchni;-) dzieciaki jeszcze do szkoły/ przedszkola a my wkraczamy do kuchni. Takze- niech moc bedzie z Wami i z nami

lubiczanko kochana... Jasełka były milusie
Ja nie wiem- w ciązy zem niet a wystepy moich dzieci mnie rozczulają
i Niki to ok- bo małe to takie a juz tam spiewac coś zaczyna, ale przeciez Martysia to pannica a i tak łezka w oku... takie rózne myśli mnie wtedy nachodzą.. wspominam sobie jak tu przyjechałyśmy - co wtedy ona przezyła... a jak teraz sobie znalazła miejsce.. no i już nie moge pisać..
Na dodatek dziś odbierala główną nagrode w konkursie na najlepiej wykonany rysunek na temat krótkiej przypowiesci jaką im pani czytała... W szkole zajęła II miejsce a ze wszystkich 5 szkół
pierwsze
No i jak tu się nie wzruszyć...
ehhh... Jak jak dziękuje , ze mam zdrowe i do tego zdolne dzieci...
pauletta fajowy ten aparat
mały będzie miał frajde.
23-cia i tyle mojego wieczoru
rano trza zyć. Miłej nocy
I po weekendzie

A my wczoraj zrobiliśmy najazd na Tichonkową

A buty kupiłaś???
Choinkę ubieraliśmy w sobote... pięknie jest

renni ale to chyba nie od tego hula-hop Cię "pokręciło?"

madbebe na moje oko dasz rade- ja dopiero od jutra z G rządzimy w kuchni;-) dzieciaki jeszcze do szkoły/ przedszkola a my wkraczamy do kuchni. Takze- niech moc bedzie z Wami i z nami

lubiczanko kochana... Jasełka były milusie

Na dodatek dziś odbierala główną nagrode w konkursie na najlepiej wykonany rysunek na temat krótkiej przypowiesci jaką im pani czytała... W szkole zajęła II miejsce a ze wszystkich 5 szkół

ehhh... Jak jak dziękuje , ze mam zdrowe i do tego zdolne dzieci...
pauletta fajowy ten aparat

23-cia i tyle mojego wieczoru

rano trza zyć. Miłej nocy