reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko racja męża mam pomocnego,dobra z niego duszka.Pomocny bardzo:tak:.A my wróciliśmy z Pawilonu z Swords,bylismy na chwilke z bratem mojego M. Przy okazji kupiłam sobie nowe poszewki na poduszeczki i kołdre + 2poduszki dekoracyjne na łóżko.:-)Dzionek szybko mija ogólnie.

reklama
Dziewczynki spia a ja sie nudze...

Anineczko powodzenia jutro,trzymam kciuki

Barmanko,Tichonku obiecane zdjecia z chrzcin:-)

Załączniki

• lenus.jpg
    lenus.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
  • lenus1.jpg
    lenus1.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 74
  • lenka2.jpg
    lenka2.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
  • lenka3.jpg
    lenka3.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 46
witam, witam,
u nas Asia najadla sie kislu z bulka:szok::-)
Ania- jakie slicznosci, a Lenka jak laleczka:tak::-)
Anineczka- trzymam kciuki za jutro ,a w ktorym szpitalu? na Crumlinie?
madbebe- dobrze ze z Wiki lepiej;-)

Ostatnia edycja:
Aaania83 śliczności córeczki,Lenka jaka pyza ;-):-)

Lubiczanko no zięciunia ucałuję,a jakże :-D
I jak się wózeczek sprawuje?

Wiesieńko nie,w Mater Private :tak: Bo Antek zakwalifikował się do rządowego programu National Treatment Purchase Fund kiedy czeka się dośc długo w kolejce to wysyłają za darmo do prywatnych szpitali :tak:

Ciekawe menu ma Asia :-D:-D

helloł

Tichonku
no doczytałam dopiero :zawstydzona/y: się moje imię tam przewinęlo nawet :szok::-D sciskam Cie serdecznie kochana. Historia świetna :tak: och ach echhh :-p

lubiczanko fajnie tak z dwoma bąblami w domciu ;-)choć tęskno za pozostałą dwójką to jednak ciszej ;-):-D usciski dla mojego tłiksika i dla najmłodszej księzniczki

anineczko
i ja jestem z Wami duchem kochana... badz dzielna , bo ze Twój syn będzie to wiem:tak:

ania83
dziewczynki słodkie wszystkie dwie ;-) a tej jednej fotce to wygląda jakby ta starsza laleczkę trzymała- pięknie;-)

barmanko ... no zakupiłam Ci ja kieckę już- a co się nałazilam to moje :confused2: dziwna ta moda tu o rozmiarówce nie wspomnę :sorry2::-D szukam teraz butów i torebeczki jakiejś- chociaż buty jakies tam mialabym - ale jak cena mi się nie odbija to znow fason nie ten i tak w kółko :dry:dodam jeszcze , ze oprócz siebie dwie księzniczki ubrac trza no i męzowskiego jakoś ( z tym,ze tu łatwiej poszło ) :-D i w ogóle kasa popłynęła jak... mało tego- mój chrześniak 18-stke miał i ciocia zaległy czek musi dostarczyć :baffled::-D normalnie tydzien byczenia sie pod palmami jak nic za tą całą kasę... ale ale.. ślub i 18-stke ma się w sumie raz w zyciu nie ;-) kościelny znaczy :confused::-D

a gdzie tu poprawiny :sorry2: mimo wszytko i tak nie moge się doczekać. Świadkową jestem z moim małżonkiem :cool2:

dobra. Lece, bo laba się skończyła i jutro do przedszkola marsz

cya den :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Dziś mały stresik(bez przesady oczywiście),bo J pierwszy raz od porodu do pracy poszedł i...sama zostałam:/Bez auta:/na szczęście dzień się zapowiada całkiem,całkiem,więc z pewnością i dziś spacerek zaliczymy:)
Anineczko-no teraz to juz kciuki zaciskamy!!!A wózio-super się prowadzi...J mówi,że nawet pod górkę coś za lekko idzie;)
Margaritta-no ciszej,ciszej,ale taka puuuustka:/Nie dla mnie takie rozłąki;)A kiecką byś się pochwaliła,co?
Aaniu-no piękności masz!!!
Didi-znowu Cię muszę wywoływać,czy może przeoczyłam jakiś Twój urlopik???:)
No i idę-zoo muszę ogarnąć póki Daniel grzeczny,a Dominika śpi:)Miłego dnia Wam:)

Bry:-)
Ania wstała dzisiaj już przed 7 i był płacz, bo tata wychodził i jej papa nie zrobił:-D:happy:, myślałam, że padnę. Dobrze, że jeszcze w domu był:-p i buziaki na do widzenia były. Ach te dzieciaczki:-D
Wiesienko niezłe menu:cool2:, u nas ani kisiel, ani galaretka ani budyń młodej nie podchodzi

reklama
Ja tylko na chwileczkę zameldować się że szczęśliwie wróciliśmy z klifów Donegal :tak::tak::-):-)
Wycieczka super! Widoki zupełne inne niż na golwejowskich klifach ;-)
Jak się tylko ogarnę (pewnie nie prędzej jak wieczorkiem) to poczytam co u was i poodpisuje :cool2:

Do góry