reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka

P pojechał do pracy już autkiem, a po pracy zajrzy do mechanika, żeby sprawdził czy wszystko na pewno ok. Jeszcze tylko musi kupić pasek bo okazało się, że się już zużył i może zacząć sie ślizgac ale to to juz tylko z 20 euro.
Zuzia pospała do 7:50, ja zaraz zupkę jakąś ugotuję. A jutro idziemy na szczepienie na 12 miesięcy. Zobaczymy jak bedzie reagowac bo jeszcze ząbek w natarciu.
od 2 dni Zuzia uzywa pieluchomajtek Easy Up, bo nie dawała sobie założyć zwykłych. A tak stoi przy ławie a ja podciągam gatki. Fajnie na pupci wyglądają. Tylko nie zwróciłam uwagi i kupiłam ze wzorkiem boba budowniczego. Pampków nosi 4+ a te to ma 4 bo są od 8-15 kg a mała ma 11kg, ale zastanawiam się czy nie kupić nastepnym razem 5 (są od 12 kg) bo jednak troszkę na nóżkach w pachwinkach się odciskują jak dużo siedzi.

Ashiarona ja Zuzi nie podawałam słoiczków bo miały w składzie duzo marchwi, a mała cierpiała na zaparcia, więc ja gotowałam sama.
Asienka_r miałam ostatnio oddac Ci kulę i zapomniałam

Ostatnia edycja:
A w ogóle to wczoraj byłam w aptece zapytać o jakiś lek na tę Ani chorobę lokomocyjną i w syropie nie ma nic:confused2:, są tabletki dla dzieci od 5 lat i te plastry uciskowe, ale ja jakoś nie mam przekonania do nich. Chyba teściowa będzie musiała kupić lokomotiv w Polsce i przysłać nam, ale to też będzie w tabletkach, bo syropu pocztą nie wyśle

Dzień doberek kochane
Ashiarona witaj :-) co do zu pek to roznie raz ugotuje raz kupię natomiast deserki to z sloiczka bo nikius je poprostu uwielbia :)
Bozyszzz dziewczyny jak mi Sie Nie chce nic robic też tak macie;) to chyba przez ta dzisiejsza pogodę
Lubiczanko jak tam synek z ta nozka gips mu Sie podoba? A powiedz mi on zwolnienie do szkoly ma na te 3tyg ? Zastanawiam Sie co by na to powiedzialla moja dyrektorka ;)

Biola-nieeee...tutaj nie ma zwolnień lekarskich-przynajmniej my się z nimi nie spotkaliśmy...ale nawet gdyby,to i tak Dawid by szedł do szkoły...przecież ani obłożnie chory nie jest,ani nie zaraża;)))a gips-liczy dni kiedy koledzy będą mogli coś mu napisać(bo powiedziałam,że za dwa tygodnie;))

Witam się:-)
Się nasmażyłam mielonych,że cała chałupa śmierdzi:baffled:...A raczej dla mnie pachnie,bo nie mogę sobie na nie pozwoloic:sorry::baffled:No ale coś za coś:sorry:
Lubiczanko to nie Ty zawsze powtarzałaś,że życie z krótkie na diety i trza se dogadzac,łechtając podniebienie?:-DTak czy inaczej gratuluję ogromnie spadku:tak:Długo się wyrzeczasz już?:-DJa dopiero 3 tydzień zaczęłam a wczoraj dorzuciłam jeszcze A6W i już mnie dziś przy kaszlnięciu mięśnie brzucha zabolały:-DZnaczy,że chyba coś je tam poruszyłam:-DNo i z motylkiem jadę,jak tylko mi się przypomni:tak:Wolałabym jakiś basen albo siłownię ale nie mogę sobie na to pozwolic:-(Basen tak pięknie i przyjemnie rzeźbi sylwetkę:tak:Co zrobic...
Ashiarona witaj wśród nas;-)Gratuluję córeczek:-)Ja też w Rotundzie rodziła,w maju:tak:
Aniaa buziak dla Lenusi z okazji ukończenia 8 miesięcy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
Ja wlasnie wrocilam z Norbertem od lekarza, bo ma okropny kaszel i gile po pas:baffled:.Juz wczoraj nie poszedl do przedszkola, a w nocy jeszcze goraczkowal. Ma zawalone oskrzela:szok:,antybiotyk poszedl w ruch i w piatek do kontroli idziemy.
Ashiarona-witaj :-)
lubiczanko-a to gratuluje samozaparcia w dietkowaniu:-),ja jakos nie moge sie zabrac no i za duzo dobroci(slodkosci) w mym domku, ktore kusza niemilosiernie:sorry:
wolfia-przepis na leczo wrzuce na odpowiedni watek;-)
AsienkoM-dobrze, ze autko juz sprawne:tak:hehe wiem jak to jest jak sie czlowiek przyzwyczai do jezdzenia wszedzie autem to pozniej niechce sie nigdzie ruszac piechota;-)
AsienkoR-a co ty taka zajeta dzis??
nie pamietam co jeszcze komu:sorry:jak znajde chwilke czasu to nadrobie reszte:tak:
lece sie kawy napic, bo rano nie zdazylam, milego dzionka:-)

Do góry