reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

anineczko super synusia masz:tak: i juz jutro bedzie w domku- zobaczysz. A tak badelej- Ty malowalas pokoj?? w Twoim stanie?? nie no :confused2:

lubiczanko - moze po powrocie się zaprezentuje, bo taka sukienka bez "wypelnienia" to wisz :sorry:

barmanko
się jezdzi widze :cool2:

Tichonek
w weekend pojedzieta se gdzies ;-)

pogoda gód i cała reszta w sumie tez:-D

udanego popołudnia laseczki

reklama
Ciao
Tak piszecie o tym gadaniu dzieci...a moj Alex to tak miesza z angielskim,ze szok!
Np:' Mamusia tam book' ' 'Mamusia, piciu,dzie bag ' (w torbie mial kubek), ' Chce isc na spacer - 'Mamusia schoes'...itp....ale idzie mu coraz lepiej....:)

Margaritta a tam,wczoraj tylko 2 ściany pomalowałam,a dziś Sandra mnie wyręcza.
Nie powiem,trochę się namachałam,ale trzeba się sprężyc bo Matt juz nogami przebiera by przykleic nowe najklejki na ścianę.
Przeprawa będzie z przedpokojem bo w jednym miejscu ściana ma chyba z 5metrów,no ale to już poczekam na kasę :confused2:

A jakie wypełnienie do sukienki masz na myśli? :cool2::-D

Tichonku racja zleciało szybko:-),już sie doczekać nie moge.Chciałabym już mieć to za soba,i tulić syneczka.Napewno jeszcze sobie odbijecie,i gdzieś sie wybierzecie razem.:tak:
Anineczko już przygotowuje sie ciało do porodu,tak jak piszesz.Fajnie masz z Sandrą,widać że pomocna dziewczyna.
A ja własnie wstawiłam ziemniaczki i karkówke do piekarnika,zaraz powinnien byc mężulek z pracy.

Ostatnia edycja:
AsieńkoR :cool2::cool2:

Gliwa uuu karkóweczka,nie pogardziłabym :-D

Aaaa przyszedł rachunek z Airtricity i o dziwo jak na nas to mały.Za miesiąc prądu i za dwa miesiące gazu to 137 euro:tak:

słońce wyszło.
A wiecie,że w Anglii upały.W Luton to prawie 30 stopni jest :eek::eek:

reklama
Do góry