reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!
ja to raczej nie ospa u mlodego:cool2:
kurde w nocy bylam pewna ze to,to....
a dzis z babli "ospowych"zostaly male punkciki i wygladaja jakby go cos pogryzlo:eek:...tylko co? jak my w domu siedzimy ostatnio..

Anineczko zdrowka zycze:)
Asienko R dzielna Andzia:)
Kasiuleczko OMG:szok:...az mnie ciary przeszly:)
Barmanko ja ostatnio tez robilam pozadek w szymka szafie.Nie wiemjak twoja pralka,ale moja chyba kurczy rzeczy:cool2::rofl2:
Asienko r, Tichonku milej imprezy urodzinowej:)
Asienko M w ktorym szpitalu rodzaca wyladowala?
Lubiczanko ja chyba dzis kajzerki zrobie:)...ma drozdze,bo ostatnio cebularze robilam:)
znalazlam swietnego bloga....z super przepisami i zdjeciami i opisem jak zrobic itp...moge sie podzielic

reklama
Radek na urodziny do kolegi z klasy ma zaproszenie:-DWidzisz jakbyśmy się (nie)dogadały:-D
A Edyta miała kiedyś wpaśc do mnie na kawę,w ostatniej chwili napisała,że nie da rady.Odpisałam,że nie ma sprawy,niech kiedy indziej wpadnie i od tej pory cisza a to było chyba z pół roku temu:eek:
Sylwek do mojego P miał zadzwonic w sprawie tenisa jakoś jesienią i też nie zadzwonił więc...kontakt się urwał
:sorry:
Ewelcia raczej imprez:-DBo na inne się wybieramy:-D
A może masz pluskwy w materacu i Szyma pożarły:confused:

Ostatnia edycja:
AsienkkoM w Athy nie ma szpitala...jak juz to Portlaoise,albo Kilkenny,ewentulanie Waterford aaa no i Roslare..to najblizsze szpitale,ale obstawiam Portlaoise...bo kobitki z Athy przewaznie tam rodza:)

SZym ma nowy materac...chyba ze gdzies w wykladzinie siedza?nie wiem,ja nic nie widzialam:no:

Hejka.Kurcze i znów pogoda do bani:wściekła/y:az mozna w depresje jakos wpasc.Dzis pospaliśmy z Igorkiem do 10.30 wiec wyspana jestem.Zaraz bedzie trzeba obiadzik przyszykowac i pozniej luzik.
Tichonku gratki dla synusia za kolejnego zabka.
Kasiuleczko omg,dobrze ze sobie powazniej krzywdy nie zrobiłaś.
AsienkoR to Ania dzielna dziewczynka.Pewnie slicznie wygląda w kolczykach.
AsienkoM oby szybko bratowa tuliła malenstwo.
Ewelcia oby to nie ospa.Zdróweczka.
Miłego Dnia.

Tichonek, gratki za kolejne ząbki :tak:

Lubiczanka, podziękował :happy:

Asienka widzę że P bratowej znów upiekło się z bólem porodowym, coo? :sorry:

Ewelcia, :rofl2::rofl2:zamocie Ty:rofl2::rofl2: to jak nie ospa to co?
Nie wiemjak twoja pralka,ale moja chyba kurczy rzeczy:cool2::rofl2:
tjaaa to skutek prania w programie 2,5 godzinnym :-D:rofl2:

Kasiuleczka, nono widzę że masz pomysły :confused2::szok: dziecku to się nie dziwie że coś wymodzi ale Ty?? :-p:-D to taki żarcik ku pokrzepieniu :tak::-D

A mi się nic nie chce robić :eek: łaże w koszuli i szlafroku i mi to lotto:cool2: co dzień jakaś midwife przyłazi więc nawet nie chce mi się ubrać normalnie:-p
Fotki...wstawie...wstawie...:cool2:

reklama
Witam z pracy znow.
Tichonku gratki za kolejne zabki.
Ewelcia to dobrze ze to nie ospa, moze jakies uczulenie.
Kasiuleczko dobrze ze nic zlego sie nie stalo.
Anieczko zdrowia!!!

Do góry