reklama
wiesienka123
mama Asi
lubiczanka- slicznosci, slicznosci, slicznosci
. Taka drobniutka ale ile uroku ;-)

barmanka79
Deus Dona Me Vi
hahaha pewnie takjutro ją widzę z winem w drzwiach - w podzięce ofqrs![]()

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Barmanko
Nie mam nic bo nigdy tu nie pracowałam
Na dzieciaki tylko CHB dostaję i nic więcej
Dopłat też żadnych nie mamy bo P ma cały etat
Tak więc liczę na FIS,żebym się tylko nie przeliczyła

spadam was zaraz poczytac...ale najpierw sie pochwale i zrobie wam na cos ochote...a co?!
\
w mym piekarniku siedza babeczki z tego przepisu...
Proste Gotowanie: Szybkie babeczki (mufiny)
wcale nie mialam w planach robic,ale jakos tak wyszlo....3 sa z jablkiem,3 z jablkiem i nesquikiem truskawkowym,4 z czekolada i dwie z czekolada i orzechami
czy wyszly dobre,napisze jutro...w razie "W" walne na wierzch polewe i ozdobie posypka kolorowa
jak nie beda smakowaly to chociaz zeby dobre wrazenie robily
EDIT"
Agusiek..kanapa niestety nie jest skorzana,zwykly material,ale nie nalezy do najnowszych
wiec....damy jakos rade
juz jakos czuje ze w tamtym domu bede sie lepiej czula......bede miec sierze sciany,ladne kolorki,takie jakie sobie wybralam,a nie magnolie wszedzie

\Madbebe zebvys ty dziw widziala mojego Szymka jaki on dzis byl niegrzeczny,myslalam ze go rozniose...wstal po 7 i caly czas dawal czadu...
polozylam go do wyra o 20\:30 a ten co chwile...mama siku,mama pic,mama mesio,potem wielki krzyk bo mu sie przypomnialo z ekolano zdarl,wiec szybko naklejanie plasterka,po czym po 1sekundzie go zdjal i dalej sie pilowal
nakrzyczalam na niego ,bo mi nerwy puscily i odpuscil -zasnal!!!!!!!!!!!!
ja mam teraz w tym gor gaise to i to,ale jak przejdziemy na nowy dom to moze do irticity sie przepisze
lece zajrzec jak moje babeczki...pachna cuuuudnie!!!!!!!!!!!!!!!:-)

w mym piekarniku siedza babeczki z tego przepisu...
Proste Gotowanie: Szybkie babeczki (mufiny)
wcale nie mialam w planach robic,ale jakos tak wyszlo....3 sa z jablkiem,3 z jablkiem i nesquikiem truskawkowym,4 z czekolada i dwie z czekolada i orzechami

czy wyszly dobre,napisze jutro...w razie "W" walne na wierzch polewe i ozdobie posypka kolorowa

EDIT"
Agusiek..kanapa niestety nie jest skorzana,zwykly material,ale nie nalezy do najnowszych

juz jakos czuje ze w tamtym domu bede sie lepiej czula......bede miec sierze sciany,ladne kolorki,takie jakie sobie wybralam,a nie magnolie wszedzie

\Madbebe zebvys ty dziw widziala mojego Szymka jaki on dzis byl niegrzeczny,myslalam ze go rozniose...wstal po 7 i caly czas dawal czadu...
polozylam go do wyra o 20\:30 a ten co chwile...mama siku,mama pic,mama mesio,potem wielki krzyk bo mu sie przypomnialo z ekolano zdarl,wiec szybko naklejanie plasterka,po czym po 1sekundzie go zdjal i dalej sie pilowal

ja mam teraz w tym gor gaise to i to,ale jak przejdziemy na nowy dom to moze do irticity sie przepisze
lece zajrzec jak moje babeczki...pachna cuuuudnie!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ewelcia, Ty wiesz co mi w głowie siedzi
właśnie przeglądam spis treści w poszukiwaniu jakiś mufinków, bo ostatnio zakupiłam foremki i stwierdziłam że nadszedł ich czas
Ale tak myślę że dopiero w niedzielę je zrobię, na obiad planuję pizzę własnej roboty (też jeszcze nie robiłam).
Daj znać jak mufinki

Daj znać jak mufinki
Barmanko,bo ja czytam w twych myslach no!!!!!!!
pachna pysznie i wygladaja...
pewnie nie wytrzymiem i zaraz sprobuje i dam ci znac czy dobre;-)
jakie masz foremki?
ja mam z Lidla takie silikonowe,kiedys zakupilam i lezaly,az dzis weny dostalam do pieczenia
a doooopa rosnie
pachna pysznie i wygladaja...
pewnie nie wytrzymiem i zaraz sprobuje i dam ci znac czy dobre;-)

jakie masz foremki?
ja mam z Lidla takie silikonowe,kiedys zakupilam i lezaly,az dzis weny dostalam do pieczenia

barmanka79
Deus Dona Me Vi
o doopie to Ty już nic nie pisz - mojej nie widziałaś 

Mam zwykłe papierowe z Tesco. Jak spotkam silikonowe to takie nabędę.

Mam zwykłe papierowe z Tesco. Jak spotkam silikonowe to takie nabędę.
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi

Ale pewnie sama nie jadłaś, cooo? Więc wymówkę masz

A przykrywasz je czymś na noc (folia spożywcza, sreberko)?