reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
spadam was zaraz poczytac...ale najpierw sie pochwale i zrobie wam na cos ochote...a co?!:-p\
w mym piekarniku siedza babeczki z tego przepisu...
Proste Gotowanie: Szybkie babeczki (mufiny)
wcale nie mialam w planach robic,ale jakos tak wyszlo....3 sa z jablkiem,3 z jablkiem i nesquikiem truskawkowym,4 z czekolada i dwie z czekolada i orzechami
p.gif

czy wyszly dobre,napisze jutro...w razie "W" walne na wierzch polewe i ozdobie posypka kolorowa
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
jak nie beda smakowaly to chociaz zeby dobre wrazenie robily
wink2.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

EDIT"
Agusiek..kanapa niestety nie jest skorzana,zwykly material,ale nie nalezy do najnowszych:nerd::sorry2:wiec....damy jakos rade:)
juz jakos czuje ze w tamtym domu bede sie lepiej czula......bede miec sierze sciany,ladne kolorki,takie jakie sobie wybralam,a nie magnolie wszedzie:baffled::sorry2:

\Madbebe zebvys ty dziw widziala mojego Szymka jaki on dzis byl niegrzeczny,myslalam ze go rozniose...wstal po 7 i caly czas dawal czadu...
polozylam go do wyra o 20\:30 a ten co chwile...mama siku,mama pic,mama mesio,potem wielki krzyk bo mu sie przypomnialo z ekolano zdarl,wiec szybko naklejanie plasterka,po czym po 1sekundzie go zdjal i dalej sie pilowal:baffled:nakrzyczalam na niego ,bo mi nerwy puscily i odpuscil -zasnal!!!!!!!!!!!!

ja mam teraz w tym gor gaise to i to,ale jak przejdziemy na nowy dom to moze do irticity sie przepisze:)

lece zajrzec jak moje babeczki...pachna cuuuudnie!!!!!!!!!!!!!!!:-):-p

Ostatnia edycja:
Ewelcia, Ty wiesz co mi w głowie siedzi :-D właśnie przeglądam spis treści w poszukiwaniu jakiś mufinków, bo ostatnio zakupiłam foremki i stwierdziłam że nadszedł ich czas :sorry2: Ale tak myślę że dopiero w niedzielę je zrobię, na obiad planuję pizzę własnej roboty (też jeszcze nie robiłam).
Daj znać jak mufinki

Barmanko,bo ja czytam w twych myslach no!!!!!!!
pachna pysznie i wygladaja...
pewnie nie wytrzymiem i zaraz sprobuje i dam ci znac czy dobre;-):-D
jakie masz foremki?
ja mam z Lidla takie silikonowe,kiedys zakupilam i lezaly,az dzis weny dostalam do pieczenia:-Da doooopa rosnie:baffled:

reklama
:-D:-D:-D hihi no i doopa rośnie :-D
Ale pewnie sama nie jadłaś, cooo? Więc wymówkę masz :tak:
A przykrywasz je czymś na noc (folia spożywcza, sreberko)?

Do góry