reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanka do czasu wyprwadzki to jeszcze daleka droga.Do tego czasu bede stara, zla i lysa kak to moj J mowi :-D
Moje wampiry poszly spac a ja jeszcze mam pranie do powieszenia buuuu

MartaF no to super że wypadzik sie udał.:tak:
A my wieczorkiem byliśmy u Nas w Centrum,daliśmy zdjęcia do wywołania Igorka, na jutro beda gotowe.:-)Kupiliśmy parę rzeczy jeszcze.Teraz siedzimy i ogladamy telewizje wspólnie i pije winko.Igorek po kąpieli wypił mleczko i zasnął.
Dobranoc.

hejka pojawiam sie i znikam,
staram sie Was podczytywac, ale jakos nie zawsze jest ochota i czas:sorry2:moze od poniedzialku wroce do normalnosci bo szkola sie zaczyna:tak:Przez ostatni czas od rana dzieci sasiadow u nas przesiadywali, wiec glosno bylo. nie narzekam bo chlopcy angielski szybko zalapuja w czasie zabawy z czego sie ciesze ale miec na glowie dodatkowo 6letnich blizniakow to masakra. Dom do gory nogami poprzewracali :angry::rofl2: ale moi mlodzi w siodmym niebie, wyszaleni na maksa. Ok zmykam na kanape, bo wkoncu sky wzielismy wiec jest co ogladac ;-) Dobraj nocki:-)

Dzięki za odpowiedz.

Gastone, duzo siły i cierpliwości życze, Ja przy Zuzi czasami myśle, że oszaleje a ty masz je 2 więc podziw i szacunek z mojej strony dla Ciebie.

Aniaa to mówisz, że plastry nie dla Ciebie, a czemu?? A jeśli chodzi o humor to lepszy bo staram sie opanowywać, ale jak jest kumulacja wszystkich nerwów to musze sie wypłakać i już lepiej.
Marcysia to wesoło w domu było
Gliwa my też w naszym centrum wywołujemy zdjęcia, szybko i tanio. Zuzia ma tyle zdjęć ale do albumu staram się wybierać tylko te najlepsze.
MartaF świetnie, że wypad udany
Ewelcia i co dzwonili jeszcze raz??

A ja musze sie wam pochwalić.:-) Zuzia dzisiaj chciała bawić się przy ławie, więc P przysunął jej pudełeczko z klocków i siedziała na nim i bawiła się:happy:. W pewnym momencie miała za daleko zabawki, chwyciła się za ławę i wstała:szok::-). Była taka zadowolona i co siadła to za chwilkę znowy wstawała.

Dobranoc

Dzień dobry
Ewelcia-obiecałam i proszę(jakopść taka se,ale mój aparacik odmawia współpracy ze mną ostatnimi czasy...a i kombinezonik jest na 3latka,ale i tak fajnie wygląda;)) GEDC0353.jpgGEDC0356.jpg
Barmanka-i jak ciacho?Ja dziś rogaliczki kręcę:)))
Gastone-ło Jesssu-ależ Ci Młoda daje popalić:/Mam nadzieję,że tylko wczoraj tak ją natchnęło i dziś już da na luzik-zwłaszcza Mamusi;)
Aaniu-ja też zawsze mówię,że łatwiej mi się tu wydaje 100e na zakupki niż w pl 400zł;)))
Gliwa-jak to wywołać zdjęcia?Na kliszę?muszę sobie taki aparacik zakupić-bo tyle zdjęć już straciliśmy(jak nam dwa lapki padły,a nie zgraliśmy na żadną płytkę:()
Dobra-uciekam,bo Dawidka do pl szkoły trzeba wyszykować a i J ściągnąć na zrobienie jajeczniczki;)Miłego dnia Wam

Lubiczanko nie tak zle Daniel w nim wyglada,ale moze dlatego ze to kolor niebieski,u nas widzialam silver-porazka:sorry:takiego koloru niet!
Lubiczanko pewnie Gliwa zanosila karte pamieci lub plyte do wywolania...
Marcysia znaczy sie masz creazy house:-D

Witam.Ja dzis wyspana i wypoczeta,M zajął sie Igorkiem :tak::-)nakarmił.
Lubiczanko no cos ty nie na klisze:-)na płytke miałam zgrane.I dziś mam do odebrania.Super wyglada Twój smerfik w kombinezonie.
Asienko my też Igorkowi super albumek kupiliśmy,teraz tylko trzeba stopniowo zapełniać.Zeby pozniej miał pamiatke.Filmiki mamy także po nagrywane.:-)
Zmykam śniadanko zjeść,M mnie ściga z jedzeniem.Że za mało jem.:tak:
Miłego Dzionka.

reklama
Do góry