reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysiu-zdrówka u Was!!!u mnie też chata przepełniona slodyczami-z tym,że ja właśnie na taką dietkę przeszłam,że i słodkość dziennie się zalicza:)))
Tichonek-no z dwa tygodnie będą:tak:wczoraj w pl sklepie sobie zakupiłam podpłomyki bez cukru 0 kalorii:tak::-)ja też staram się brzuch'wyrzeźbić(buahahahaha),ale z taką oponą szybko nie pójdzie:/co do mej zasady-tego się trzymam-tylko pieczywa i pyr nie pamiętam kiedy jadłam i...generalnie jedzenie ograniczam do minimum na rzecz wody(greapfrutowej np:)))a dziś wieczorem uskuteczniam też"bieganko"po zmroku-coby ludzi nie wystraszyć:zawstydzona/y:

reklama
Marcysia zdrówka dla Norberta:tak:Ja odkąd dietkuję ograniczyłam ilość kupowanych smakołyków tylko do paru dla Radka.W razie chcicy,mówię sobie:"Przecież nie będę własnego dziecka objadać":-DI działa:-D:-DSzkoda,że mój mąż nie ma takich obiekcji i ciągle mu podbiera:confused2::-D
Lubiczanko miałaś fotkę Domisi wrzucić:confused2:No dawaj,no!
A ja się moim maluchem pochwalę,choć większość z Was już widziała na NK czy FB:-)
Radek ostatnio nie chce się fotografować,stąd jego brak na fotkach
:sorry:

Załączniki

• 2012-01-22a_800x450.jpg
    2012-01-22a_800x450.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 47
  • SDC15869a_498x600.jpg
    SDC15869a_498x600.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC15929a_779x600.jpg
    SDC15929a_779x600.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC15894a_800x499.jpg
    SDC15894a_800x499.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 67
Tichonek-jaki słodziak-kopia brata;)jakie ma rozkoszne dziureczki kiedy się uśmiecha:))))kiedy on tak"wyrósł"?????ja-na kompie fotek brak,a że aparatu się wyzbyliśmy i J w trakcie wyszukiwań nowego to jedynie z komóry mogę wkleić...ale to J po powrocie z pracy,oki?

Lubiczanko, Tichonku wy to juz na te wczasy sie szykujecie i odchudzacie.
Mnie wczoraj naszlo od rana na diete i jeszcze sie trzymam. Mialo to byc juz 3 tygodnie temu ale zawsze cos:wściekła/y:. Ja wlasnie zauwazylam ze jak bylam w sklepie to zawsze cos slodkiego dla siebie kupowalam i o 23 to konsumowalam:-D . Koniec z tym ale do cwieczen jeszcze sie nie zmobilizowalam:-D jak narazie spacer do przedszkola i z powrotem od poniedzialku do piatku musi wystarczyc.

Ashiarona Witaj

Witam
No i tez ciagle szydelkuje :-

Zmeczona ostatnio jakas chodze, nieostrozna, roztrzepana..
Malo zorganizowana..blee taka rozlazła ..
Ja dzis mam taki dzien wszystko mi z rak leci :wściekła/y:co teraz szydelkujesz? a u mnie tiul kosztuje 2,50 euro za metr wczoraj patrzylam bo pytalas mnie wczesniej

Coz mozna o sobie :-), pochodze z KRakowa, w irl jestem 4 lata, 5 mies temu urodzilam naturalnie w szpitalu Rotunda w Dublinie blizniaczki jednojajowe NAdie i Natalie. Wlasnie jestesmy na etapie wprowadzania nowych pokarmow, poniewaz sa karmione mm, gdyz po paru dniach moj pokarm zanikl niestety. Mam pytanie, czy karmicie swoje dzieciaczki sloiczkami, czy gotujecie, a jesli gotujecie, to gdzie kupujecie jarzynki? Poniewaz mamy jeszcze problem z kolkami, i niestety czestymi bolami brzuszka.
Ja roznie i kupuje i gotuje czesciej gotuje cora wcina az sie uszy trzesa :-D

Aniaa buziak dla Lenusi z okazji ukończenia 8 miesięcy:-)
A dziekuje nie moge uwierzyc ze Lenus juz 8 miesiaczkow skonczyla kiedy? co? jak?:-D
Powodzenia z cwiczeniami,zdjecia przepiekne:-)Buziak dla Twego synusia rowniez :)

hejka
Ja wlasnie wrocilam z Norbertem od lekarza, bo ma okropny kaszel i gile po pas:baffled:.Juz wczoraj nie poszedl do przedszkola, a w nocy jeszcze goraczkowal. Ma zawalone oskrzela:szok:,antybiotyk poszedl w ruch i w piatek do kontroli idziemy
Zdrowka dla synka

Lubiczanko trzymam kciuki aby kg poszly szybko w dol :tak:

Jutro z Lena na szczepienie a czy bedzie szczepiona to sie okaze jutrp bo jakas niewyrazna jest pokasluje ehhh
Wstala ide jej zrobic inhalacje i czas obiad zjesc
Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
hej !!!!
witam wszystkie irlandzkie mamuski!!!
postanowilam dolaczyc do waszego grona (oczywiscie jesli mnie przyjmniecie), :-)
mam mala coreczke i milo czasem poczytac sobie o doswiadczeniach innych, co za grania (bo ci co w Polsce zostali to czesto sie wypowiaja a zielonego pojecia nie maja...)
serdecznie wiec pozdrawiam

Do góry