Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ewelcia do końca września
Nic się chyba nie dołącza a forma najprostsza do wypełnienia jaką tu widziałam

Nic się chyba nie dołącza a forma najprostsza do wypełnienia jaką tu widziałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dotaliśmy dziś MC dla całej czwórki:-):-):-):-):-)Na 2 lata:-):-):-):-)
Jeszcze ten nieszczęsny FISA jeśli nam przyznają to i tak pewno już nie zdążę złożyć podania o Back to School
W zeszłym roku przepadło,w tym pewno zaś i kurczę po 200E
Akurat na książki,plecak,jakieś dresiki by było
![]()
dzieki...Ewelcia do końca września
Nic się chyba nie dołącza a forma najprostsza do wypełnienia jaką tu widziałam![]()
Ja nie składałam aplkacji o przyznanie tylko o przedłużenie ważnościTichonek, a kiedy skladalas forme na to MC? Ja zlozylam jakies 7 tyg temu i nadal zero odzewu. Tak dlugo sie teraz czeka??
Ja nie składałam aplkacji o przyznanie tylko o przedłużenie ważności
Wysłałam 11 lipca,22 lipca dostałam list od nich,że forma wpłynęła 13 lipca,rozpatrują i nadają mi numer referencyjny,żebym mogła sobie sprawdzić w necie na jakim etapie jest aplikacjaDziś przyszły karty:-)
A jeśli chodzi o składanie pierwszej aplikacji o przyznanie kart to słyszałam,że na rozpatrzenie trzeba czekać nawet do 6 miesięcyAle to w każdym rejonie Irlandii inaczej
gabrysi1 witaj wśród nas i gratuluję Fasolki:-)Mnie też nikt krwi nie badał pod kątem potwierdzenia ciąży,GP tylko spytała skąd wiem czy z testu i tyle![]()